1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Villea Village

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


3 ud af 10

G,
Odense

+
Hotellets to allerstørste plusser - udover charmen - er NORMALT den rolige, smukke og duftende (nærmest meditative) have + den fantastiske sandstrand lige på den anden side af gaden... Lige nu (maj 2019) er hotelområdet desværre forvandet til en byggeplads og hotellets charme helt forduftet :-( Det var derfor et meget, meget trist gensyn med Villea :-( Og ikke noget behageligt sted at holde ferie :-( Samtidig er hele sandstranden over for hotellet, hvor der plejede at være solsenge og parasoller vasket helt væk (eller taget af havet), og der er nu kun store sten og mere eller mindre knust plantemateriale samt et bredt, fossende udløb fra en bjergflod... For at komme til en nogenlunde sandstrand (de har desværre alle sammen taget skade) i gåafstand fra hotellet skal man gå ind til standen ved havnen eller op ad bakken og gå ind gennem de store strandhoteller for at komme ned til den to-delte Lagoufa strand med strandhotellernes private solsenge/parasoller... --- Hotellet er under genopbygning efter det kraftige uvejr i april måned, hvor samtlige lejligheder i stueplan og nedsænket stueplan blev oversvømmet og helt ødelagt af vand og mudder fra bjergene. Da hotellet primært består af to-etagers bygninger, betyder det, at næsten halvdelen af hotellets lejligheder blev ramt. Det betyder desværre også, at stedet fungerer som en byggeplads, hvor der bliver arbejdet - indimellem ret højlydt - her og der og alle vegne fra tidlig morgen - selv søndag morgen :-( I uge 20 blev der - samtidigt - arbejdet on and off i MINDST 8-10 lejligheder spredt ud på hele området - hele vejen rundt om haven, så der var støj overalt. 8 lejligheder stod herudover totalt skrællet for al inventar ind til de rå vægge med åbne vinduer og døre. Med tydelige mærker fra vand/mudder :-( --- Når man kender og virkelig holder af "Villea", er man meget splittet... Det er utroligt synd for Vassilis, at hans charmerende hotel har lidt så enorm skade - men samtidig har man betalt for at holde en afslappende ferie i det lille paradis, man kender, som nu langt fra er noget paradis og heller ikke bliver det foreløbig - formentlig ikke i denne sæson... Trist, at Apollo i sin beskrivelse af hotellet ikke gør opmærksom på - eller på forhånd meddeler sine gæster - at hotellet er en byggeplads med dertil hørende støj... Ligesom den beskrevne sandstrand overfor hotellet desværre ikke længere eksisterer...
-
Luk hotellet ned i en periode, indtil den gennemgribende genopbygning er afsluttet. Eller gør i det mindste tydeligt opmærksom på, at der foregår en del støjende byggeaktiviteter i denne sæson. "Villea" oplyser desværre heller intet herom på deres eget website.

Bekræftet køb : 2019-05-19


10 ud af 10

Lone,
Græsted

+
Stille og roligt og en dejlig pool
-
Rengøringen kom nogle gange allerede kl 9. Det var vi ikke klar til

Bekræftet køb : 2019-05-19


9 ud af 10

Lisbeth,
Glesborg

+
De meget smukke bygninger og omgivelser (haven)
-

Bekræftet køb : 2019-05-19


10 ud af 10

Carsten,
Holbæk

+
Placeringen: i en olivenlund i en rolig by tæt ved vandet
-

Bekræftet køb : 2019-05-19


8 ud af 10

charlotte,
Liseleje

+
personalet hyggelig og afslappet sted fin gårdhave
-
bedre køkkenudstyr (panden var dårlig, nærmest ubrugelig, æggebæger mangler, evt vinglas mangler) markise til altanen (man kunne ikke være derude ved regn el ej finde skygge hvis der var høj sol)

Bekræftet køb : 2019-05-19


7 ud af 10

Niels-Erik,
Søborg

+
Dejlig beliggenhed med olivientræer og blomster.
-
Rengøring mere end to gange på en uge. Havde lige givet hende drikkepenge - så så vi aldrig rengøring igen - der blev dog hver dag tømt spande.

Bekræftet køb : 2019-05-19


8 ud af 10

G,
Odense

+
Beliggenheden i skøn, velholdt have i en hyggelig landsby uden mange turister og lige ved en dejlig sandstrand. Dejligt poolområde med naturlig skygge fra gamle oliventræer, hyggelig (dyr) poolbar, men kedeligt med dybfrostpizza :-( Chrissulas morgenmadsbuffet var rigtig god. Kr. 350 pr. uge - eller €9 pr. dag (specialpris for Apollogæster), hvis man kun havde lyst til buffeten nogle dage. Masser af gode barer og restauranter i området. Super wifi, AC og lille boks var inkl. i rejsens pris. Hotellet er i øvrigt meget enkelt og typisk landligt græsk. Ret charmerende. Apollo skriver, at hotellet er renoveret i 2017. Det er det ikke, men det er velholdt, og meget inventar er nok det originale (lidt som dansk 1970-80'er stil). Min dobbeltseng var dejlig - og helt tilpas, når jeg brugte dynen at ligge på. Det var rigeligt med et lagen som dyne 14 dage i oktober. Rengøring 2 gange om ugen, hvor sengen bliver redt og håndklæderne skiftet. Sengetøjet bliver skiftet midt på ugen. Alle skraldespande tømmes hver dag. Personalet er altid utroligt imødekommende. Hotellet virker ikke særlig børnevenligt - børn vil kede sig. PS - hotelmisserne Beauty (brunstribet hun) og Zorba (sort han) var bare så dejlige :-)
-
Inddæk eller flyt udedelen af vinkælderens AC-unit. Den kører døgnet rundt (starter og stopper med nogle minutters mellemrum) og høres desværre meget tydeligt aften, nat og tidlig morgen. Var virkelig et irritationsmoment i den ellers stille og rolige have... Store problemer med myrer i lejlighederne - især i køkkenafdelingen. Hold de strejfende hunde ude af haven. For højt prisniveau i poolbaren ift. øvrige og væsentligt bedre barer og restauranter i området. En hyggelig tagterrasse med loungemøbler og med havudsigt var vist det eneste, jeg savnede.

Bekræftet køb : 2018-10-12


8 ud af 10

Lisbet,
Åbyhøj

+
Beliggenheden,roen og smukke omgivelser.
-

Bekræftet køb : 2018-10-11


5 ud af 10

Knud,
Ølholm

+
At det lå i en pæn afstand til stranden. Pæn område
-
Vi manglede varm vand til at vaske os i. Morgen og aften ingen varm vand. Vi måtte varme vand i gryder og elkedel for at blive vasket.

Bekræftet køb : 2018-10-11


9 ud af 10

Pia,
Hurup Thy

+
Fin beliggenhed i Makrigialos. Helt fantastisk god morgenmad og supersød betjening fra pigerne.Alle på hotellet er imødekommende
-
At kunne forudbestille og betale for havudsigt. Mere rengøring af rummet og oftere skift af håndklæder

Bekræftet køb : 2018-10-04


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

310 bedømmelser
Meget godt
 
173
Godt
 
98
Middel
 
24
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

09-01-2018

Indlæg af karinmeltofte Egå, Danmark

hyggeligt ferieophold

Et familiært,lille hyggeligt og roligt hotel med en god placering i fht strand, restauranter og vandremuligheder lige udenfor hotellet.Personalet var venlige , søde, positive,og meget imødekommende .Morgenbuffet indbydende med et stort udvalg . Værtsparret meget gæstfrie, hjælpsomme og gode til at udvide vores horisont på ferien mht vandreture, historie og kultur . Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse bland lokalbefolkningen

 
09-10-2017

Indlæg af Henning T Randers, Danmark

Græsk paradis

Min kone og jeg havde booket en lejlighed på dette fantastiske hotel en uge i slutningen af september. Lejlighedens indretning var i orden med køkken, bad, senge og en smuk overdækket altan med bougainvillea og møbler. Haven er ualmindelig smuk og velholdt, og den dejlige swimmingpool har skyggebærende oliventræer som parasoller. Rengøringen var omhyggelig, og der blev skiftet sengetøj to gange i løbet af ugen - skraldespande hver dag. Der var gode indkøbsmuligheder og restauranter tæt på, og sti til den dejlige strand kun 150 m væk. Vi havde bestilt morgenmad, og nød det fine udbud med bl.a. smoothie, græske specialiteter og friskbagt brød på den overdækkede terrasse ved swimmingpoolen. Den gode stemning og ro på dette familiedrevne hotel blev forstærket af et særdeles venligt og nærværende personale. En gang om ugen blev der arrangeret græsk aften med grillmad og original græsk musik og folkedans leveret af fantastisk dygtige musikere. Også her førte det dedikerede personale an. Vi kan absolut anbefale Villea Village Resort - og vil gerne vende tilbage!

 
22-09-2017

Indlæg af Inge J Kolding, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dejlige værelser/lejligheder

Vi havde booket to to-værelseslejligheder, den ene til to voksne og tre bittesmå børn, og den anden til to voksne. Bortset fra den første skuffelse over, at vi blev placeret langt væk fra hinanden, blev vi meget begejstrede over, at hotellet havde differentieret så fint, at småbørnsfamilien fik to sammenhængende små lejligheder i stueplan og med lille have til, og vi ældre fik en "voksen-lejlighed" med balkon. Det var rigtigt godt tænkt og fungerede super. Der blev gjort rent ca. hver 2./3. dag og tømt affald hver dag. Alt fremstod virkeligt rent og velholdt. Personalet var venligt og imødekommende ift. information mv. Rigtig god beliggenhed i udkanten af den lille by og med let adgang til strand, indkøb, bus o.a.

 
05-10-2016

Indlæg af JohnD5023

Ferie når det er bedst

Jeg har gæstet Villea Village mange gang i løbet af de sidste 15/20 år. Mand følger sig hjem her og det kendetegner stedet, mand har lyst til at kom tilbage igen og igen.Og det går mange af Villea's gæster også.Villea village ligger kun få skridt fra en dejlig badestrand hvor mand kan nyd en drink eller spis godt til en fantastic sol nedgang.Hvis du vil ha' en stil og rolig dag så er b.l.a. Pefki en besøg værd, enten igennem kløften eller med bil.Glæd dig til en aften i Villea Village, grill aften, græsk aften eller bare hygge, det går jeg, og nu er det nemmer fra næste år med fly fra København til Sitia som ligger ikke så langt væk fra hotellet.Hotellets medarbejder bliver hurtigt din nye venner.Jeg glæder mig til næste år

 
23-08-2015

Indlæg af druen2015 Tårnby, Danmark

Autentisk græsk hygge

Hyggelig og fin lejlighed og intet modernet, men alt man behøver. Der er rent og pænt. Fantastisk service af kvinden der stod for morgenmaden, vi bestilte a la carte,meget lækket. Dejligt poolområde med poolbar.