1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Mette,
Herning

+
Personalet og deres gode serviceniveau
-
På hjemmesiden var der angivet, at der var opvarmet pool. Det var ikke tilfældet, og den indendørs pool var heller ikke specielt varm. Dette var grunden til, at vi valgte netop dette hotel, så vi følte os helt ærligt snydt.

Bekræftet køb : 2019-04-21


8 ud af 10

Rikke,
Kongens Lyngby

+
Super fin service og flinke folk over alt
-
De var lige åbnet op og der var mange ting der ikke var klar! og der var koldt over alt - vores aircon virkede kun sporadiske og vi måtte bede om service mange gange

Bekræftet køb : 2019-04-20


7 ud af 10

Trine,
Kastrup

+
Alt det sport man kunne lave.
-
Opvarmede pool. Gratis at leje tennisketcher. Bordtennis. Børnecykler. Fodboldbane for sig.

Bekræftet køb : 2019-04-20


5 ud af 10

Henriette ,
Risskov

+
Rengøring og beliggenhed
-
Bedre service i receptionen. Vi fik vores værelse en halv dag for sent. Og blev opgraderet med et guldkort, men det var nu ikke fordi at servicen blev bedre af det.

Bekræftet køb : 2018-10-19


8 ud af 10

,

+
God plads ude og inde Venligt personale.
-
Større variation af maden. Bunden på poolen burde renses hver dag.

Bekræftet køb : 2018-09-01


10 ud af 10

Henrik,
Slangerup

+
Super beliggenhed, roen overalt på hotellet og ikke mindst det søde og imødekommende personale.
-
Aircondition på værelset var ekstremt dårlig. Kan godt forstå de foranstaltninger de har gjort til at forhindre aircondition kører når man ikke er på værelset eller terrassedøren er åben, men så må der til gengæld godt være lidt “knald på” når man så endelig skulle bruge den. Massagen på hotellet var ganske enkelt under alt kritik. Massøren kan på ingen måde have været uddannet, min kone er selv massør, og den time som man tillod sig at tage 90 € for var ganske enkelt spildte penge. Dette medførte at vi aflyste 5 ud af 6 planlagte massager. Direkte henvendelse til spa’ens leder hjalp intet og de virkede til at være helt ligeglade. En grim “money maker” på et ellers fremragende hotel.

Bekræftet køb : 2018-08-19


10 ud af 10

Jannie,
Hillerød

+
Det smilende, servicemindede personale. Faciliteter.
-
Bedre wifi på værelset.

Bekræftet køb : 2018-07-29


9 ud af 10

Angelique,
Voerså

+
Den store pool, den dejlige spa, alt var rent, der manglede intet, nye håndklæder to gange dagligt, alle var behjælpelige med lunch box til tur og udlejning af bil.Dejelige store værelser og meget støjsvag. Fantastiske madrasser, dyner og puder. God aircondition. Meget venligt personale og lækker fitness rum. Et fantastisk hotel jeg stærkt vil anbefale til andre. tip top.
-
Toilettet ved poolen er gammelt og småt, det ku forbedres. Nogle at stigerne ned til pool og spa var løse, men de holdt, de skal efterspændes. Bedre tv signal i rummet. Havde sværet ved at læse deres info.

Bekræftet køb : 2018-07-28


9 ud af 10

Lone,
Ballerup

+
Pænt hotel, god service og god mad
-
Apollo bør ikke kalde nogle værelser for seaside. Der er kun ét værelse seaside. Alle andre har sea view. Vi fik skiftet til det seaside værelse i løbet af ugen.

Bekræftet køb : 2018-07-28


9 ud af 10

Lene ,
Dragør

+
Gode snack barer. At der er både udendørs og indendørs fitness faciliteter. At der er let adgang til både pool og hav.
-
Der stod der var basketkurve på hotellet og der var et billede af en basketkurv. Der var dig ikke basketbaner. Det var en stor skuffelse. Cykelrytterne var tilstede via QR kode, men var for svære at følge.

Bekræftet køb : 2018-07-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

718 bedømmelser
Meget godt
 
395
Godt
 
212
Middel
 
73
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

30-10-2017

Indlæg af Jørgen B Bagsværd, Danmark

Fornuftigt sportshotel.

Yderst venligt personale. God mad, måske lidt ensformigt. Fin rengøring af værelset. Godt motionsrum med bl.a. 5 nye romaskiner. Godt udvalg af træningsudstyr. Dog var det ene af 2 løbebånd ude af drift hele uge. Stranden fyldt med sten:-) Turen var for sent på sæsonen, hvilket kunne mærkes på halvdårligt vejr.

 
27-08-2017

Indlæg af Mentzler Næstved

Very nice staff and excellent food

Måske ikke et 5 stjernet hotel; men super godt alligevel fordi personalet er virkelig super gode. Glade og hjælpsomme. Specielt Konstantina i den italienske restaurant Azzuro var super sød og hjalp med maden og vinen. Maden i buffeten er udmærket og varieret, intet at udsætte på den. Restaurantchef var også super god med godt overblik over buffeten og hans personale. Poolbaren også god :-) Kan stærkt anbefale at tilkøbe Ultra All Inclusive, det giver ret til at spise på Azzuro hver dag. Der er en del forretter at vælge mellem. 7-8 hovedretter og 7-8 desserter, nok til man kan smage noget nye hver dag, hvis man vil det. Desuden kan man frit vælge mellem alle græske vine. Der var en del ganske udemærkede lokale vin. En hvid Chardonnay fra en vingård 4-5 km fra hotellet var rigtig god og 2-3 Cabernet Sauvignon fra 2010 var rigtig gode.

 
09-07-2017

Indlæg af 935ullak Silkeborg, Danmark

Endnu et super ophold

Så har vi endnu engang nydt en uge på dette dejlige hotel. Værelserne, poolen, maden og rengøring i top. Venligt personale, der hurtig er om dig og altid med et smil på læben. Der er stille og roligt, og man kan dog gå til Kolymbari ( varmt og ca. 2,3 km. Med vand og hat går det lige)eller leje cykler og bil.

 
25-10-2016

Indlæg af Trine N

Venligt personale - dårlig mad

Hotellet er lidt slidt og det er overraskende at de har 5*. Morgenmaden er meget ensformig, brun og fedtholdig og man bliver hurtig træt af den. Det samme gælder aftenbuffetten. Meget venligt personale, der husker én og som gør et godt stykke arbejde.

 
18-05-2016

Indlæg af 935ullak Silkeborg, Danmark

Ren afslapning

Super lækker værelse og beliggenhed , lige i vandkanten til både pool og havet. Super lækker mad, ingen finger at sætte på rengøring, personalet super venlige. Det var overkommelig at gå langs vandet til nærmeste by Kolimbari. Her var flere ting at kigge på