1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Chrispy World

  • • To poolområder
  • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive
  • • Gåafstand til stranden

Hotel Chrispy world ligger i fredelige omgivelser et par kilometer udenfor Kolymbari. Her findes to fine poolområder, og der er gåafstand til stranden. Hotellet har to restauranter og flere aktiviteter for både store og små gæster. Det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive for en endnu mere afslappende ferie.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med privat pool for 1-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser plus fra 2-4 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser i etage for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

de lækre værelser - områderne var enormt hyggelige
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Chrispy World er der tre poolområder, heraf en børnepool (1 meter dyb). Solstole og parasoller. Håndklæder mod depositum. På stranden findes der solstole og parasoller mod betaling i højsæsonen. To af poolområderne har poolbarer, der serverer både kolde og varme drikkevarer. Den ene serverer også enkle snacks i løbet af dagen. På hotellet findes en buffetrestaurant (som serverer All Inclusive) og en italiensk a la carte-restaurant, som åbner 1/5-18, når flere gæster ankommer til hotellet og lukker igen 8/10-18 (indgår ikke i All Inclusive). I hotellets restauranter kræves pæn påklædning til middagen. En bar.

Lille spa med forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. Sauna mod betaling. Tennis (udstyr mod betaling) og beach volley. Billard mod betaling. Aktivitetsprogram for børn i juni-august i hotellets regi med engelsk- og fransktalende personale. Hotellet har også aktiviteter for voksne.

Gratis wifi på fællesområder. Receptionen er bemandet døgnet rundt. Hotellet består af flere bygninger, der har forskellige bygnings- og renoveringsår. De fire bygninger der er beliggende nærmest hovedvejen er bygget i 1989 og delvist renoveret i 2008. Superior-bygningerne beliggende nærmest hovedpoolen er bygget i 2002 og delvist renoveret i 2015. Deluxe-bygningerne beliggende nærmest stranden er bygget i 2007. Der er elevator i nogle bygninger, og alle deluxe-værelser kan nås med elevator. I værelserne tættest på hovedvejen kan trafikken opfattes støjende. Ved hovedvejen ligger nogle få taverner og butikker. Ved hovedvejen er der høns og haner, der går rundt.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Gæster der har tilkøbt halvpension kan efter aftale med receptionen dagen inden, udskifte middag mod frokost eller madpakke.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

- Enkel morgenmad, kl. 05.00-07.00 (skal forudbestilles)
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Is, kl. 10.00-12.00 og 16.00-18.00
- Sandwich og kolde snacks, kl. 10.00-12.30 og 14.30-18.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
- Forfriskninger, vin, øl og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-22.30
- Frokostpakke (kan tages med på udflugter. Skal forudbestilles senest dagen inden kl. 20.00)


Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til afrejsetidspunkt fra hotellet, også selv om det er efter kl. 12.00.