Panorama (Kreta)

  • • Smuk udsigt over havet
  • • Lækker mad og kolde drinks
  • • Høj gæstetilfredshed

Præcis som hotelnavnet lover, venter der en fortryllende udsigt over havet. Her bor du med All Inclusive, og hotellet er et udmærket valg for flere generationer. Tag familien med hertil, leg i poolen, spil tennis eller måske billard. Vælg mellem at bo i dobbeltværelser med havudsigt i hovedbygningen eller hvis du rejser uden børn superior-værelser som er beliggende i en egen del af hotellet kun forbeholdt gæster over 16 år.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 120 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Panorama i Kato Stalos/Panos Stalos ligger oppe på en bakke med en dejlig udsigt over havet. Hotellet består af en hovedbygning med dobbeltværelser og en del med privat lounge og pool, som kun må anvendes af gæster i superior-værelser. Her er et fint poolområde med solstole og parasoller. Gratis poolhåndklæder.

Restaurant og to barer. Stranden som ligger lige nedenfor hotellet består mest af sten og klipper. Lavvandet og finkornet sandstrand ligger 700 meter fra hotellet med solstole og parasoller mod betaling. Strandbar i højsæsonen med drikkevarer mod betaling. Kiosk der er åben nogle timer om dagen. Have. I perioden maj-september arrangeres der forskellige aktiviteter for både børn og voksne, som minidiskotek og vandgymnastik. Sportsaktiviteter som tennis, billard, bordtennis, nogle mod betaling. Gratis fitnessrum (børn under 16 år må kun være der i selskab med voksne). Massage ved poolen, sauna og vaskeservice mod betaling.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Stationære computere med gratis internet. Legeplads. Roomservice kl. 07.00-01.00 mod betaling. Hotellets elevator i hovedbygningen er lille, men når til alle etager. Hotelområdet og strandsiden forbindes af en gangbro. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. Nobel påklædning påkrævet (shorts, klip-klapper og badetøj er ikke tilladt)
  • Lokale drikkevarer som øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl 10.00-24.00.
  • Is, kl. 10.30-18.00
  • Snacks, kl. 10.30-12.30/22.00-24.00
  • Eftermiddagste, kaffe og kage, kl. 16.30-18.00

Ændringer kan forekomme. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen. På hotellets menukort er de drikkevarer som indgår i All Inclusive markerede med en stjerne.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan.