Nana Princess

  • • Nyt og moderne hotel
  • • Suiter og værelser med privat fitnessrum og pool
  • • Privat strand

Nana Princess er et luksuriøst hotel med det lille ekstra, der gør ferien uforglemmelig. Her bor du i rolige omgivelser lige ved stranden udenfor Stalis. Nyd stemningen ved poolområdet eller book en suite eller et værelse med privat pool. For ekstra afslapning er et besøg i spaen et must.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Pool-suiter for 2-3 personer. Superior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nana Princess i Hersonissos er et helt moderne hotel ved stranden, hvor også poolområdet med to saltvandspools findes. Gratis solstole, parasoller og håndklæder ved både pool og nede ved den private strand. Alle private pools er opvarmet til 22 grader.
Hotellet har en hovedrestaurant, der tilbyder morgenmad og middag. Der findes også en a la carte-restaurant, Eternal Blue, der serverer fisk og skaldyr, og i a la carte-restauranten, Meeting Point, serveres internationale retter med inspiration fra det græske køkken. Mænd skal bære lange bukser i restauranten. Strandbar der serverer enkle retter samt drikkevarer. Loungebaren Artemis Bar tilbyder fantastisk udsigt over havet fra terrassen.

På hotellet er der en ca. 1.400 m2 spa med gratis fitness-faciliteter, opvarmet indendørs pool. Dampbad, sauna, massage og spabehandlinger samt skønhedscenter med frisør og manicure mod betaling. Cykeludlejning mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Reception der er åben døgnet rundt. Vaskeservice mod betaling. Parkering. Lille tøjbutik og juvelér. Elevator findes kun i hovedbygningen. Niveauforskelle på hotelområdet. Ca. 1 km til centrum af Stalis og ca. 3,5 km til Hersonissos.

Hotellets gæster har også adgang til nogle af nabohotellet Nana Beach's faciliteter, f.eks. børneklub, beachvolley, aftenunderholdning og alle pools samt tennis og dykkercenter, nogle faciliteter er mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (morgenmad og middag fra fast menu).