Plakias

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Rejs til Plakias og oplev en rolig lille by i den sydlige del af Kreta. Her venter naturskønne omgivelser og en masse gode ferieminder fra en af de små turistbyer på denne side af Kreta, som kun ligger 40 min. fra Rethymnon by.

Populære hoteller Plakias

Skitsebillede af poolområdet på hotel Alegria Beach Resort i Plakia, Kreta

Alegria Beach Resort

Fra 3.317 DKK

Fakta om Plakias

Restauranter

Der er flere restauranter med et bredt udvalg, men typisk for tavernerne ved havet er frisk fisk og skaldyr samt græsk traditionel mad. De fleste restauranter ligger langs med byens hovedgade ved havet. Priserne i Plakias er stadig gange lave i forhold til de større turistbyer på Kreta.

Transfer

Fra Heraklion til Rethymnon tager det ca. 1 time og 15 min. Fra Chania tager det ca. 1 time til første stop, derefter taxi fra Rethymnon til Plakias, som tager ca. 40 min. Transfertiden kan variere meget i højsæsonen afhængig af trafikken.

Strande

Stranden i Plakias er ca. 1 km lang med grovkornet sand. Den er relativt lavvandet, hvilket også gør den børnevenlig. Prevelli-stranden ligger ca. 30 min. væk med båd, som afgår dagligt tur/retur fra Plakias. I Damnon-bugten, som ligger ca. 20 min. til fods væk, er der mulighed for vandsportsaktiviteter som vandski og windsurfing.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c