1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Villea Village

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

G,
Odense

+
Beliggenheden i skøn, velholdt have i en hyggelig landsby uden mange turister og lige ved en dejlig sandstrand. Dejligt poolområde med naturlig skygge fra gamle oliventræer, hyggelig (dyr) poolbar, men kedeligt med dybfrostpizza :-( Chrissulas morgenmadsbuffet var rigtig god. Kr. 350 pr. uge - eller €9 pr. dag (specialpris for Apollogæster), hvis man kun havde lyst til buffeten nogle dage. Masser af gode barer og restauranter i området. Super wifi, AC og lille boks var inkl. i rejsens pris. Hotellet er i øvrigt meget enkelt og typisk landligt græsk. Ret charmerende. Apollo skriver, at hotellet er renoveret i 2017. Det er det ikke, men det er velholdt, og meget inventar er nok det originale (lidt som dansk 1970-80'er stil). Min dobbeltseng var dejlig - og helt tilpas, når jeg brugte dynen at ligge på. Det var rigeligt med et lagen som dyne 14 dage i oktober. Rengøring 2 gange om ugen, hvor sengen bliver redt og håndklæderne skiftet. Sengetøjet bliver skiftet midt på ugen. Alle skraldespande tømmes hver dag. Personalet er altid utroligt imødekommende. Hotellet virker ikke særlig børnevenligt - børn vil kede sig. PS - hotelmisserne Beauty (brunstribet hun) og Zorba (sort han) var bare så dejlige :-)
-
Inddæk eller flyt udedelen af vinkælderens AC-unit. Den kører døgnet rundt (starter og stopper med nogle minutters mellemrum) og høres desværre meget tydeligt aften, nat og tidlig morgen. Var virkelig et irritationsmoment i den ellers stille og rolige have... Store problemer med myrer i lejlighederne - især i køkkenafdelingen. Hold de strejfende hunde ude af haven. For højt prisniveau i poolbaren ift. øvrige og væsentligt bedre barer og restauranter i området. En hyggelig tagterrasse med loungemøbler og med havudsigt var vist det eneste, jeg savnede.

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Lisbet,
Åbyhøj

+
Beliggenheden,roen og smukke omgivelser.
-

Bekræftet køb : 2018-10-11


5 ud af 10

Knud,
Ølholm

+
At det lå i en pæn afstand til stranden. Pæn område
-
Vi manglede varm vand til at vaske os i. Morgen og aften ingen varm vand. Vi måtte varme vand i gryder og elkedel for at blive vasket.

Bekræftet køb : 2018-10-11


9 ud af 10

Pia,
Hurup Thy

+
Fin beliggenhed i Makrigialos. Helt fantastisk god morgenmad og supersød betjening fra pigerne.Alle på hotellet er imødekommende
-
At kunne forudbestille og betale for havudsigt. Mere rengøring af rummet og oftere skift af håndklæder

Bekræftet køb : 2018-10-04


5 ud af 10

Henrik,
Højbjerg

+
Beliggenheden.
-
Være ærlig omkring renovering af hotellet. Det var i hvert fald ikke renoveret i 2017 og hotellet virkede ældre end beskrevet. Vores lejlighed virkede meget gammel. Vi havde problemer med at lukke vores døre op og klædeskabet var i stykker og så fremdeles ……..

Bekræftet køb : 2018-10-04


10 ud af 10

Vibeke,
København

+
Dejligt hyggeligt lille familehotel og ikke et all Inc.utroligt hjælpsom personale
-

Bekræftet køb : 2018-09-28


7 ud af 10

Hanne,
Juelsminde

+
Hygge, stille og roligt, bortset fra trafikstøj. Sødt personale.
-
Vi flyttede værelse pga. trafikstøj - uden problemer. Så var alt fint.

Bekræftet køb : 2018-09-27


10 ud af 10

Frederikke,
Beder

+
Der er stille:)
-
SENGENE -eller nærmere madrasserne er forfærdelige! Hovedpuden er hård og ALT for høj! Men det er også det eneste!

Bekræftet køb : 2018-09-27


8 ud af 10

Bente,
Rønde

+
Beliggenheh, og størelsen
-
Gøre poolområdet mere hyggelig. En hyggeteresse med udsigt over vandet.

Bekræftet køb : 2018-09-27


10 ud af 10

Martin ,
Hillerød

+
Det meget, meget venlige personale
-
Bbq aften skal arrangeres bedre. Man venter længe på mad.

Bekræftet køb : 2018-09-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

307 bedømmelser
Meget godt
 
170
Godt
 
98
Middel
 
24
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

09-01-2018

Indlæg af karinmeltofte Egå, Danmark

hyggeligt ferieophold

Et familiært,lille hyggeligt og roligt hotel med en god placering i fht strand, restauranter og vandremuligheder lige udenfor hotellet.Personalet var venlige , søde, positive,og meget imødekommende .Morgenbuffet indbydende med et stort udvalg . Værtsparret meget gæstfrie, hjælpsomme og gode til at udvide vores horisont på ferien mht vandreture, historie og kultur . Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse bland lokalbefolkningen

 
09-10-2017

Indlæg af Henning T Randers, Danmark

Græsk paradis

Min kone og jeg havde booket en lejlighed på dette fantastiske hotel en uge i slutningen af september. Lejlighedens indretning var i orden med køkken, bad, senge og en smuk overdækket altan med bougainvillea og møbler. Haven er ualmindelig smuk og velholdt, og den dejlige swimmingpool har skyggebærende oliventræer som parasoller. Rengøringen var omhyggelig, og der blev skiftet sengetøj to gange i løbet af ugen - skraldespande hver dag. Der var gode indkøbsmuligheder og restauranter tæt på, og sti til den dejlige strand kun 150 m væk. Vi havde bestilt morgenmad, og nød det fine udbud med bl.a. smoothie, græske specialiteter og friskbagt brød på den overdækkede terrasse ved swimmingpoolen. Den gode stemning og ro på dette familiedrevne hotel blev forstærket af et særdeles venligt og nærværende personale. En gang om ugen blev der arrangeret græsk aften med grillmad og original græsk musik og folkedans leveret af fantastisk dygtige musikere. Også her førte det dedikerede personale an. Vi kan absolut anbefale Villea Village Resort - og vil gerne vende tilbage!

 
22-09-2017

Indlæg af Inge J Kolding, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dejlige værelser/lejligheder

Vi havde booket to to-værelseslejligheder, den ene til to voksne og tre bittesmå børn, og den anden til to voksne. Bortset fra den første skuffelse over, at vi blev placeret langt væk fra hinanden, blev vi meget begejstrede over, at hotellet havde differentieret så fint, at småbørnsfamilien fik to sammenhængende små lejligheder i stueplan og med lille have til, og vi ældre fik en "voksen-lejlighed" med balkon. Det var rigtigt godt tænkt og fungerede super. Der blev gjort rent ca. hver 2./3. dag og tømt affald hver dag. Alt fremstod virkeligt rent og velholdt. Personalet var venligt og imødekommende ift. information mv. Rigtig god beliggenhed i udkanten af den lille by og med let adgang til strand, indkøb, bus o.a.

 
05-10-2016

Indlæg af JohnD5023

Ferie når det er bedst

Jeg har gæstet Villea Village mange gang i løbet af de sidste 15/20 år. Mand følger sig hjem her og det kendetegner stedet, mand har lyst til at kom tilbage igen og igen.Og det går mange af Villea's gæster også.Villea village ligger kun få skridt fra en dejlig badestrand hvor mand kan nyd en drink eller spis godt til en fantastic sol nedgang.Hvis du vil ha' en stil og rolig dag så er b.l.a. Pefki en besøg værd, enten igennem kløften eller med bil.Glæd dig til en aften i Villea Village, grill aften, græsk aften eller bare hygge, det går jeg, og nu er det nemmer fra næste år med fly fra København til Sitia som ligger ikke så langt væk fra hotellet.Hotellets medarbejder bliver hurtigt din nye venner.Jeg glæder mig til næste år

 
23-08-2015

Indlæg af druen2015 Tårnby, Danmark

Autentisk græsk hygge

Hyggelig og fin lejlighed og intet modernet, men alt man behøver. Der er rent og pænt. Fantastisk service af kvinden der stod for morgenmaden, vi bestilte a la carte,meget lækket. Dejligt poolområde med poolbar.