Nereides (Kreta)

  • • Nær stranden
  • • Skønt poolområde
  • • Tilkøb morgenmadsbuffet

Velkommen til Nereides som er et hyggeligt hotel i Kolymbari på skønne Kreta. Hotellet har en populær beliggenhed nær stranden og den lille bys centrum, hvilket giver det perfekte udgangspunkt for dig, der vil udforske Kreta på egen hånd. På hotellet kan du nyde ferielivet ved poolen eller nyde en kold drink fra snackbaren.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i nedsænket stueplan for 2 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Flot udsigt, rolige omgivelser, god service.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 52 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 550 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nereides har en skøn beliggenhed nær stranden og centrum i den lille by Kolymbari. Her findes et dejligt poolområde med en indbydende pool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Stranden ligger ca. 400 m fra hotellet (uden solstole og parasoller).

På hotellet er der en snackbar, der serverer kolde og varme drikkevarer, samt snacks og enkle retter. Der er også en a la carte-restaurant, der serverer frokost og middag.

Gratis wifi på fællesområder. Fem minigolfbaner der kan benyttes gratis. Bordtennis. Gratis udendørs parkering. Lige ved hotellet er der et supermarked, busstoppested og hæveautomat. Hotellet er et godt valg og udgangspunkt for dig, der vil udforske det vestlige Kreta på egen hånd.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.