Alexandros M

  • • Rummelige lejligheder
  • • Personlig atmosfære
  • • Gåafstand til stranden

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotellet Alexandros M ligger i rolige Maleme vest for Chania. Her bor du i gåafstand til stranden og det lille centrum. Her er en pool med børnesektion, solstole og parasoller. Og i poolbaren kan du kan købe kolde drikkevarer, græsk kaffe eller snacks. På Alexander M gør personalet alt for, at du trives her og nyder en dejlig ferie.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ejeren og personalet er meget imødekommende og serviceminded
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 41 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Alexandros M i Maleme på vestlige Kreta er der en pool med børnesektion. Solterrasse med solstole og parasoller. Den fine småstensstrand ligger i gåafstand, hvor du kan leje solstole og parasoller.

Hotellets bar lokker med opfriskende drinks, og du se tv med satellitkanaler og surfe på gratis wifi. Poolbaren tilbyder også gratis roomservice, når poolbaren har åben. Lille, enkel fodboldbane og sandbane til volleyball.

Lige udenfor hotellet er der en busholdeplads til lokalbussen, som kører til Chania by, ca. 17 km væk. Platanias har et stort udbud af restauranter, barer, shopping og natteliv, og ligger kun 4 km fra hotellet. Gratis parkering på hotellet for gæster med lejebil. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen. Enkel morgenmad mod tillæg. Serveres mellem kl. 08.00-12.00. Der findes et par forskellige alternativer, som vælges fra en fast menu. Har du tilkøbt morgenmad, kan du bestille morgenmadspakke hvis du skal på udflugt, skal bestilles en dag i forvejen.

Værd at vide

Bemærk at der er trapper op til alle lejligheder.