1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Panorama (Kreta)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Jens Ole,
hedehusene

+
Beliggenheden, udsigten
-
i.a.b.

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Torben,
Sønderborg

+
Udsigten og Poolområdet og Thomas i poolbaren
-
Udendørs aktiviteter om dagen og aften. Der var ingen aktiviteter udendørs hverken om aftenen eller dagen. Drikkevare på værelset ved sen ankomst. Efter midnat.

Bekræftet køb : 2019-05-26


10 ud af 10

Inger Marie,
Ribe

+
At alt var rent og pænt
-
ikke katte omkring bordene i restauranten personalet mere personlige og smilende

Bekræftet køb : 2018-10-20


8 ud af 10

Kenneth ,
Tinghøj

+
God service, hyggelig atmosfære, kanon udsigt
-
Da det ikke er første gang vi besøger dette hotel, kunne man ønske sig at de ville varierer maden lidt og ikke bruge den samme menu hver år. Oplevede denne gang at nogen dage var salaten brun i kanten bløde tomater, nogen dage var maden kold selv om det lige kom fra køkkenet, kylling ikke gennemstegt.

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Torben,
Aarsdale

+
At vi efter ønske hjemmefra fik 3 værelser ved siden af hinanden.
-

Bekræftet køb : 2018-10-06


8 ud af 10

Leif,
Aalborg

+
Udsigten
-
Bruser ved swimmingpool

Bekræftet køb : 2018-10-06


10 ud af 10

,
Munkebo

+
Det meste. Især maden
-

Bekræftet køb : 2018-10-05


8 ud af 10

,

+
Placering og pragtfuld udsigt ...fantastisk service, tilfreds hele vejen igennem
-
Senge madrasser er alt for hård , muligheder for at man kan udskifter madrasser efter behov .

Bekræftet køb : 2018-10-05


8 ud af 10

Dorte,
Viborg

+
-
Hotellet trænger til renovering.

Bekræftet køb : 2018-09-21


9 ud af 10

Mette,
Skovlunde

+
På trods af hotellet størrelse har vi altid følt os modtaget som "gamle venner". Hotellet har de faciliteter vi har brug for og en god beliggenhed. Vi holder meget af Panorama og kommer gerne igen.
-
Hotellet er ved at være lidt slidt og trænger til en grundig opfriskning, heldigvis er solstolene blevet ordnet i år. Vi kunne godt bruge et gelænder ved den trappe som fører fra poolen og op til huset. Man burde forsøge at håndhæve forbuddet mod at reservere en liggestol, men det er nok håbløst.

Bekræftet køb : 2018-09-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

769 bedømmelser
Meget godt
 
320
Godt
 
281
Middel
 
108
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

20-03-2019

Indlæg af brl1954

godt hotel

dejligt hotel, lækker varieret mad med masser at vælge imellem, gode værelser med god plads, rengøring i top, smilende hjælpsomt personale , nemt at komme til Chania med bus som holder lige uden for hotellet, sidst men ikke mindst en fantastisk udsigt

 
02-10-2018

Indlæg af Kira S

Kan varmt anbefales

Min kæreste og jeg var afsted en uge sidst i september. Der var ikke en finger at sætte på noget. Maden var helt perfekt, personalet var søde og flinke, pool området og beliggenheden var helt perfekt. Kan varmt anbefales.

 
16-08-2018

Indlæg af najastorebjerg Jelling, Danmark

Panorama Kreta

Hotellet er nomineret som et 4. stjernet hotel, og rejseselskabet fortæller, det er et af deres bedre hoteller! Udsigten fra hotellet og placeringen er fantastisk! Infinitypoolen er lækker og hænger flot sammen med omgivelserne. Vandet er rent! Værelserne og hotellet generelt er lidt slidt. Gulvtæpperne gør ikke noget godt for indeklimaet og kan kun besværliggøre rengøring og hygiejnen generelt, tænker jeg. Daglig rengøring, skift af håndklæder hver anden dag. En ting jeg undrer mig over, er at der ikke forekommer muligheder for at spritte hænderne af nogen steder! Med de toiletforhold der er på Kreta, ville det være en fordel, at kunne sikre en bedre hygiejne, når man er så mange mennesker samlet på et sted! Her smider man ikke papiret i toilettet, men i en spand, som enten står åben uden låg, eller er lukket med låg, hvor man ofte skal rode med spanden for at få låget op. Ikke særlig lækkert... Personalet er flinke og hjælpsomme. Vi har valgt all-inclusive, men det fortryder jeg. Maden er ikke særlig spændende og restaurantens buffet er ikke særlig ren. Der ligger ofte mad på gulvet og rundt om fadene, så det ser ikke særlig indbydende ud. Bevares, her er mange mennesker, men vil man kalde sig et 4 stjernet hotel, skal den slags være i orden. Det virker lidt som om kokkene er kørt lidt træt i menukortet. 4 stjerners restaurant er det ihvertfald ikke. Max 3. Bussen til Chania kører lige nedenfor hotellet. Perfekt! Folk er søde og rare til at hjælpe en vildfaren turist! Inde i selve Kreta, er der mange restauranter nede ved havnen. Her er smukt at sidde...dog er tjenerne rimelig emsige og anmasende i deres forsøg på at lokke gæster til fadet. Personligt vil jeg hellere finde et sted oppe i byen og væk fra vandet, da her er knap så crowdet!

 
08-07-2018

Indlæg af 591susannec

Hyggelig hotel

Vi havde en dejlig ferie her. Personalet er meget imødekommende og venlig. Fin service hele vejen rund. Værelset var fin. Mad var fin, dog var opfyldning af tomme fade ikke altid lige hurtig. Menuen er fint til en uge. Men det samme gentager sig ugen efter . Bliver lidt ensformigt ved 2 ugers ophold. Jeg kan kun anbefale stedet. Vi mødte mange søde mennesker her og har hygget os.

 
11-10-2017

Indlæg af 386flemminga Cala dOr, Spanien

Der er noget gammeldags klasse over Panorama Hotel

Man bor på et rigtigt hotel når man bor på Panorama. Der er plads, der er en lounge som gæsterne rent faktisk hygger sig i. Der er mini all inclusive der gør gæsterne smiler. Der er udsigt og luft omkring møblerne både ude og inde - og der er en fejlfri betjening fra bell boy, reception til rengøringspersonale og hele tiden et kalimera at finde. Hotellet er opbygget i flere niveauer og selvom det er stort føles det ikke som kasse byggeri. Dejlig buffet både, morgen, middag og aften. Varierende retter og fornuftige priser. Du får i det hele taget lidt klasse og glamour for pengene.