Bedømmelse af Galini Apartments

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 158 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
6,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mad og drikke
 
5,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,1 / 10
Service
 
7,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Henriette,
Espergærde

+
Hotelområdet er virkelig hyggeligt og smukt.
-
Opvarmning af pool, som næsten var for kold til at man kunne gå i.

Bekræftet køb : 2019-09-15


9 ud af 10

Karin,
Dragør

+
Sødt og dejlig personale. Tro, at det var byens bedste hotel. Et sted jeg ville invitere min søn,svirdatter og barnebarn med en anden gang .
-

Bekræftet køb : 2019-09-15


3 ud af 10

Sannie,
Albertslund

+
Meget venligt personale.
-
Det undre os at der ikke var badeforhæng på badeværelset. Badeværelset var fyldt med vand over det hele efter et bad og vi fik kun nye håndklæder 1 gang i løbet af ugen, det er et problem, når gulvet skal tørres over.

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

Lotte,
Farum

+
Roligt hotel
-
At de har styr på indtjekningen, så ingen skal vente på værelser.

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

Mette,
Vanløse

+
Det var lille og der var en god stemning , man kom hinanden ved uden rigtigt at gøre det alligevel
-
Lidt bedre køkkenudstyr Lidt flere slags pålæg/ost el .andet til morgen buffeten

Bekræftet køb : 2019-08-18


5 ud af 10

Hans Jørgen,
*

+
søde personale
-
da det var Dansk rejsebureau burde informationen ved ankomsten være på Dansk og ikke på Svensk, man fatter ikke noget hvad de sagde kun på nogle og betegnelser. men ham der introducerer er meget dygtig og kender historien og stedet. Simon. :)

Bekræftet køb : 2019-06-30


6 ud af 10

Fredrik,
Helsingborg

+
Läget och poolen, samt personalen
-
Städningen

Bekræftet køb : 2019-06-23


2 ud af 10

Anne Katrine Brandt,
Svendborg

+
Poolområder
-
Skriv det som det er. Skal du feste er hotellet godt. Skal du (som os) have afslapningsferie så vælg et andet sted. Er man heldig kan man få 3 timers sov grundet larm fra gaden. Og sengene er så dårlige at man ligger bedere på en luftmadras.

Bekræftet køb : 2019-06-16


6 ud af 10

Dan,
Valby

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-09


10 ud af 10

Lene Pia,
Brøndby øster

+
Alt var perfekt intet at bemærke
-

Bekræftet køb : 2019-06-02


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

16% af gæsterne anbefaler

54 bedømmelser
Meget godt
 
23
Godt
 
15
Middel
 
8
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

09-10-2019

Indlæg af baldervagn Karrebæksminde, Danmark

Hyggeligt lille lejlighedshotel

Sidder i øjeblikket på Galini Apartment i Malia, hvor familien sørger for det hyggelige område og holder pænt rent i både have og pool, dejlige lejligheder (lidt slidte) og fred og ro i området Ligger tæt på strand og byen starter lige rundt om hjørnet

 
19-08-2019

Indlæg af CilleR2311 Hvidovre, Danmark

Super hyggeligt

Vi var afsted et par veninder, som trængte til at komme væk og koble helt af. Helt vildt hyggeligt hotel med super sødt personale. Lejlighederne er store. Vi havde en et værelses, hvor man kom ind i stue/køkken og så lå sove området et skridt oppe. Vi frygtede den larm, vi havde hørt om hjemmefra, men det viste sig slet ikke st være et problem, der var dejligt fredeligt på værelset :)

 
14-08-2019

Indlæg af kennethmN9713FV

Intet mindre end fantastisk!

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde de største forventninger til der her sted før vi rejste, da det var pænt billigt i forhold til andre ferier, som jeg har været på. Hotel og personale samt omgivelserne er fantastiske og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kommer her! Galini Galini Malias stolthed😁

 
10-09-2019

Indlæg af Ahmet Ö

Perfect

I stayed at this hotel for a week with my wife. We were both pleasantly surprised; the rooms were big, the pool area had everything you needed, and the hotel is placed right in the city so you have everything close by. This hotel deserves more credit. - This will not be our last time coming. Best regards from the turkish guy.

 
08-09-2019

Indlæg af Sine Ö Hvidovre, Danmark

Amazing

I really enjoyed staying at this hotel.. I was a bit worried after reading some bad comments but there was nothing to it! The hotel room was clean and Contained everything that we needed. The pool area was beautiful and calm - The perfect place to relax after a busy day of sightseeing. The Bartender Ελευθερία was very sweet and polite. - This will not be our last time coming here.