1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Tropicana

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Lasse,
Rønne

+
Ligger dejligt tæt på stranden.
-
Bedre køkken udstyr. EN kniv der ville kunne skære en skive brød have været dejligt.

Bekræftet køb : 2018-10-21


5 ud af 10

Niels ,
Kbh

+
God udsigt og lille størrelse.
-
Få fixet AC og toiletbrædtet der sad løst.

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Morten,
Herning

+
Rigtig god beliggenhed ved stranden og rart personale.
-

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Heidi,
Ballerup

+
Udemærket wifi, god bar med god mad og drikke, værelset, fedt at der var dyne (har jeg aldrig oplevet før)
-
Mangler ting til at kunne lave let mad, opsyn med at folk ikke spærrer solsenge tidligt op morgenen

Bekræftet køb : 2018-10-20


7 ud af 10

,

+
Tæt på vandet.
-
Når i skriver udsigt til pool så det kun meget lidt udsigt til pool.

Bekræftet køb : 2018-10-13


9 ud af 10

Birgit,
viskinge

+
den dejlige udsigt til havet, som vi har bestilt begge gange vi har været der.
-

Bekræftet køb : 2018-10-12


7 ud af 10

Gitte,
Hinnerup

+
Det bedste ved hotel var det lå tæt på stranden
-
Få lavet pool, så den bliver indbydende

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Stine ,
København

+
Hyggeligt og sødt personale. Dejlige omgivelser og skønt det lå så tæt på vandet
-
Wifi på værelset var virkelige ringe, kun lidt i noget af værelset. Og så var morgenmaden alt for mangelffuld når man tænker på vi havde betalt ekstra for det Det burde havde været en del af prisen. Det var rigtig ærgerligt.

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Sussi,
Århus

+
Pænt og rent, søde rengøringsdamer.
-
Fjern den store palme, der dækkede hele balkonen. Øv. Mere udstyr i køkkenet. Ophæng til bruser manglede.

Bekræftet køb : 2018-10-06


8 ud af 10

Ulla,
Asaa

+
Stor dejlig 2 rums lejlighed . Bred sofa
-
Reception var næsten altid personaletomt

Bekræftet køb : 2018-10-06


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

98 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
38
Middel
 
8
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

27-04-2018

Indlæg af Lise-LotteMadsen Vejle, Danmark

Fantastisk beliggenhed og god service.

Vi har været en uge på dette hyggelige lejlighedshotel. Hotellet ligger lige ned til en dejlig sandstrand. Der er liggestole både på stranden og omkring poolen. Mellem poolområdet og stranden er en hyggelig poolbar/lounge-område med god mad og lækre drinks. Værelse 5 kan klart anbefales; Det er ny-renoveret, ligger i stue-etagen med terrasse lige ud til poolen og kig til havet. Hotellet er meget rent og pænt, der er daglig rengøring af værelset og skift af linned/håndklæder hver anden dag. De tager endda opvasken og sætter blomster på værelset. Personalet er smilende og hjælpsomme. Det er et familie-drevet hotel og det bidrager til den hyggelige stemning på hotellet. Der er wifi på værelset og i poolområdet. I området er der en del restauranter, mini-supermarkeder mm. Der er roligt og knap så overrendt af turister som andre dele af kysten. I forhold til prisen (og at hotellet reelt kun er 3-stjernet) så er det exceptionelt godt. Vi kan varmt anbefale hotellet.

 
21-07-2017

Indlæg af Jan H

Dejligt strandhotel

Super placering hvor du får fuld valuta for pengene Rengøring hver dag hvor de tager opvasken og fejer gulvet Skift af håndklæder hver anden dag OK morgenmad. Er lidt ligesom hjemme ved en selv, men alligevel fint udvalg. Anbefales til pengene.

 
08-09-2015

Indlæg af WilliamBenton Svendborg, Danmark

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Hotellet er et godt valg, men skal det blive lidt bedre bør der ses på topmadrasser, kan kun udtale mig om værelse 5 men her kunne fjeren i madrassen mærkes. Der står i beskrivelsen omkring hotellet at der er WIFI på værelset, det bør rettes til måske. Det er blevet bedre her i 2015. På terrassen kan SSID for hotellet ikke læses, men her kan tilgåes WIFI fra Pool Baren, Personalet forsøger at give os så god en ferie som muligt, de er meget service venlige. Lidt mønt på hovedpuden giver klart et meget flot og rent værelse ☺ ja selv sko kom på række. Der er et lille og begrænset spisekort ved pool baren. Der er busforbindelse lige uden for hotellet til mange oplevelser på egen hånd. der forefindes mange restaurationer omkring hotellet, men en tur til Markos ca. 1 km op av vejen til Stalos er der en taverne, som er et godt besøg. ellers er der mange på vejen mod Agia Marina.

 
12-08-2015

Indlæg af Uwn2206 Munkebo, Danmark

Dejligt hotel

Vi har været 14 dage her på dette dejlige hotel, der er meget rent, pænt og virker lyst og indbydende. Vi har tilkøbt morgenmad, hvilket var yderst lækkert. Personalet på både hotellet og i poolbaren er rigtig flinke, venlige og hjælpsomme. Poolen er rengjort hverdag og hotellet ligger lige ned til en dejlig indbydende strand. Det er ikke sidste gang at vi kommer her

 
15-06-2015

Indlæg af helle_Corsagirl Gørlev

Super hyggeligt hotel

Vi er lige vendt hjem fra en uge på dette dejlige hotel. Vi har været super godt tilfredse hele vejen igennem. De første 3 nætter havde vi et værelse mod gaden, der var lidt støj, men ikke noget der spolerede nattesøvnen. Vinduerne og havedøren lukkede fint af for lyden. De sidste 4 nætter havde vi et lidt større værelse mod havet, og det var endnu bedre. Generelt om værelserne. Der er super rent over alt, og håndklæder/linned blev skiftet hver anden dag. Der var rengøring hver dag undtaget søndag. Wifi var lidt ustabilt, men så kan man jo holde fra fra internettet også :-) Det kunne være rart med en tynd topmadras, da madrasserne er ret faste. Jeg mærkede ikke nogen fjedre, men de to værelser vi boede i var også rimeligt nyrenoverede. Morgenmaden var god, og der var hvad der skulle være, endda pandekager en af dagene. Personalet var så søde og rare, kun smil og hjælpsomhed over hele linien. stor ros til dem alle. Mine varmeste anbefalinger til dette lille hyggelige hotel.