1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Pænt indrettede 1-værelses lejligheder med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kombineret minikøkken og opholdsrum med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og køkkenudstyr. Telefon og satellit-tv. Gratis wifi. Gratis aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Pæne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse, enten med dobbeltseng eller enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kombineret minikøkken og opholdsrum med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og køkkenudstyr. Telefon og satellit-tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

Pæne 2-værelses lejligheder med separat soveværelse, enten med dobbeltseng eller enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Privat pool. Kombineret minikøkken og opholdsrum med kogeplader, kaffemaskine, køleskab og køkkenudstyr. Telefon og satellit-tv. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses suiter med privat pool

Elegante 2-værelses suiter med separat soveværelse beliggende i hotellets nybyggede del. Dobbeltseng og to sovesofaer, eller en sovesofa og en sovesofa i lænestol. Spiseplads med bord og stole. Tv, minikøleskab, kaffefaciliteter og strygefaciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Badekåber og tøfler samt poolhåndklæder. Bad/brus og toilet. Privat pool med jacuzzifunktion. Terrasse med to solstole.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter beliggende i hotellets nybyggede del. Dobbeltseng og sovesofa. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minikøleskab, kaffefaciliteter og strygefaciliteter. Hårtørrer. Tv. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler og poolhåndklæder. Balkon eller terrasse. Suiter har en aldersgrænse på 16 år.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suiter med privat pool

Elegante junior-suiter beliggende i hotellets nybyggede del. Dobbeltseng og sovesofa. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minikøleskab, kaffefaciliteter og strygefaciliteter. Hårtørrer. Tv. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler og poolhåndklæder. Privat pool med jacuzzifunktion. Terrasse med to solstole. Suiter har en aldersgrænse på 16 år.
Antal personer: 1-3 personer.

Mini-suiter

Fine mini-suiter beliggende i hotellets nybyggede del. Dobbeltseng og to sovesofaer, eller en sovesofa og en sovesofa i lænestol. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minikøleskab, kaffefaciliteter og strygefaciliteter. Hårtørrer. To tv. Badekåber, tøfler og poolhåndklæder. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Suiter har en aldersgrænse på 16 år.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-suiter

Rummelige og elegante superior-suiter beliggende i hotellets nybyggede del. Dobbeltseng og to sovesofaer. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minikøleskab, kaffefaciliteter og strygefaciliteter. Hårtørrer. To tv. Bad/brus og toilet. Badekåber, tøfler og poolhåndklæder. Balkon eller terrasse. Suiter har en aldersgrænse på 16 år.
Antal personer: 2-4 personer.