1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Silva Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Karen,
Helsinge

+
-
Toilet bad var mini. Kunne med fordel være større. Umuligt at bukke sig i brusekabine

Bekræftet køb : 2019-07-07


6 ud af 10

Ole,
Brøndbyvester

+
Maden og beliggenhed
-
Syntes hotellet var lidt slidt og for dyrt, skulle nok kun have 3 stjerner og tennisbanen var hullet og belægningen var løs, ærgerligt når vi var en tennis klub der var afsted og det værste var nok den høje larmende teknomusik ved begge barer... Ellers dejligt sted!

Bekræftet køb : 2019-06-02


7 ud af 10

Lene,
København

+
Rengøringen. Kuffertbæreren. Beliggenhed. All-inclusive konceptet.
-
Man bør kunne vælge værelses kategorier hjemmefra. Vi boede på hotellet sidste og var 100 % tilfredse. Vi var heldige at få et 1. salsværelse på ydersiden af hotellet. Vi lagde dog mærke til, at der var stor forskel på værelserne, stueplans værelserne var dårlige, derfor bestilte vi i år, mod tillæg, et værelse med delvis havudsigt for at være sikker på at få et af de gode værelser på ydersiden af hotellet og på 1. sal. I første omgang fik vi dog et anneksværelse af meget dårlig standard, langtfra dette ellers fine hotels standard værdig. Vi blev derfor flyttet til hovedhotellet, men fik et stueplansværelse lige ud til sti og gennemgang, så det ikke var muligt at have gardinerne trukket fra eller have døren åben om natten. Vi bad om et 1. salsværelse og fik at vide, at det var under ingen omstændigheder muligt. Derfor kontaktede vi Apollo, der sørgede for vi fik et af det gode værelser på 1. sal. Stor ros til guiden, men der gik dog 1 ½ dag, der var spildt med værelses øvle bøvle. Lidt meget når man kun skal være der en uge. Værelseskategori efter 2. værelsesskift var 10. Bøvlet er også grunden til hotellet ikke levede op til forventningerne fra sidste år, hvor alt var 100 % tiptop.

Bekræftet køb : 2018-09-09


9 ud af 10

Lotte,
Allerød

+
Maden
-
Lettere adgang til meget vand. Det er irriterende at skal stå,i kø for at få 150 ml vand.

Bekræftet køb : 2018-07-22


9 ud af 10

Ingrid,
Frederiksberg

+
beliggenhed
-
Deres musikvalg i baren og spisesalen kunne nok være noget andet en al den electroniske musik, den kørte i båndsløjfe uafbrudt, noget easy-listening music havde nok været bedre for alle. Den såkaldte aftenunderholdning kunne nok strammes noget mere op :-)

Bekræftet køb : 2018-05-06


9 ud af 10

,

+
Pænt og rent allevegne, god og varieret mad og fine fællesarialer.
-

Bekræftet køb : 2018-04-29


8 ud af 10

Arto,
Lahti

+
Hyvä kokonaispaketti
-
Perhehuoneet jo ehostuksen tarpeessa

Bekræftet køb : 2019-07-01


9 ud af 10

,

+
Erittäin hyvä, monipuolinen ja vaihtuva ruoka.
-
Kuntosali puuttui, joka oli iso miinus. Osa henkilökunnasta oli todella yrmeää ja epäkohteliasta. Allasalueilla ei ollut roskakoreja.

Bekræftet køb : 2019-07-01


8 ud af 10

Ronja,
Helsinki

+
Sijainti todella hyvä lähellä keskustaa ja rantaa. Hyvin tilaa oleskella ja paljon aurinkotuoleja eri paikoissa. Hotellin valokuvista ei ilmene, että lomalaisten käytössä oleva tontti on iso ja monipuolinen.
-
Juomien suhteen pettymyksiä. Mehut automaatista kovin keinotekoisia ja viinit (hanasta) vetisiä. Vesipulloja ei jaettu, mikä ekologisesti hyvä, mutta vastaavasti ainoa mahdollisuus täyttää oma vesipullo oli vain puolisalaa ruokailun yhteydessä limuautomaatista. Juomavesipisteitä kaivattiin.

Bekræftet køb : 2019-07-01


6 ud af 10

Liisa,
Tampere

+
Ruoka oli erittäin hyvää. Yleiset tilat siistit. Ilmainen wifi huoneessa.
-
Huone oli likainen, kulunut ja ruma. Liikenteen äänet kuuluivat perhehuoneeseen erittäin häiritsevästi. Parvekkeen puukaide oli niin laho, että siihen ei uskaltanut nojata. Osa henkilökunnasta erittäin tylyjä.

Bekræftet køb : 2019-06-24


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

2049 bedømmelser
Meget godt
 
972
Godt
 
715
Middel
 
270
Mindre godt
 
71
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

17-07-2015

Indlæg af michaelj336 København, Danmark

Hotel med fart på.

Selv hotellet er rigtigt godt, men vi boede i Annekset og det var meget slidt. Alt fungerede på værelset, men slidt og meget lydt. Læg så oveni at det boede 5-6 grupper af unge mennesker, der stod op kl. 13 og gik i seng kl. 6.00. Og de drak og festede al den tid de var vågne, og de larmede rigtigt meget. Især når de kom hjem midt om natten og festede videre på værelset eller balkon All incl. var god, masser af retter og rieligt af det til alle. Morgenmaden var der alt hvad der skla være og lidt til. Underholdningen var ok, men kun til unge mennesker og voksne.

 
11-06-2011

Indlæg af mark191173 Faaborg

Dårlig rengøring og reception

Vi er netop vendt hjem af ophold. Hotellet var ikke tilfredsstillende, der var beskidt på væreset, og på trods af tre klager blev intet gjort. Personalet i recptionen var meget ugæstfrit. I det hele taget minder det om affodring og masse turisme, i stedt for ferie.

 
15-07-2019

Indlæg af 21Carolyn Southport, Storbritannien

Fabulous holiday

Just returned from 2 weeks at the Silva Beach Hotel (Jet2 Holidays), what a wonderful holiday. Travelling as a family of 5, 3 adults & 2 children (13 & 15) this really was the perfect location. The bedrooms were clean & spacious & the housekeeping staff did a wonderful job of making sure that we had everything we needed. Thanks go to Yoiulka & Poli, nothing was too much trouble. The food was lovely, main restaurant meals are buffet style, with a good choice of hot & cold dishes, we were there for two weeks & the menu was different every day. Make sure you try the Oriental selection. The staff in the restaurant headed up by Lefterrace made sure that we were well looked after. There are also 2 other restaurants that guests can use each week a Burger place & The Italian, both were great & we really enjoyed our visits. Entertainment is fairly low key, there were activities during the day like table tennis competitions & live entertainment most evenings which finishes around 11pm. There is no kids club or kids disco which suited us! If you are looking for more life after 11pm then the village of Hersonissos has loads of bars & clubs to choose. Talking of bars, Simona at the pool bar & Telis on the on reception bar were very attentive providing great service. If you are looking for a relaxing holiday with plenty to do on your doorstep then this is a great place to visit, there seemed to be a lot of repeat guests & we would definitely return.

 
15-07-2019

Indlæg af paigehighambell Doncaster, Storbritannien

Perfect Holiday

So it’s our last full day here and the holiday has been amazing! The hotel is absolutely perfect and can’t fault it in any way! The rooms are good size and well equipped! Cleaned everyday with new towels! Good choice of food for every meal time and puddings are the best! The staff are so friendly always making effort to talk to you and made so much time for our 1 year old son! The hotel is very clean and plenty of staff cleaning throughout the day! 2 pools to choose from..one fresh water and one salt water! Need to reserve sunbeds early as they do go quickly. Pool towels provided so no need to bring any with you! Staff walking round pool with watermelon for snacks! Welcome drinks on arrival and staff take your bags to your room! Very quick to sort out any problems...safe stopped working rang reception and someone was at our room within minutes to sort it out. Plenty to do around the hotel shops and restaurant minutes away and a nice beach front! Would highly recommend staying here!!!

 
05-07-2019

Indlæg af slinkypink22 Burntwood, Storbritannien

Perfect

Wonderful holiday very relaxing, we stayed in a annex room very spacious & clean, rustic Greek style suited us just fine. Food was amazing especially the desserts can not fault anything with this hotel it was perfect. We went on the train tour which was great fun. Also I would recommend Arion stables for a carriage ride around traditional Greek villages a lovely way to spend an evening. The town is quite lively which we enjoyed. Fantastic place to stay.