1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Louis Creta Princess

 • • Perfekt til børnefamilien
 • • Piratskib for de yngre gæster
 • • All Inclusive

Hotellet Louis Creta Princess på Kreta byder dig på en skøn ferie med All Inclusive. Vores gæster elsker det fine poolområde og det høje serviceniveau. De mindste gæster foretrækker legepladsen, som er bygget som et piratskib. Du kan med fordel slappe af på stranden, som ligger lige ved hotellet, hvor der også er mange gratis aktiviteter som tennis, fodbold, minigolf eller sjov ned af vandrutsjebanerne.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Alt. Havde ønsket side bygningen med 4 værelser i groundfloor og fik det. Perfekt. :)
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet Louis Creta Princess på Kreta er et populært hotel, som tilhører hotelkæden Louis Hotels. Hotellet er beliggende direkte ved en småstensstrand og består af tre bygninger. Ved hotellets poolområde er der fire pools, heraf to separate børnepools. Èn børnepool har legeområde og vandrutsjebane for de mindste børn. For at benytte vandrutsjebanerne skal man være minimum 6 år og over 120 cm. Gratis solstole og parasoller ved poolen og på stranden. Poolhåndklæder mod depositum. Nær poolområdet ligger en legeplads med bl.a et piratskib.

På hotellet er der to restauranter: en hovedrestaurant samt Asian Corner som serverer asiatiske buffetretter, bordreservation er nødvendigt. Til frokost og middag er der børnebuffet. To barer, heraf en poolbar som serverer snackbuffet, og en lobbybar som byder på snacks.

Louis Creta Princess tilbyder et bredt udbud af aktiviteter og sport. Gratis bordtennis, basket, fodbold, beach volley, tennis, aerobics, bueskydning, minigolf og vandrutsjebaner. Der findes også fitness-faciliteter, som kan benyttes fra kl. 10-18 (kun for gæster over 18 år). Billard mod betaling. Gratis wifi på fællesområder og internethjørne. Aftenaktiviteter flere gange om ugen, såsom minidisco, diskotek og karaoke. Babysitterservice ved forespørgsel og mod betaling. På hotelområdet er der en guldsmed og en souvenirbutik. Lille spa med behandlinger mod betaling.

Der er 0-150 m til stranden, afhængig af hvor på hotelområdet du bor. Til centrum i Maleme er der ca. 500 m. Til Platanias er der ca. 7 km. I nærheden er der supermarkeder, butikker og taverner. Gennemkørselstrafik som kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.15
- Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30. En gang pr. ophold kan middagen nydes på den asiatiske buffetrestaurant. (Reservation kræves dagen inden. Nobel påklædning kræves til middag)
- Snacks m.m., kl. 10.30-17.30
- Eftermiddagskaffe/-te med kager, kl. 16.00-17.00
- Is, kl. 10.00-21.30
- Aftensnacks, kl. 22.00-24.00
- Lokale drikkevarer, forfriskninger, øl/vin ad libitum, kl. 10.00-24.00
- Mange sportsaktiviteter
- Børneklub fra kl. 09.00-17.00 med lege og aktiviteter for børn mellem 4-12 år (ikke helligdage og søndage)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

For at benytte vandrutsjebanerne skal man være minimum 120 cm lang og veje højst 120 kg.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder