1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Nana Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Heidi,
Jægerspris

+
De smukke anlæg af forskellige planter og blomster, som var velholdt. De mange faciliteter.
-
Mere varieret fokost og aftenbuffet, vi syntes at meget gik igen fra dag til dag. At børnepool var opvarmet og spabade opvarmet og med bobler. Wellnessområdet, som vi måtte betale for, en STOR skuffelse. Det var KOLDT og ingen spadysser. At personalet var smule bedre til engelsk. At mælken man kan få står koldt. Bedre kvalitet af vin og nogen at vælge imellem. Mulighed for at lave sig en kop kaffe/the på værelset.

Bekræftet køb : 2018-10-21


7 ud af 10

Bente,
Charlottenlund

+
Det bedste var den klippestrand med trapper, som slet ikke er omtalt på hjemmesiden
-
Det skal nævnes, at hotellet er fyldt af små børn og deres forældre, og at en del af de andre gæster er russere

Bekræftet køb : 2018-09-30


7 ud af 10

Christina ,
Køge

+
De “snørklede” udtryk og mange forskellige bygninger
-
Mad og drikke var forfærdeligt. Absolut ikke 5 stjerner for en dansker nærmere 2-3 stjerner. Det skuffede os meget. Inventar på værelser var forældede. Der manglede en ordentlig bar med lækre drinks og især kaffe om aftenen på middags restauranterne... og så virkede det lidt som noget fis med lange bukser, maden var jo ikke noget at råbe hurra for.

Bekræftet køb : 2018-09-09


8 ud af 10

Pernille,
Greve

+
Meget børnevenligt hotel. Rent og pænt. Gode faciliteter. Venligt personale.
-
Det var ikke muligt at bestille tid til en ala carte restaurant, selvom vi spurgte 5 dage før hjemrejse. Det er lidt ærgeligt, når det indgår i all inclusive pakken.

Bekræftet køb : 2018-08-26


10 ud af 10

Mie,
København

+
Området og udvalget af aktiviteter/underholdning. Aftenunderholdningen var i af høj standard
-
Det var ikke nemt at få drikkevarer om aftenen, når man var på værelset (vi havde små børn med, så kunne ikke sidde i baren)

Bekræftet køb : 2018-08-12


10 ud af 10

Jane,
Taastrup

+
-
Bedre internet samt at der gøres opmærksom på at der skal betales for Internetadgang. Hvis det var muligt, så en minigolfbane.

Bekræftet køb : 2018-08-12


6 ud af 10

Michael,
Taastrup

+
De mange små pools og solsengen
-
Større pools bar og maden skal have bedre kvalitet

Bekræftet køb : 2018-08-12


10 ud af 10

Marie,
Næstved

+
Smukt område, som ikke føltes proppet af mennesker, selvom der var fuldt booket.
-
Billigere wifi eller hotspots med gratis wifi.

Bekræftet køb : 2018-08-12


9 ud af 10

Tina ,
Ølstykke

+
God service, og der var rent og pænt over det hele.
-
Restauranternes menuer kunne være bedre, især den græske restaurant var ikke god. Vi kunne kun prøve 3 ud af 4 restauranter, selvom jeg forsøgte at få bord ved ankomst. I hotellets pjece stod der, at man kunne prøve alle 4. Nogle hotelgæster fik slet ikke plads på restauranter. Frokost og middag var kedelig.

Bekræftet køb : 2018-08-12


9 ud af 10

Henrik,
Måløv

+
Hensynstagen til både voksne og børn. Lækkert område
-

Bekræftet køb : 2018-07-22


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

1962 bedømmelser
Meget godt
 
1102
Godt
 
563
Middel
 
224
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

03-03-2019

Indlæg af anetteh1990

juni 2018

Jeg har igen besøg jer på Nana Beach, det altid en fornøjelse at komme ned til jer. Jeg har besøgt jer omkring 22 gange og altid den samme dejlige velkomst og service taxi holder i lufthaven og de værelse vi gerne vil have er altid klar, mine børn og børnebørn og venner elsker at komme hos jer. Jeres personale har altid et smil til overs og er hjælpsom skønt. Vi se igen den 20 juni 2019, glæder mig allerede, bare ned og slappe af. Ses på jeres dejlige hotel, som jeg varmt kan an befalde.

 
23-10-2018

Indlæg af Z8540BFjl

Fremragende

Vi har nu besøgt Nana Beach gennem de sidste 25 år og har altid været godt tilfreds. Maden i de forskellige restauranter er meget lækker og udvalget i hovedrestauranten er stor. Personalet lige fra rengøring til chefer er yderst venlige og imødekommende. Specielt kan nævnes Ritza fra hovedrestauranten, Panos fra Poseidon og Maria fra thallassos (morgenmad). De yder en helt speciel kundeservice. Altid venlige og vil gøre alt for, at tilfredsstille gæsternes ønsker. Vi kan kun anbefale dette fantastiske hotel. Vi ser frem til endnu flere ophold på dette hotel. Hilsen Fam. Witt.

 
08-08-2018

Indlæg af Belinda B

En drømmeferie for hele familien

Vi har netop tilbragt 10 dage i Nana Beach Resort, og har haft en fantastisk ferie. Stedet er velholdt, rent og pænt og personalet er super serviceminded og hjælpsomme. Maden er lækker og varieret, og især på a la Carte restauranterne er niveauet højt. Vi havde en gluten allergier med på ferien og sørger man for at informere personalet på restauranterne, var det overhovedet ikke et problem. De var meget bevidste om hvad det vil sige, og kunne heletiden tilbyde alternative retter. Eneste minus er andre rejsendes egoistiske behov for at sikre sig solvogne. Der er skilte ved de forskellige pools, hvor man frabeder at man reservere stole, men det ser folk desværre stort på. Der er dog altid plads ved andre pools eller på stranden. Vi kommer meget gerne igen og kan kun anbefale stedet til andre.

 
16-05-2018

Indlæg af Kim P

Poseidon

Sjældent har jeg været så positivt overrasket over et hotel- og så enda et all inclusive af slagsen. Der mangler simpelthen intet, alt lige fra snacks i form af pizza, sandwich, burger osv som man bestiller i snackbarene til cocktails om aftene. Her er plads til alle, i alle aldre. Vi har vores søn med på lige knap 2 år og han nyder det i fylde drag, og ligeså gør hans mor og far. Maden er ud over alle forventninger, men at man derudover har mulighed for ikke mindre end 4 a la carte restauranter oven i hatten- det er ganske simpelt i verdensklasse. Vi har indtil videre kun prøvet den ene - "poseidon" deres fiskerestaurant, som virkelig overraskede til den positive side. Maden her var fantastisk og personalet ikke mindst. Speciel tak til Panos, vores tjener. Som virkeligt gjorde en super indsats for at gøre vores aften helt perfekt. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
18-05-2019

Indlæg af 799steve1 Shawbury, Storbritannien

lovely hotel, great location

overall this hotel is lovely. location is great, nice and quiet, next to the beach and has a bus stop outside. the rooms are lovely, we had a newly refurbed one(not all have been done yet) which was very comfortable and spacious, the bathrooms have a great walk in shower. food in the restaurants was good, plenty of choice in both buffet restaurants however they do get a bit busy and chaotic(its a big hotel) would recommend the a la carte restaurants, there are 4 but we only used the Italian and Greek, these are much more relaxed the down side is you really need to book 2-3 days in advance. all pools were good and had plenty of available sun beds. didn't really bother with the entertainment but did find it slightly annoying that on our last night(when we had to be up early) music went on until 1 am! the staff all work very hard and they seem short which shows, there was always a queue at bars and at the buffet restaurants they were slow to clear tables as they were so busy. We have travelled to Greece many times and have always enjoyed the Greek hospitality, however this hotel seems to lack this (maybe as they seemed so overworked ) but there didn't seem to be anyone who wanted to make your holiday special.