1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Petra Mare

  • • All Inclusive-hotel for hele familien
  • • Midt på sandstranden
  • • Vandrutsjebaner og sjov legeplads

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Petra Mare er et All Inclusive-hotel med masser af sjov for børnene, som for eksempel et sjovt piratskib med vandrutsjebaner og en specialdesignet legepark. Hotellets aktivitetsledere sørger for at stemningen er i top blandt både store og små. Du kan gå langs den dejlige strandpromenade nogle kilometer ind til Ierapetra, hvor der er flere taverner og cafeer.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotellet er der en saltvandspool, jacuzzi og en stor separat børnepool. I børnepoolen er der et sjovt piratskib med vandrutsjebaner og en blæksprutte med rutsjebane for mindre børn. Gratis solstole og parasoller både på poolområdet og sandstranden. Håndklædeservice mod betaling. Stranden ved hotellet er en sandstrand og på visse steder er der en blanding mellem sand og grus.

Gratis fitness, bordtennis, vandpolo og beach volley. Massage og sauna mod betaling. Lobbybar, pool-/snackbar og strandbar. Buffetrestaurant med dejlig havudsigt fra terrassen.

Billard mod betaling. Gratis wifi i på fællesområder. Legeplads og børneklub i hotellets regi. Spillerum. Aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning. Vandski og jet ski mod betaling. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Lyd fra trafikeret vej kan opfattes støjende i nogle værelser.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
- Varme snacks, kl. 10.00-18.00
- Kolde snacks, kl. 10.00-24.00
- Is, kl. 12.00-13.00 og kl. 16.00-17.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.