1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Panorama (Kreta)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Inger Marie,
Ribe

+
At alt var rent og pænt
-
ikke katte omkring bordene i restauranten personalet mere personlige og smilende

Bekræftet køb : 2018-10-20


8 ud af 10

Kenneth ,
Tinghøj

+
God service, hyggelig atmosfære, kanon udsigt
-
Da det ikke er første gang vi besøger dette hotel, kunne man ønske sig at de ville varierer maden lidt og ikke bruge den samme menu hver år. Oplevede denne gang at nogen dage var salaten brun i kanten bløde tomater, nogen dage var maden kold selv om det lige kom fra køkkenet, kylling ikke gennemstegt.

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Torben,
Aarsdale

+
At vi efter ønske hjemmefra fik 3 værelser ved siden af hinanden.
-

Bekræftet køb : 2018-10-06


8 ud af 10

Leif,
Aalborg

+
Udsigten
-
Bruser ved swimmingpool

Bekræftet køb : 2018-10-06


10 ud af 10

,
Munkebo

+
Det meste. Især maden
-

Bekræftet køb : 2018-10-05


8 ud af 10

,

+
Placering og pragtfuld udsigt ...fantastisk service, tilfreds hele vejen igennem
-
Senge madrasser er alt for hård , muligheder for at man kan udskifter madrasser efter behov .

Bekræftet køb : 2018-10-05


8 ud af 10

Dorte,
Viborg

+
-
Hotellet trænger til renovering.

Bekræftet køb : 2018-09-21


9 ud af 10

Mette,
Skovlunde

+
På trods af hotellet størrelse har vi altid følt os modtaget som "gamle venner". Hotellet har de faciliteter vi har brug for og en god beliggenhed. Vi holder meget af Panorama og kommer gerne igen.
-
Hotellet er ved at være lidt slidt og trænger til en grundig opfriskning, heldigvis er solstolene blevet ordnet i år. Vi kunne godt bruge et gelænder ved den trappe som fører fra poolen og op til huset. Man burde forsøge at håndhæve forbuddet mod at reservere en liggestol, men det er nok håbløst.

Bekræftet køb : 2018-09-21


8 ud af 10

John,
Solrød

+
Pladsen og servicen
-
Kan ikke finde på noget - jo måske toiletbørster på alle værelser.

Bekræftet køb : 2018-09-21


7 ud af 10

kay,
dragør

+
de gode stole både uden dørs og inden for
-
der skrives at det var handicap venligt men jeg kunne ikke komme i poolen da der ingen trappe var kun en stige og jeg kunne ikke få lov at bruge den pool nedeunder og det var den der var vist i brochuren der stod der ingenting om at den var forbeholdt særlige gæster så 14 dage er lang tid når man ikke kan komme i vandet og det er meget varmt stranden overfor var kun klipper det stod der heller ikke noget om svømning er en el af min genoptræning så ja jeg er mega skuffet

Bekræftet køb : 2018-09-14


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

752 bedømmelser
Meget godt
 
311
Godt
 
274
Middel
 
107
Mindre godt
 
34
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

02-10-2018

Indlæg af Kira S

Kan varmt anbefales

Min kæreste og jeg var afsted en uge sidst i september. Der var ikke en finger at sætte på noget. Maden var helt perfekt, personalet var søde og flinke, pool området og beliggenheden var helt perfekt. Kan varmt anbefales.

 
16-08-2018

Indlæg af najastorebjerg Jelling, Danmark

Panorama Kreta

Hotellet er nomineret som et 4. stjernet hotel, og rejseselskabet fortæller, det er et af deres bedre hoteller! Udsigten fra hotellet og placeringen er fantastisk! Infinitypoolen er lækker og hænger flot sammen med omgivelserne. Vandet er rent! Værelserne og hotellet generelt er lidt slidt. Gulvtæpperne gør ikke noget godt for indeklimaet og kan kun besværliggøre rengøring og hygiejnen generelt, tænker jeg. Daglig rengøring, skift af håndklæder hver anden dag. En ting jeg undrer mig over, er at der ikke forekommer muligheder for at spritte hænderne af nogen steder! Med de toiletforhold der er på Kreta, ville det være en fordel, at kunne sikre en bedre hygiejne, når man er så mange mennesker samlet på et sted! Her smider man ikke papiret i toilettet, men i en spand, som enten står åben uden låg, eller er lukket med låg, hvor man ofte skal rode med spanden for at få låget op. Ikke særlig lækkert... Personalet er flinke og hjælpsomme. Vi har valgt all-inclusive, men det fortryder jeg. Maden er ikke særlig spændende og restaurantens buffet er ikke særlig ren. Der ligger ofte mad på gulvet og rundt om fadene, så det ser ikke særlig indbydende ud. Bevares, her er mange mennesker, men vil man kalde sig et 4 stjernet hotel, skal den slags være i orden. Det virker lidt som om kokkene er kørt lidt træt i menukortet. 4 stjerners restaurant er det ihvertfald ikke. Max 3. Bussen til Chania kører lige nedenfor hotellet. Perfekt! Folk er søde og rare til at hjælpe en vildfaren turist! Inde i selve Kreta, er der mange restauranter nede ved havnen. Her er smukt at sidde...dog er tjenerne rimelig emsige og anmasende i deres forsøg på at lokke gæster til fadet. Personligt vil jeg hellere finde et sted oppe i byen og væk fra vandet, da her er knap så crowdet!

 
08-07-2018

Indlæg af 591susannec

Hyggelig hotel

Vi havde en dejlig ferie her. Personalet er meget imødekommende og venlig. Fin service hele vejen rund. Værelset var fin. Mad var fin, dog var opfyldning af tomme fade ikke altid lige hurtig. Menuen er fint til en uge. Men det samme gentager sig ugen efter . Bliver lidt ensformigt ved 2 ugers ophold. Jeg kan kun anbefale stedet. Vi mødte mange søde mennesker her og har hygget os.

 
11-10-2017

Indlæg af Flemming A

Der er noget gammeldags klasse over Panorama Hotel

Man bor på et rigtigt hotel når man bor på Panorama. Der er plads, der er en lounge som gæsterne rent faktisk hygger sig i. Der er mini all inclusive der gør gæsterne smiler. Der er udsigt og luft omkring møblerne både ude og inde - og der er en fejlfri betjening fra bell boy, reception til rengøringspersonale og hele tiden et kalimera at finde. Hotellet er opbygget i flere niveauer og selvom det er stort føles det ikke som kasse byggeri. Dejlig buffet både, morgen, middag og aften. Varierende retter og fornuftige priser. Du får i det hele taget lidt klasse og glamour for pengene.

 
29-09-2017

Indlæg af nielsnicolaisen Sønderborg, Danmark

Godt sted !

Hotellet er beliggende i et område hvor der ikke sker så meget om aftenen, men hvis man vil fx. til Chania så kører bussen lige ude foran hotellet. Værelser er gode og der er en god seng og et velfungerende airconditionanlæg, som er let regulerbar således at man kan bruge det om natten uden at blive syg. På balkonen var der rigtige møbler og ikke bare en billig plasticstol. Vi havde et værelse med balkon/havudsigt og det havde vi meget glæde af. Swimmingpoolen er stor og den er sjældent overfyldt, men et kæmpe minus er de tilhørende liggestole, som er så gennemlagte at der er kamp om de få som stadig kan bruges. Mange tager på ferie for at lægge ved poolen og så er det ærgerligt at hotellet stiller sådanne liggestole til rådighed. Maden var ganske ok og der er noget for enhver smag. Vær dog opmærksom på, at selv om man har all inkl. så er der ikke noget med at bestille en mojito eller en pina colada i baren, næh nej, det skal man betale ekstra for. All inkl gælder kun deres egne opfundne drinks og det lader altså desværre noget tilbage at ønske. Ved ikke om det bare er mig der er sippet, men når jeg får serveret en kold fadøl i et blåt plastickrus, så bliver jeg sgu lidt irriteret. Det spiller bare ikke. Brug da i det mindste gennemsigtige krus og gerne nogen der bliver taget direkte fra fryseren. inden servering. Deres Wi-fi er ikke særlig godt, men heldigvis koster det jo ikke alverden at bruge data i Europa længere. Alt i alt er det et ganske godt sted. Kunne vi finde på at komme der igen ? - Ja, skulle turen gå til Kreta igen ville hotellet klart indgå i vores overvejelser.