1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Agapi

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
4,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Bitten,
Ry

+
Dejligt lille hotel midt i centrum af Platanias. Ligger på en stille sidegade. Venlige og imødekommende personale. Rigtig fin tagterrasse med udsigt ud over alle tage og udsigt til havet og solnedgangen
-
En del katte med killinger 6-8 stk. der meget gerne vil ind af terrassedøren, en god ide hvis der ikke var så mange, da vi ikke kunne have døren åben eller gå ind hvis vi havde mad på vores havebord. Det må der gerne gøres noget ved til næste gang vi kommer.

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Bente,
Kolding

+
God plads. Store balkoner
-
Nyt toiletsæde

Bekræftet køb : 2018-10-14


10 ud af 10

Jørgen,
Ringkøbing

+
Beliggenhed
-
Køleskab

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Dorte,
Hillerød

+
central placering
-
gøre mere ud af pool området

Bekræftet køb : 2018-09-15


10 ud af 10

Heidi,
Kalundborg

+
Dejligt lille hyggeligt hotel. Rigtig venligt personale
-

Bekræftet køb : 2018-08-25


9 ud af 10

Steffen,
Gislev

+
Rigtig god placering i centrum af Platanias på en rolig sidegade til hovedgaden. Ligger tæt på opsamlingsstedet samt busstoppested for busser til bl.a. Chania og de forskellige turistattraktioner. Mange restauranter i området, især på vejen hvor hotellet ligger. Vejen går op til den gamle del af Platanias, der er meget mere charmerende end den noget mere turistede kystby. Især familierestauranten Almiras tæt på hotellet kan anbefales samt den lille familierestaurant Amarantos i den gamle bydel. Begge har en skøn udsigt over hele Platanias og hele bugten, lokal græsk mad og fantastisk betjening. Hotellet har en mindre gårdhave med en fin, lille pool (hvis man vil have adgang til en større pool, kan Gregory’s beach bar ved stranden varmt anbefales). Fine terrasser og altaner, der enten vender ud mod vejen eller gårdhaven. Vores værelse/lejlighed, nr. 9, havde en større altan end de andre værelser, og havde to værelser. Altanen vendte ud mod gårdhaven i stedet for vejen, hvilket passede os rigtig godt – superhyggeligt at drikke morgenkaffen i morgensolen i fred og ro. Der er ikke morgenmad på hotellet, men der ligger et supermarked ved opsamlingsstedet på hovedgaden. Desuden serverer mange af restauranterne morgenmad. Hotellet har et yderst venligt personale, der er meget villige til at hjælpe. Receptionen har dog meget begrænsede åbningstider.
-
Værelserne har nogle år på bagen og bærer præg deraf. På trods af det er alt fint og rent. Havde været rart med en holder til brusehovedet på badeværelset, men det var nok bare i vores værelse, den manglede.

Bekræftet køb : 2018-08-18


10 ud af 10

Anne,
Vejle

+
Super beliggenhed, fantastisk tagterrasse og dejlig pool.
-

Bekræftet køb : 2018-07-07


10 ud af 10

Susanne,
Odense

+
Et virkelig fantastisk hotel, dejlig beliggenhed og det sødeste hotel personale.
-

Bekræftet køb : 2018-07-07


10 ud af 10

mads ,
støvring

+
Beliggenheden og service.
-
Nej

Bekræftet køb : 2018-06-23


8 ud af 10

Kirsten,
Fjerritslev

+
Søde og venlige ansatte, altid smilende. Central beliggenhed.
-
Lejligheden var så lille at vi skulle ud for at skifte mening. Der ankom en enlig dame samtidig med os. Hun fik en to-værelses lejlighed. Det hænger ikke sammen.

Bekræftet køb : 2018-06-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

14 bedømmelser
Meget godt
 
4
Godt
 
7
Middel
 
3
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

11-10-2017

Indlæg af Palle-Sten E

Godt placeret, god service

Godt placeret i en rolig sidegade med gode spisesteder, et par hundrede meter fra den livlige hovedgade der byde på et hav af butikker og resturenter. Fin lille hotel med god service! Perfekt til mit /vores behov hvor vi kun selv ville sørge for mad men ønskede rengøring og rene håndklæder og en fin base at tage ud fra.

 
16-09-2016

Indlæg af Mette B

Hyggeligt hotel

Græsk stil. De allerbedste senge i byen, de er ikke så hårde. Pas på hvis du bor ud til gaden i stueplan. Kattene kommer ind om natten og tisser på gulvet, så det er bedst at lukke og have aircondition tændt så slipper man også fra støjen fra diskoteket. Lejlighederne bag til poolen er der ikke problemer med larm og katte. Skøn tagterrasse til den dag man skal med flyveren hjem der er bad og toilet og der er gode muligheder for både sol og skygge så man kan let "bo" der når man har tjekket ud af hotellet. Så har man en skøn udsigt ud over havet og kan se op på byens bedste restaurant panorama

 
09-08-2015

Indlæg af Preben B

Skønt,hyggeligt,roligt

Et dejligt roligt hotel, butikker på den anden side har de sødeste ansatte. Ioanna Proimou som bestyer dette hotel er noget af det sødeste/hjælpsomme man kan finde. 40 trin fra centrum hvor der meget liv,men ikke så presset som chrina

 
01-09-2013

Indlæg af Tornan Odense, Danmark

Hyggeligt hotel

Hotel Agapi er et lejlighedshotel som er lidt nedslidt, men et ganske hyggeligt sted at være. Der må påregnes en del trafikstøj hvis man bor ud mod gaden. Personalet er meget imødekommende og serviceminded. Hotellets pool er god, men lad dig ikke narre af dybderne på skiltene på poolen. De 0,8m i den laveste ende er snarere det dobbelte. Agapi ligger så tæt på det hele så du aldrig er langt fra noget.

 
23-06-2016

Indlæg af Mikael M Århus, Danmark

Relaxed little hotel

Family trip, we booked 3 rooms. We really enjoyed this little hotel, especially the pool area, that felt like a private pool, due the limited number of guests. Close to the city and a late night open snack bar. 5-10 minutes walk to the beach.