Bedømmelse af Silva Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 93 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Helle,
Næstved

+
Beliggenhed - god udsigt - lækkert og stort udvalg af mad
-
Spærring af solsenge fra tidlig morgenstund

Bekræftet køb : 2019-09-15


8 ud af 10

Johanna,
København

+
Beliggenhed og maden
-
Det var næsten umuligt at få en solstol, både ved poolen og på stranden, hvis du ikke stod op kl 6 om morgenen. Folk stod op nærmest om natten for at beslaglægge stolene med deres håndklæder og gik så ind at sove videre.

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

Karen,
Helsinge

+
-
Toilet bad var mini. Kunne med fordel være større. Umuligt at bukke sig i brusekabine

Bekræftet køb : 2019-07-07


6 ud af 10

Ole,
Brøndbyvester

+
Maden og beliggenhed
-
Syntes hotellet var lidt slidt og for dyrt, skulle nok kun have 3 stjerner og tennisbanen var hullet og belægningen var løs, ærgerligt når vi var en tennis klub der var afsted og det værste var nok den høje larmende teknomusik ved begge barer... Ellers dejligt sted!

Bekræftet køb : 2019-06-02


7 ud af 10

Lene,
København

+
Rengøringen. Kuffertbæreren. Beliggenhed. All-inclusive konceptet.
-
Man bør kunne vælge værelses kategorier hjemmefra. Vi boede på hotellet sidste og var 100 % tilfredse. Vi var heldige at få et 1. salsværelse på ydersiden af hotellet. Vi lagde dog mærke til, at der var stor forskel på værelserne, stueplans værelserne var dårlige, derfor bestilte vi i år, mod tillæg, et værelse med delvis havudsigt for at være sikker på at få et af de gode værelser på ydersiden af hotellet og på 1. sal. I første omgang fik vi dog et anneksværelse af meget dårlig standard, langtfra dette ellers fine hotels standard værdig. Vi blev derfor flyttet til hovedhotellet, men fik et stueplansværelse lige ud til sti og gennemgang, så det ikke var muligt at have gardinerne trukket fra eller have døren åben om natten. Vi bad om et 1. salsværelse og fik at vide, at det var under ingen omstændigheder muligt. Derfor kontaktede vi Apollo, der sørgede for vi fik et af det gode værelser på 1. sal. Stor ros til guiden, men der gik dog 1 ½ dag, der var spildt med værelses øvle bøvle. Lidt meget når man kun skal være der en uge. Værelseskategori efter 2. værelsesskift var 10. Bøvlet er også grunden til hotellet ikke levede op til forventningerne fra sidste år, hvor alt var 100 % tiptop.

Bekræftet køb : 2018-09-09


9 ud af 10

Lotte,
Allerød

+
Maden
-
Lettere adgang til meget vand. Det er irriterende at skal stå,i kø for at få 150 ml vand.

Bekræftet køb : 2018-07-22


9 ud af 10

Ingrid,
Frederiksberg

+
beliggenhed
-
Deres musikvalg i baren og spisesalen kunne nok være noget andet en al den electroniske musik, den kørte i båndsløjfe uafbrudt, noget easy-listening music havde nok været bedre for alle. Den såkaldte aftenunderholdning kunne nok strammes noget mere op :-)

Bekræftet køb : 2018-05-06


9 ud af 10

,

+
Pænt og rent allevegne, god og varieret mad og fine fællesarialer.
-

Bekræftet køb : 2018-04-29


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-02


10 ud af 10

Gerda,
Vium

+
-

Bekræftet køb : 2018-04-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

2132 bedømmelser
Meget godt
 
1018
Godt
 
741
Middel
 
277
Mindre godt
 
74
Dårligt
 
22

5 nyeste bedømmelser

17-07-2015

Indlæg af michaelj336 København, Danmark

Hotel med fart på.

Selv hotellet er rigtigt godt, men vi boede i Annekset og det var meget slidt. Alt fungerede på værelset, men slidt og meget lydt. Læg så oveni at det boede 5-6 grupper af unge mennesker, der stod op kl. 13 og gik i seng kl. 6.00. Og de drak og festede al den tid de var vågne, og de larmede rigtigt meget. Især når de kom hjem midt om natten og festede videre på værelset eller balkon All incl. var god, masser af retter og rieligt af det til alle. Morgenmaden var der alt hvad der skla være og lidt til. Underholdningen var ok, men kun til unge mennesker og voksne.

 
11-06-2011

Indlæg af mark191173 Faaborg

Dårlig rengøring og reception

Vi er netop vendt hjem af ophold. Hotellet var ikke tilfredsstillende, der var beskidt på væreset, og på trods af tre klager blev intet gjort. Personalet i recptionen var meget ugæstfrit. I det hele taget minder det om affodring og masse turisme, i stedt for ferie.

 
12-10-2019

Indlæg af gkbrownie preston, Lancashire, England

Why the wrong room to start with

Towards the end of our stay at Silva Beach. Why when you arrive for your Anniversary Holiday the Garden View Room is not available and they try it on putting you in a poor room overlooking the road, no garden view ! You then spend the first day and a half complaining and hoping you get the room you paid for, not being able to unpack or relax, a great start to our impression of Silva Beach. From then on they hard to work hard to impress us. The Hotel is in a good location surrounded by shops and on the seafront. There are two Pools and lots of sunbeds, although there is still an element that get up at the crack of dawn to put towels on. The food is ok, although you do get fed up of buffet, there is an Italian and a Burger Restaurant. We liked the Italian but not keen on the Burger Restaurant. Some odd things in this Hotel like a kettle in your room but no cups. Overall it was good, just a shame they spoilt it on our arrival and we never really forgave them for that.(avoid room 112)

 
11-10-2019

Indlæg af johnanjayne

Brilliant.. again.

Just back from another excellent stay at Silva Beach. The hotel just can't do enough for you. I asked for 2 specific rooms and got both which we really appreciated. The facilities are very good, the grounds are lovely with grape vines and flowers everywhere. The food was of a superb standard and the choice accommodated everyone. It was probably even better than last year which is going some. Once again though the best thing about the hotel is the staff. They are lovely, helpful, very efficient and a credit to the hotel. Special mention to Kostas at the lobby bar, Eva at the beach and Damien in the restaurant... but everyone from reception to the cleaners play their part and made for another brilliant holiday. All in all it is the best 4 star (in this price range) we've been in and wouldn't hesitate to book for a third time.

 
09-10-2019

Indlæg af christine r Wakefield, Storbritannien

CHILLING TWO WEEKS

We arrived late but booking in was quick and was given a refreshing drink whilst we waited. We had a Garden View room was quite close to reception but was quiet room. We did have a problem with our room but this was resolved quickly and promptly. The main restaurant was clean and food was plenty and a big shout out to all the staff they are a credit to management. There was always something to ear even fir fussy eaters but try the Asian restaurant in the corner it was absolutely fantastic food. Both pools were busy and the best beds go early so be quick. Drinks were fine. We walked to Stalis along the coast walked down to Hersonniss along the coast path and found a few pubs to have a few drinks in. Would recommend to others and would go back one day.