Værelsestyper

Junior-suiter

Luksuriøse junior-suiter med en ca. 22 m2 stor terrasse med jacuzzi, som hotellet kalder Deluxe Junior Suite. De lyse og moderne suiter består af et stort soveværelse med dobbeltseng og sovesofa. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Playstation mod forespørgsel. Ved ankomst står der en flaske vin, en flaske vand og frisk frugt på værelset. Nespressomaskine der dagligt fyldes op med kapsler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi (high speed mod betaling), aircondition og deponering. Vaskeservice og strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rummeligt badeværelse med badekar og regnbruser samt separat toilet. Terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Pool-suiter

Store og luksuriøse pool-suiter, som hotellet kalder Executive Fitness Suite, med en ca. 35-60 m2 stor udeplads med privat pool (opvarmet til 22 grader, højere temperatur mod betaling). Pool-suiterne har et stort soveværelse med dobbeltseng og sovesofa samt et lille værelse enkelt træningsudstyr. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Playstation mod forespørgsel. Ved ankomst står der en flaske vin, en flaske vand og frisk frugt på værelset. Nespressomaskine der dagligt fyldes op med kapsler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi (high speed mod betaling), aircondition og deponering. Vaskeservice samt strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rummeligt badeværelse med badekar og regnbruser samt separat toilet. Terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Luksuriøse suiter, som hotellet kalder Harmony Suite, med en 20 m2 stor terrasse med jacuzzi, som hotellet kalder Harmony. De lyse og moderne suiter består af et stort soveværelse med dobbeltseng og sovesofa samt et lille værelse enkelt træningsudstyr. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Playstation mod forespørgsel. Ved ankomst står der en flaske vin, en flaske vand og frisk frugt på værelset. Nespressomaskine der dagligt fyldes op med kapsler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi (high speed mod betaling), aircondition og deponering. Vaskeservice samt strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rummeligt badeværelse med badekar og regnbruser samt separat toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-suiter

Luksuriøse superior-suiter, som hotellet kalder Aqua Marine Suite, med en ca. 22 m2 stor terrasse med jacuzzi. De lyse og moderne suiter består af et stort soveværelse med dobbeltseng og sovesofa samt et lille værelse enkelt træningsudstyr. Ekstraopredning er mulig i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Playstation mod forespørgsel. Ved ankomst står der en flaske vin, en flaske vand og frisk frugt på værelset. Nespressomaskine der dagligt fyldes op med kapsler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi (high speed mod betaling), aircondition og deponering. Vaskeservice og strygefaciliteter mod forespørgsel. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Rummeligt badeværelse med badekar og regnbruser samt separat toilet. Terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.