1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Almyra Hotel & Village

  • • Midt på fantastiske Long Beach
  • • Perfekt til afslappende familieferie
  • • Bekvemt med All Inclusive i visse værelser

Almyra ligger i den stille by Koutsounaris udenfor Ierapetra – langt borte fra hverdagens stress og jag. Hotellet har en international atmosfære og ligger midt på Long Beach, der har krystalklart vand. Her bor du i visse værelser med All Inclusive i dejlige haveomgivelser.


Værelsestyper

Bungalower, All Inclusive for 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2-3 personer. Familie-værelser, All Inclusive for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet består af en hovedbygning og separate bygninger beliggende i haveomgivelser og små stier der er dejlige til små gåture. På hotellet er der en pool med børnesektion og en nybygget børnepool med en lille vandrutsjebane. Solstole og parasoller, både ved poolområdet og på den private stranddel. Gratis håndklædeservice. Pool- og strandbar. Gratis wifi ved poolområdet.

På buffetrestauranten serveres alt fra international mad til retter fra middelhavskøkkenet og lokale specialiteter. Her kan du også få á la carte-menu.

Legerum og børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale (åbner i midten af juni). Minimarked og souvenirbutik. Gratis fitness, beach volley, bordtennis og dart. Multicourtbane til tennis, basket og minifodbold mod betaling. Spa med massage og forskellige behandlinger mod betaling. Dykning og snorkling på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Ca. 8 kilometer til Ierapetra.

Måltider

For visse værelser i bungalow og familie-værelser indgår All Inclusive (se værelsesbeskrivelse). All Inclusive findes også mod tillæg.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
- Middagsbuffet, kl. 19.30-21.30 Middag kan én gang om ugen nydes på a la carte restauranten. Reservation påkrævet, drikkevarer er ikke inkluderet
- Is, kl. 10.00-19.00
- Snacks, kl. 10.30-17.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkearer ad libitum, kl. 10.00-23.00
- Ved køb for over EUR 100 i nogle af hotellets butikker inkluderes en halv times massage

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.