Blue Sea Apartments

  • • 50 meter til stranden
  • • Afslappende feriestemning
  • • Gratis wifi

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Blue Sea Apartments har en skøn beliggenhed i rolige omgivelser kun et stenkast væk fra stranden. Hotellets venlige personale og det hyggelige poolområde i fine og frodige haveomgivelser, sørger for at du hurtigt kommer i den rette feriestemning.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i den nye del for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i den ældre del for 1-3 personer. Renoverede 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i den ældre del for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i den nye del for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 2-5 personer. Renoverede 3-værelses lejligheder for 2-6 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Personalet er SÅ søde og så er det et stille og roligt hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Sea Apartments er et lille og velplejet familiehotel i bekvem gåafstand fra centrum af Platanias. Hotellet består af tre bygninger fra 1986, 2003 og 2008. Hotellet er omgivet af en dejlig have med palmer, buske og blomster. Der er et poolområde med to pools og en separat børnepool. Pool-/snackbar, hvor du kan købe morgenmad samt enkle retter. Solstole og parasoller ved poolen. På stranden er der solstole mod betaling.

Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. I centrum er der et stort udbud af restauranter, barer og shopping. På stranden foran hotellet findes en strandbar, som ikke er i hotellets regi. Lyd fra baren kan opfattes støjende i nogle lejligheder. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Receptionen har begrænsede åbningstider, men ejeren bor på hotellet og er tilgængelig døgnet rundt.