Blue Sky (Kreta)

  • • Familieejet hotel
  • • Dejligt poolområde
  • • Taverne ved havet

Blue Sky er et mindre, familieejet hotel i landlig stil i frodige omgivelser. Her kan du nyde morgenmadsbuffeten i den smukke have. På hotellet findes et dejligt poolområde, og der er kun en kort gåtur til stranden. Ved havet ligger hotellets hyggelige taverne, der serverer græske retter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Søde og hjælpsomme personale , altid smilende og imødekommende
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 79 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Populære Blue Sky har et dejligt poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Kort fra hotellet ligger stranden og havet. Stranden deles med nabohotellet Blue Star, og her findes et begrænset antal gratis solstole og parasoller

I buffetrestauranten serveres middelhavsretter og hotellets taverne disker op med græske retter med udsigt over havet. På nabohotellet Blue Star er der en a la carte-restaurant ved havet, som serverer græske retter (reservation kræves og kan foretages i receptionen). Der findes også et område, hvor gæsterne kan grille deres egen mad.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Minimarked. Busstoppested med busser til Ierapetra (ca. 6 km) lige ved hotellet. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet.