Bedømmelse af Nereides (Kreta)

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

59 bedømmelser
Meget godt
 
29
Godt
 
14
Middel
 
12
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

23-09-2019

Indlæg af 248bente Bornholm, Danmark

Hyggeligt lille hotel i rolige omgivelser

Det er et hyggeligt hotel med servicemindet personale, maden er rimelig og selve hotellet bliver holdt pænt. De er meget venlige med at hjælpe med bil leje mv Pool området er lille men fint, dog er de ikke så gode til at holde poolen helt ren. Strandene er ikke så gode men der er ikke langt til andre gode strande og der går bisser lige udenfor som kører hvert 20. Minut. Der er kort til nærmeste by Kolombari hvor der er en del restauranter og en lille havn.

 
16-09-2019

Indlæg af Anders3450 Allerød, Danmark

Hyggeligt lille hotel

Hvis man er til rolig omgivelser og godt kan lide hyggelige rammer, er det et perfekt sted for par. Ikke videre børnevenlig, men det er en fordel, hvis man gerne vil have lidt fred. Hotellet virker lidt slidt og gratis WiFi på værelserne er en god ting - hvis det virkede. Det gør det kun i fællesområderne. Overraskende velassorteret morgenbuffet og udemærket menu i restauranten - hotellets størrelse taget i betragtning. Behageligt personale ❤️ (Man kunne godt ønske sig, at poolen var opvarmet).

 
26-08-2019

Indlæg af Christoffer G

Dejligt familiehotel

2 unge mennesker er meget positivt overrasket over hotellet - det er ikke top dollar, men så fint og hyggeligt. Personalet er så flinke og imødekommende - det bidrager helt klart også til vores oplevelse. Værelset var et lille fint værelse med dobbeltseng og balkon - sengenes kvalitet kan diskuteres, da vores seng var ok at ligge i, men den knirkede så meget at ens søvn desværre blev ødelagt og vi er begge normalt typerne der sover fra de fleste lyde. Lokationen er lidt meh, men hvis man er til bus så går der en bus lige ude foran ellers er det et krav at have et transportmiddel. Kolymbari byder på en rigtig fin lille by med rigtig gode restauranter og hyggelige butikker. Stranden er ikke noget at råbe hurra for desværre, men 10 minutter på scooter ned mod chania, også er der de fineste strande. Man kan spise på hotellet og det er også fint til prisen.

 
17-09-2018

Indlæg af LeneLone Tårnby Kommune, Danmark

Hyggeligt familie hotel

Er netop kommet hjem , efter en dejlig uge på Hotel Nereides. Hyggeligt familiedrevet hotel. Dejligt pool område. Man kan spise på hotellet. Morgen-middag og aften, hvis man ønsker dette. Stranden er i gå afstand 5/10min. Byen ca 10/15min. Lille men hyggelig by, men hyggelig lille havn. Og hyggelige restauranter , med udsigt over havet. Og dejligt græsk mad , til ok priser. Bussen holder lige uden foran hotellet, så man kan komme ind til de større byer. Vi lejede en bil på hotellet i 3 dage, til den nette sum af 921kr inklusiv forsikring . Vil helt sikkert gerne tilbage .

 
15-09-2018

Indlæg af 962jensl

Dejlig stemning

Vi har lige besøgt hotellet og dejlig ufomel omgang. Morgenmad var fint ikke alt,men nok til de fleste køb morgenmad på hotellet og ikke igennem et rejseselskab du sparer noget. Værelser og bad er som det er på mange steder på Kreta vandet løber over det hele og cisternen er længe om at blive fuld,men det kan jeg sagtens leve med. Dejlig teresse på hotellet,men mangler parasoller og en afskærmning på teressen med glas ville være super da det kan blæse en del. Fin og billig mad på hotel og drikkevarer rimelig pris dejligt personale. Swimmingpool og,men få lige lavet badestigerne og renset lidt mere,men dejligt område omkring pool. Vil du bade i havet er der 10 min. Gåtur det er stenstrand så husk badesko og det bliver hurtig dybt,men ok med os da vi kender området. Der er ikke så meget by,men ok der går bus lige foran hotellet så der er mange muligheder. Et sted vi gerne vender tilbage til.