Palekastro

  • • Roligt og atmosfærefyldt
  • • Oplev en ny strand hver dag
  • • Her trives windsurfere

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Velkommen til endnu en usleben diamant i øst! I Palekastro får du et glimt af det oprindelige Kreta, samtidig med at du er tæt på skønne strande. Her er historiske seværdigheder og smukke landskaber, der er som skabt for vandreture og mountainbiketure blandt bjergtoppe og spektakulære kløfter.

Populære hoteller Palekastro

Fakta om Palekastro

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 110 DKK pr. person. En øl koster ca. 25 DKK.

Transfer

Med bus fra lufthavnen i Sitia til hotellerne i Palekastro tager det ca. 30 minutter. Transfer sker normalt uden Apollo personale.

Strande

Der er to sandstrande nogle kilometer udenfor selve bykernen, Hiona Beach og windsurfernes favoritstrand Kouremenos Beach. Der er også mange gode strande og badebugter langs kysten som du hurtigt og nemt kan komme til i udlejningsbil.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,5 ud af 10 Palekastro
Vores gæsters vurdering, Baseret på 87 anmeldelser