1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Værelserne er forskellige i udformning. Nogle dobbeltværelser er renoveret og har en mere moderne stil. Køleskab samt tv med musik- og satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser i bungalow

Moderne dobbeltværelser beliggende i bungalower nær stranden. Køleskab samt tv med musik- og satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, der vender mod havet.
Antal personer: 2-4 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser beliggende i hovedbygningen. Værelserne er forskellige i udformning, nogle er nyrenoverede og med en mere moderne stil. Køleskab samt tv med musik- og satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Familie-værelser som består af to soveværelser. Værelserne ligger ved hovedbygningen med udsigt mod haven. Køleskab samt tv med musik- og satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 4 personer.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser beliggende i bungalow. I superior-værelserne er der en skillevæg mellem soveværelse og opholdsrum. Få trappetrin mellem soveværelse og opholdsrum. Køleskab samt tv med musik- og satellitkanaler. Gratis aircondition. Wifi og deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-3 personer.