1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder af varierende størrelse med to senge og mulighed for ekstraopredning. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Telefon og tv. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Nogle værelser har balkon, hvoraf nogle har havudsigt, begrænset havudsigt eller udsigt over poolen. Nogle har også balkon i stueplan med havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med dobbeltseng. Ekstraopredning i det kombinerede opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Telefon og tv. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med pooludsigt.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser enten med dobbeltseng og to separate senge samt et kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning for 5. person i fold-ud seng, sovesofa eller ordinær seng. Telefon og tv. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Nogle lejligheder har balkon med havudsigt, andre lejligheder har balkon i stueplan.
Antal personer: 2-5 personer.

Mindre 1-værelses lejligheder

Mindre 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Telefon og tv. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med begrænset havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer.