Bedømmelse af Tropicana

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 414 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

Helle,
Albertslund

+
Lå centralt og tæt ved vandet. Meget fin rengøringsstandard.
-
Lejligheden var ikke til 3 voksne som beskrevet. Der var heller ikke stole og service til 3 personer, der burde være en elkoger i stedet for en gryde til kogende vand, så man ikke skolder sig når man hælder op. Der var ingen i receptionen da vi kom med taxaen.

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

Anne,
Rødovre

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-12


10 ud af 10

Lisbeth,
Brøndby

+
Maget sødt og hjælpsomt personale. Det mest rene hotel i Stalos. Når man IKKE bliver placeret i rum nr 1, er alt super!
-

Bekræftet køb : 2019-10-06


8 ud af 10

Frank,
Aalborg

+
Beliggenhed på stranden og til slut fint værelse.
-
Hold jeres gæster væk fra værelse 9. Ligger lige ud til stort vejkryds med meget trafikstøj hele døgnet og en balkon som vender den vej - og ikke som I skriver med havudsigt eller delvis havudsigt. Efter jeres beskrivelse beder I selv om utilfredse gæster hvis de kommer ned til det.

Bekræftet køb : 2019-10-05


10 ud af 10

Hanne,
Kastrup

+
at det er et familieejet hotel og ligger på stranden
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


7 ud af 10

,

+
Ingen trapper i stuen
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

Erna,
Tjæreborg

+
-
Når man først skal flyve hjem sent på aftenen og skal forlade sit værelse kl 12 middag er der meget dårlige forhold hvis man skal have et bad inden hjemrejsen( et lille bad uden sted at klæde sig på .Vi var ca 20 -25 personer der skulle rejse på næsten samme tid

Bekræftet køb : 2019-09-08


9 ud af 10

,

+
Belliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

Jan,
Helsingør

+
Beliggenheden
-
På hjemrejsedagen,savnede flere at der var et værelse til rådighed, der var en del der ikke nåede at få et bad, det må gøres bedre, vi taler om et toilet og bad til 30 mennesker.

Bekræftet køb : 2019-09-07


2 ud af 10

Inge,
Birkerød

+
Værelser var pæne
-
Vi havde ønsket et værelse med havudsigt, så fik vi et værelse ud til en trafikeret vej med en lyskurv lige uden for. Meget larm, især motorcykler der gassede op, skraldebiler, busser og mange biler.vi kunne ikke bruge altanen, det var umuligt, den lå samtidig i solsiden, hvor der var 39 grader, varmt, samtidig med den ulidelige bil os. Så det med et dejligt glas vin om aftenen på altanen var udelukket. Vi sagde det i receptionen med det samme, men de kunne ikke hjælpe os. Vi snakkede med apollo guiden, men hun kunne heller ikke hjælpe os. Der var flere feriegæster, der rejste i løbet af ugen, men vi fik ikke tilbudt et andet værelse. Ikke en nat fik vi sovet igennem uden at blive vækket flere gange, grundet støjen. Det ødelagde meget af vores ferie. Morgenmaden var ringe, der stod to pakker toastbrød i pakker, vi kunne tage, der var kolde, meget hårdkogte æg, så lidt skinke, marmelade og ost, så det var ikke værd at ofre penge på. Andre gæster gik til en bager 20 m fra hotellet. Det var bedre og billigere. Toiletterne i receptionen fungerede låsene ikke, jeg hjalp en dame ud, der ikke kunne låse op. Ikke et hotel vi vender tilbage til.

Bekræftet køb : 2019-09-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

107 bedømmelser
Meget godt
 
44
Godt
 
39
Middel
 
9
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

05-06-2019

Indlæg af louiseverding Kolding, Danmark

Dejlig lille hotel DIREKTE på stranden

Et billigt lille hotel med søde værter. Continental breakfast som den skal være, hverken dårlig eller prangende. Lokationen er perfekt, direkte på stranden og med masser af spisesteder rundt om. Maden der serveres i poolbaren er noget af det bedste vi har fået på hele turen. Det eneste minus; meget larm fra vejen til vores værelse om aftenen (trafik)

 
28-04-2019

Indlæg af cmaxvan Ringkøbing, Danmark

Kan varmt anbefales

Lækker indkvartering, særdeles rent og velplejet, safety boks og aircon incl. Venligt og imødekommende personale. 20 meter til bager, 100 meter til Ionyssos restaurant med lækker mad - levende musik og super betjening, 500 meter til faros bar som serverer god frokost Oma. hyggelig atmosfære og personale. Alt i alt anbefalelsværdigt område.

 
27-04-2018

Indlæg af Lise-LotteMadsen Vejle, Danmark

Fantastisk beliggenhed og god service.

Vi har været en uge på dette hyggelige lejlighedshotel. Hotellet ligger lige ned til en dejlig sandstrand. Der er liggestole både på stranden og omkring poolen. Mellem poolområdet og stranden er en hyggelig poolbar/lounge-område med god mad og lækre drinks. Værelse 5 kan klart anbefales; Det er ny-renoveret, ligger i stue-etagen med terrasse lige ud til poolen og kig til havet. Hotellet er meget rent og pænt, der er daglig rengøring af værelset og skift af linned/håndklæder hver anden dag. De tager endda opvasken og sætter blomster på værelset. Personalet er smilende og hjælpsomme. Det er et familie-drevet hotel og det bidrager til den hyggelige stemning på hotellet. Der er wifi på værelset og i poolområdet. I området er der en del restauranter, mini-supermarkeder mm. Der er roligt og knap så overrendt af turister som andre dele af kysten. I forhold til prisen (og at hotellet reelt kun er 3-stjernet) så er det exceptionelt godt. Vi kan varmt anbefale hotellet.

 
21-07-2017

Indlæg af janhR1062QF Silkeborg, Danmark

Dejligt strandhotel

Super placering hvor du får fuld valuta for pengene Rengøring hver dag hvor de tager opvasken og fejer gulvet Skift af håndklæder hver anden dag OK morgenmad. Er lidt ligesom hjemme ved en selv, men alligevel fint udvalg. Anbefales til pengene.

 
08-09-2015

Indlæg af WilliamBenton Svendborg, Danmark

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Hotellet er et godt valg, men skal det blive lidt bedre bør der ses på topmadrasser, kan kun udtale mig om værelse 5 men her kunne fjeren i madrassen mærkes. Der står i beskrivelsen omkring hotellet at der er WIFI på værelset, det bør rettes til måske. Det er blevet bedre her i 2015. På terrassen kan SSID for hotellet ikke læses, men her kan tilgåes WIFI fra Pool Baren, Personalet forsøger at give os så god en ferie som muligt, de er meget service venlige. Lidt mønt på hovedpuden giver klart et meget flot og rent værelse ☺ ja selv sko kom på række. Der er et lille og begrænset spisekort ved pool baren. Der er busforbindelse lige uden for hotellet til mange oplevelser på egen hånd. der forefindes mange restaurationer omkring hotellet, men en tur til Markos ca. 1 km op av vejen til Stalos er der en taverne, som er et godt besøg. ellers er der mange på vejen mod Agia Marina.