1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Lyse deluxe-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller på fold-ud seng. Tv med satellitkanaler og køleskab. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet i prisen. Kaffe-/te faciliteter. Reserverede solstole på stranden. Gratis wifi (high speed) og aircondition. Deponering mod betaling. Strandhåndklæder. Badeværelse med jacuzzi eller brus med hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med to separate soveværelser med en gang i mellem. Et værelse har dobbeltseng og det andet har to separate senge. Tv med satellitkanaler og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Lyse junior-suiter med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Satellit-tv, telefon og køleskab. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser og hydromassage samt toilet. Balkon med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suiter deluxe

Junior-suiter deluxe, som hotellet kalder White Deluxe Junior Suite med dobbeltseng. Tv med satellitkanaler og køleskab. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser og hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Suiter

Lyse Suiter, som hotellet kalder White Deluxe Suite Sea View, med åben planløsning. Dobbeltseng samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og køleskab. Minibar der fyldes ved ankomst, og som er inkluderet. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi eller bruser og hydromassage samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Lyse superior-værelser med enten dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Tv med satellitkanaler og køleskab. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-3 personer.