Bedømmelse af Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 186 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Sten ,
Roslev

+
service og personale
-

Bekræftet køb : 2019-08-09


6 ud af 10

Allan,
Kastrup

+
Maden.
-

Bekræftet køb : 2019-07-27


10 ud af 10

Marie,
Valby

+
Konceptet med privat pool og egne liggestole er helt genialt, da virkede til at man ellers skulle stå meget tidligt op for at få en af de få "fælles" liggestole.
-
Der mangler en form for ophæng til vådt badetøj og og håndklæder evt på terrassen - dette er blot en meget lille ting :)

Bekræftet køb : 2019-07-06


8 ud af 10

Gitte,
Nr.asmindrup

+
Gode senge
-
At der var lidt service ved solsenge og at der var solsenge ved stranden. Lidt aktivitet om dagen.følte man var på et plejehjem

Bekræftet køb : 2019-05-04


10 ud af 10

Christina ,
København

+
Super venligt personale, god mad, flot rengøring og dejlige rammer og udsigt. Klart anbefalelsesværdigt.
-
Vi synes det hele var super.

Bekræftet køb : 2018-09-23


10 ud af 10

Sonja,
Gentofte

+
God beliggenhed. Meget service-minded personale. Dejlig varieret mad hver dag.
-
Der er for få solsenge til de gæster, der ikke har privat solseng.

Bekræftet køb : 2018-09-08


10 ud af 10

beerith,
brøndby

+
-
Flere solsenge

Bekræftet køb : 2018-09-08


10 ud af 10

Mona,
Kastrup

+
Personalet og maden, samt at vi delte en dejlig pool med 4 andre og havde havudsigt
-

Bekræftet køb : 2018-09-07


10 ud af 10

Jesper,
Aabybro

+
God service. Venlig personale. Rent og pænt. Man har lyst til at vende tilbage
-

Bekræftet køb : 2018-09-01


10 ud af 10

Tobias ,
Odense

+
-
Hotelbeskrivelsen på hjemmeside: All inclusive programmet er ikke helt up to date, og busturen fra lufthavnen tager 2 timer i stedet for 1 time.

Bekræftet køb : 2018-08-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

673 bedømmelser
Meget godt
 
429
Godt
 
161
Middel
 
48
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

13-10-2018

Indlæg af Martin W

Ferie i Kolymbari

Dejligt hotel med venligt og høfligt personale, som gør alt for at opholdet bliver en oplevelse. Bare lidt koldt her i efteråret så man ikke kunne bade i havet pga høje bølger og blæsevejr men det er jo ikke personalets skyld. Martin Winther

 
03-06-2017

Indlæg af Louise B

Afslapning

Et fantastisk sted, dejlig beliggenhed i rolige omgivelser, helt ned til det klare vand. Jeg vil dog anbefale man tager badesko med ned til stranden pga. sten. Skøn mad både morgen middag og aften, dejlig varrieret. Det mest hjælpsomme personale jeg har mødt. Jeg kommer igen

 
17-05-2017

Indlæg af amflex

Grand Bay Beach Resort

Et dejligt ophold på et super beliggende sted. Personalet meget serviceminded og altid smilende og venlige. Internettet var mindre godt. En del problemer og vi havde endda købt wiifi på værelset. Maden var perfekt og varierende. Vil helt sikkert komme igen.

 
16-10-2016

Indlæg af Pia Ø

Skønt sted til afslapning

Min søster og jeg havde en dejlig uges ferie her. Hotellet ligger lige ned til en stenstrand (badesko kan købes billigt i hotellets minimarked) og her er bestemt ikke overfyldt i oktober. Maden er god og varieret. Især den friskpressede appelsinjuice om morgenen bragte lykke. Maden indtages i restauranten med udsigt over vandet. Personalet er venlig og især i receptionen meget hjælpsomme. Rengøringen er uovertruffen over hele hotellet. Det eneste minus for os var at madrassen var ekstrem hård. Alt i alt er hotellet perfekt hvis man ønsker at stresse af og blive forkælet i en uge.

 
12-10-2016

Indlæg af simonapiv Fjerritslev, Danmark

Total afslapnings ferie

Mange tak til hele hotellet og personalet, sikken et skøn feriested, venlige/sjove tjenere og flot betjening i receptionen, fantastisk græsk mad. Vi fik hvad vi havde betalt for, stort værelse, fin rengøring og venlighed over alt. TAK til jer allesammen dernede. Venlig hilsen Simona Døngart