1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af High Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Trygve,
Flisa

+
Renslige rom og uteområde. Stille og rolige omgivelser. God plass både på stranda og ved basseng. Og fantastisk mat. Merkelig at det ikke er flere fra Apollo som var på hotellet.
-

Bekræftet køb : 2018-08-12


9 ud af 10

Sandra ,
Jönköping

+
Personalen
-

Bekræftet køb : 2018-08-05


10 ud af 10

Karsten,
Randaberg

+
Bedre en beskrivelse
-

Bekræftet køb : 2018-07-20


10 ud af 10

Josefine ,
Timmersdala

+
Poolerna och havet så nära var underbart. Jättefint område rena paradiset! Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
-
Maten behöver absolut förbättras den var smaklös och i stort sett samma varje dag.

Bekræftet køb : 2018-07-09


8 ud af 10

Marius,
Skien

+
Mat , leilighet, strand
-

Bekræftet køb : 2018-07-08


9 ud af 10

Håkan,
Jönköping

+
Läget med närhet till havet.
-
Bättre familjerum med riktiga sängar.

Bekræftet køb : 2018-07-08


10 ud af 10

kent,
uddevalla

+
bra läge rent och snyggt och mycket god mat
-

Bekræftet køb : 2018-06-24


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

442 bedømmelser
Meget godt
 
234
Godt
 
136
Middel
 
49
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

08-01-2018

Indlæg af Girlen1 Køge, Danmark

God beliggenhed

Vi var 3 familier afsted. Der var 3 dejlige pools og det lå direkte på stranden. Maden var god, dog til tider lidt ensformig. Der var mange østeuropæere og ingen andre danskere desværre. Dejlig spa mod betaling. Leje af vandaktiviteter på stranden ved hotellet. Gåafstand til lille hyggelig by. Børnene hyggede sig i Kids club, dog var der ikke børnedisco på hotellet, men der var musik i strandbaren om aftenen. Dejlig strand, pænt og rent hotel og rart personale. Vi havde en dejlig ferie

 
25-08-2018

Indlæg af agerimoglou Athen, Grækenland

Wonderful experience!

We stayed at High Beach Hotel - "White" Resort for 7 days but we could stay there for ever! Magnificant place, wonderful beach, ecxelent servis, polite and friendly staff, excellent and endless buffet with fantastic flavors! The room was perfect and the bed was very confortable. The beach is unique and sandy and almost outside of the rooms! We swam several times to the little island across the beach! There is a beatiful little church on it! There are (4) swimming pools! One of them was just out of our room! The whole place is ideal for holidays because: -It provides everything with full service (accomodation, food, swimming, drinks and extra snacks all day long). -Τhe environment is particularly friendly and makes you fill like home -You can even find a mini market with reasonable prices. -There is also a restaurant a la carte named "Elia" that offers fresh plates, seafood and genuine Cretan flavors. We definitely want to come back, we recomend it!

 
16-07-2018

Indlæg af Νίκος Κ

High beach

It was a great experience overall. Great service both at the reception and the room as well as at the bar and the hotel's restaurant.All the products are fresh and well prepared by the highly experienced staff of the hotel.

 
18-06-2018

Indlæg af NanaH162

Coming to High beach, as coming home

First I visited High Beach in 2014 and since I fall in love with it. I come here, like I come home. Have my favorite corners, sunbeds, shops next to the hotel, restaurant Elia. Excellent service, friendly staff, nice and clean territory, amazing beach and comfortable sunbeds, tasty food and nice atmosphere...I can continue, but think it`s enough for you to make your decision to visit them. Best solution for families for children and not only... very flexible hotel

 
08-05-2018

Indlæg af Zygmunt D Wroclaw, Polen

Good hotel

English Trip with a polish tourist operator in the first week of May. All inclusive. Plus 1. quite small hotel but not a boutique (like it is written on the reception) 2. The hotel consists of several small buildings integrated into a garden with several small pools 3. Good staff with few diamods 1. Mr Stefanos from restaurant extremely pleasant youg waiter, 2. Super receptionist from Moldova 3. Genoius bar manager!!! Those people create a perfect mood in all guests 4. super beach with an island easy to reach (250-300 m, by swimming) . Swimming shoes are not necessary. There are no sea urchins. Good sand! 5. A lot of organic food in the all inclusive menu Minus 1. Rooms - are ok but not so perfect compared to the price - in my opinion to expensive 2. Food is good but slightly too boring (after 4 days you can easily predict what you find in the menu 3. Room 106 - bathroom looks dirty (is not but it looks - strange tiles. Bathroom is "cold", unpleasant), There is a problem with sewerage. Air - condition works ok 4. Quite low noise protection 5. City - hotel is a island of peace but surroudings looks like a enormous dance club. I have been there few days before (not high season) so almoust everything was perfect. I do not recommend that city during summer for people with young children or for those who dream about silence 6. Lack of Greek climate Po polsku Bardzo dobry hotel z kilkoma niewielkimi basenami, duza iloscia lezakow - zawsze jakiś wolny się znajdzie, bez bezpłatnych hotelowych reczników ale jest bezpłatne wifi o czym touroperatorzy nie wspominają. Obsluga poprawna z kilkoma super osobami. Pozostali oficjalnie uprzejmi ale nikt nie jest nieprzyjemny. Orgomna czystość zewnętrznej części hotelu. Codziennie zamiatane i niekiedy nawet myte chodniki, dopieszczone kwiaty i trawniki, zwierzęta - kilka bezstresowych kotów przyjaznych ale nie nachalnych. Morze nawet w majowke czyste i dość cieple. Wyprawa z biurem Grecos, all inclusive w weekend majowy. Minusy zawarte w opisie po angielsku Polecamy sprawdzona wypozyczalnie samochodow - nie warto korzystać z tej polecanej przez touroperatora. Korzystalem z Maliacars jakies 300 m od hotelu. Bez problemowo.