Nereides (Kreta)

  • • Nær stranden
  • • Skønt poolområde
  • • Tilkøb morgenmadsbuffet

Nereides er beliggende i Kolymbari på Kreta ligger skønt nær strand og byens centrum. Nyd ferielivet ved poolen, bestil en drink i poolbaren eller slap af ved stranden. Hotellet er et godt udgangspunkt for dig, der vil udforske Kreta på egen hånd.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Dobbeltværelser i nedsænket stueplan for 2 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Lille og overskueligt. God morgenmad. Venligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 59 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 550 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nereides har en skøn beliggenhed nær stranden og centrum i den lille by Kolymbari. Her findes et dejligt poolområde med en indbydende pool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Stranden ligger ca. 400 m fra hotellet (uden solstole og parasoller).

På hotellet er der en snackbar, der serverer kolde og varme drikkevarer, samt snacks og enkle retter. Der er også en a la carte-restaurant, der serverer frokost og middag.

Gratis wifi på fællesområder. Fem minigolfbaner der kan benyttes gratis. Bordtennis. Gratis udendørs parkering. Lige ved hotellet er der et supermarked, busstoppested og hæveautomat. Hotellet er et godt valg og udgangspunkt for dig, der vil udforske det vestlige Kreta på egen hånd.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2020 serveres kun morgenmad på hotellet. Snackbaren og restauranten er ellers lukket. Bar med drikkevarer vil være åben.