1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Petra Mare

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Thure,
Esbjerg

+
Beliggenhed
-
De burde tage nogle flere billeder af børne pool og børne området, da det er mere indbydende end der reklameres med på Apollos hjemmeside

Bekræftet køb : 2018-10-18


8 ud af 10

Sigrun,
Tjele

+
Personalet var super hjælpsomt
-
Lidt større variation i maden

Bekræftet køb : 2018-10-18


10 ud af 10

Tanja ,
Mariager

+
God service, lækre værelser, søde mennesker i børneklubben, gode arrangementer, lækre pools, strand og altid ledige solstole
-

Bekræftet køb : 2018-09-20


8 ud af 10

Nana ,
Nykøbing Falster

+
Udsigten
-
Par skal ligge ved siden af andre par. Der bliver taget hensyn under morgenmad,frokost og aftensmad, med en sektion borde der kun er for voksne. Så kunne man også tage det hensyn ved værelserne, så ikke et par bor mellem 2 børnefamilier med 3 børn hver.

Bekræftet køb : 2018-09-14


10 ud af 10

,
Odense

+
-
Bedre udvalg i alacarte restauranten Bedre aircondition (den virkede men var ekstrem længe om at køle den ene halv dele af værelset ned)

Bekræftet køb : 2018-09-13


8 ud af 10

Hans,
Silkeborg

+
Placeringen og maden
-

Bekræftet køb : 2018-09-06


9 ud af 10

Henrik,
Århus

+
Meget børnevenligt til især mindre børn
-

Bekræftet køb : 2018-08-23


8 ud af 10

Vibeke,
Dragør

+
Meget smukke omgivelser
-
Ansættelse af livredder låse på dametoiletdøre i kælderen gøre trætrappen bedre til stranden skilte til værelsesdøre med teksten" do not disturb"/"clean the room"

Bekræftet køb : 2018-08-17


8 ud af 10

Liselotte,
Ballerup

+
Der var en voksen afdeling på restauranten og det blev virkelig overholdt. Der var altid ledige solsenge både ved poolen og ved stranden. Det var super flot service, at vi fik mad og drikke ved ankomsten til hotellet midt om natten.
-
Rengøringen, der blev ikke fyldt op med sæbe og shampoo. Der var en mangelfuld støvsugning af gangarealet på værelsesgangen. Når rengøringen havde været på værelset, var der meget vådt ved toilettet og håndvasken, der måtte vi selv tørrer op.

Bekræftet køb : 2018-08-10


7 ud af 10

Louise,
Horsens

+
Vi havde et fantastisk værelse (433), men en rigtig god indretning og beliggenhed. Det bedste ved hotellet er helt klart beliggenheden ned til stranden.
-
Wifi er virkelig dårlig overalt på hotellet. Vi fik 2 gange rene håndklæder, der lugtede virkelig fælt af cigaretter/askebæger. Føj! Fik dem byttet uden videre, men stadig...

Bekræftet køb : 2018-08-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

516 bedømmelser
Meget godt
 
274
Godt
 
141
Middel
 
57
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

06-01-2019

Indlæg af Tove Rabech N

et dejligt familie hotel, med en skøn beliggenhed tæt på vandet

Vi havde en dejlig familie ferie på Petra Mare sidst i september 2018 - i alt 10 personer i alderen 4 år - 63 år og her var noget til alle. Der var god underholdning for børn i alderen 4 - 8 år, dog nok begrænset, hvis vi havde haft teenage børn med. Værelserne var rigtig fine, rengøring i top. Vil helt klart anbefale et værelse med havudsigt. Personalet er venlige og hjælpsomme. der var et fint udvalg på buffeten ved alle 3 måltider. Hotellet ligger i gå afstand fra den lille hyggelige by og havn - med en hyggelig strandpromenade, med hyggelige restauranter og butikker. Vi kan bestemt anbefale at besøge øst Kreta - vi har tidligere besøgt Vest Kreta. Vi kommer gerne igen

 
27-08-2018

Indlæg af lone_dall Skanderborg, Danmark

Fint hotel men saltvandspool

Dette hotel er pænt og rent, og maden i all inclusive er rigtig god. Syntes de varierer det og holder tema dage med forskellige retter. Og det er pænt stillet an og smager dejligt. Dog spiste vi frokost et par gange i pool baren, for det er også et flot udvalg af mad, kage og is. Værelset er pænt og rent - vi havde en lejelighed mod havet. Det er ikke nyt men det er fint, og der er fint plads til to voksne og to børn. Personalet er venlige og hjælpsomme. Dog var vi meget skuffede over poolen der var med saltvand og ikke opvarmet. Så det var en kold fornøjelse.

 
09-07-2018

Indlæg af Heidi A

Skøn familieferie

Et virkelig skønt hotel. Venligt og hjælpsomt personale. Dejligt poolområde og god strand. Nem og kort gåtur ind til byen som er hyggelig. Dog uden de helt store seværdigheder. All inclusive konceptet ok. Maden også ok men ikke fantastisk.

 
29-06-2018

Indlæg af 465anjah Søborg, Danmark

Ferie på stranden

Super skøn oplevelse. Meget imødekommende personale og virkelig god service. Vi ankom kl 1:30 om natten efter en laaaang bustur fra lufthavnen, der havde hotellet en lille buffet og kolde drikkevarer klar til os (uden at vi måtte bede om noget, alt var bare gjort klar). Fuldstændig fantastisk udsigt fra værelset, som at stå i vandkanten. Dejligt, dog simple værelser. Masser underholdning til alle aldersgrupper hele døgnet. Jeg kan ikke komme på noget, der kunne være bedre. Ikke sidste gang vi kommer her

 
18-08-2016

Indlæg af lenettet Odense, Danmark

Helt fantastisk ferie

Super lækkert hotel; + stort poolområde + ligger på stranden med gratis liggestole + fantastisk mad og drikke Ligeledes skal personalets venlighed og service nævnes. Uden tvivl den bedste ferie til dato!! Vi kommer helt sikkert igen! 5 stjerner herfra!