Cretan Dream Royal

  • • Smukt poolområde
  • • Høj standard
  • • Gæstefavorit!

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til et eksklusivt ferieliv med en vidunderlig udsigt over havet. Her er et smukt og indbydende poolområde, som også har en lille pool til de mindste. Nyd solnedgangen over en kop kaffe. Om aftenen kan det være hyggeligt, at opsummere dagen over en god græsk middag i den dejlige restaurant i tavernestil.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses suiter med privat pool for 2 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 2-4 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer. Junior-suiter for 1-2 personer. Mini-suiter for 2 personer. Superior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cretan Dream Royal er et hyggeligt, strandnært lejlighedshotel beliggende i gåafstand til Kato Stalos. Hotellet består af to dele. En ældre 2-etagers del, som blev bygget i 2004 og en helt ny 3-etagers del, som stod færdigbygget i 2016. Smukt poolområde med en stor separat børnepool, solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Mulighed for a la carte-frokost. Roomservice mod betaling. Gratis wifi ved pool- og receptionsområdet.

Hotellet har et opholdsrum med tv. Minimarked. Restaurant og bar. Legeplads. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 6 km. Ca. 20-100 meter til stranden, afhængig af hvor på hotelområdet man bor. Stranden nås via en tunnel under den stærkt trafikerede vej. Solstole og parasoller mod betaling på stranden. Hotellet har en nybygget del, hvor nogle af Apollos værelsestyper ligger. Gennemkørselstrafik kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (morgenmads- og middagsbuffet).

Værd at vide

Alle suiter har en aldersgrænse på 16 år.