Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Fine 1-værelses lejligheder med dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Nybyggede 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med enkeltsenge. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Aircondition og deponering mod betaling. Gratis wifi. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan.

Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser

Hyggelige og enkle dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. I nogle værelser er der plads til en ekstraopredning. Køleskab og el-kedel samt glas og kopper. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 2 personer eller 2-3 personer.

Dobbeltværelser i nedsænket stueplan

Hyggelige og enkle dobbeltværelser i nedsænket stueplan. En dobbeltseng eller to separate senge. Køleskab og el-kedel samt glas og kopper. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Aircondition og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan.

Antal personer: 2 personer.