1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Pæne 1-værelses lejligheder med 2 senge. Mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Satellit-tv og radio. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med 2 senge og kombineret opholdsrum/minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Satellit-tv. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med åben planløsning og to balkoner. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Mulighed for ekstra opredning på sovesofa. Satellit-tv. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med 2 soveværelser samt et kombineret opholdsrum/minikøkken. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine, mikroovn, el-kedel og brødrister. Satellit-tv. Hårtørrer. Gratis wifi, aircondition og deponering. To badeværelser med bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med pooludsigt. Nogle lejligheder har niveauforskelle og trappetrin.
Antal personer: 2-5 personer.