Bedømmelse af Tropicana

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 227 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Placering - roligt område - store værelser- super rengøring- gode drinks :)
-
Måske lige et par retter mere på menu kort

Bekræftet køb : 2020-09-05


9 ud af 10

+
Godt værelse med fin balkon og fantastisk udsgt
-
Personale fast engang om dagen

Bekræftet køb : 2020-08-01


9 ud af 10

+
Lille og hyggeligt lige ned til stranden
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


7 ud af 10

+
Lå centralt og tæt ved vandet. Meget fin rengøringsstandard.
-
Lejligheden var ikke til 3 voksne som beskrevet. Der var heller ikke stole og service til 3 personer, der burde være en elkoger i stedet for en gryde til kogende vand, så man ikke skolder sig når man hælder op. Der var ingen i receptionen da vi kom med taxaen.

Bekræftet køb : 2019-10-12


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


10 ud af 10

+
Maget sødt og hjælpsomt personale. Det mest rene hotel i Stalos. Når man IKKE bliver placeret i rum nr 1, er alt super!
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

108 bedømmelser
Meget godt
 
45
Godt
 
39
Middel
 
9
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

17-09-2020

Indlæg af Gitte O Århus, Danmark

Dejligt

Skønt hotel, lige ved stranden. Meget venligt og serviceminded personale. Det eneste minus er, sten i vandet men når man er over dem, er der sandbund. Værelse 23 er renoveret, lækkert og fantastisk udsigt ud over pool og havet.

 
05-06-2019

Indlæg af louiseverding Kolding, Danmark

Dejlig lille hotel DIREKTE på stranden

Et billigt lille hotel med søde værter. Continental breakfast som den skal være, hverken dårlig eller prangende. Lokationen er perfekt, direkte på stranden og med masser af spisesteder rundt om. Maden der serveres i poolbaren er noget af det bedste vi har fået på hele turen. Det eneste minus; meget larm fra vejen til vores værelse om aftenen (trafik)

 
28-04-2019

Indlæg af cmaxvan Ringkøbing, Danmark

Kan varmt anbefales

Lækker indkvartering, særdeles rent og velplejet, safety boks og aircon incl. Venligt og imødekommende personale. 20 meter til bager, 100 meter til Ionyssos restaurant med lækker mad - levende musik og super betjening, 500 meter til faros bar som serverer god frokost Oma. hyggelig atmosfære og personale. Alt i alt anbefalelsværdigt område.

 
27-04-2018

Indlæg af Lise-LotteMadsen Vejle, Danmark

Fantastisk beliggenhed og god service.

Vi har været en uge på dette hyggelige lejlighedshotel. Hotellet ligger lige ned til en dejlig sandstrand. Der er liggestole både på stranden og omkring poolen. Mellem poolområdet og stranden er en hyggelig poolbar/lounge-område med god mad og lækre drinks. Værelse 5 kan klart anbefales; Det er ny-renoveret, ligger i stue-etagen med terrasse lige ud til poolen og kig til havet. Hotellet er meget rent og pænt, der er daglig rengøring af værelset og skift af linned/håndklæder hver anden dag. De tager endda opvasken og sætter blomster på værelset. Personalet er smilende og hjælpsomme. Det er et familie-drevet hotel og det bidrager til den hyggelige stemning på hotellet. Der er wifi på værelset og i poolområdet. I området er der en del restauranter, mini-supermarkeder mm. Der er roligt og knap så overrendt af turister som andre dele af kysten. I forhold til prisen (og at hotellet reelt kun er 3-stjernet) så er det exceptionelt godt. Vi kan varmt anbefale hotellet.

 
21-07-2017

Indlæg af janhR1062QF Silkeborg, Danmark

Dejligt strandhotel

Super placering hvor du får fuld valuta for pengene Rengøring hver dag hvor de tager opvasken og fejer gulvet Skift af håndklæder hver anden dag OK morgenmad. Er lidt ligesom hjemme ved en selv, men alligevel fint udvalg. Anbefales til pengene.