Club Calimera Sirens Beach

Velkommen til moderne Club Calimera Sirens Beach i Malia på Kreta. Her bor du lige ved stranden blandt frodige områder. På hotellet findes alt for, at en børnefamilie kan trives - børneklub, vandaktiviteter, fitnessrum og flere pools.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Club Calimera Sirens Beach i Malia ligger på Kretas nordkyst lige ved Malia-bugten. Her kan du nyde både afslapning ved poolen og dejligt blødt sand på stranden.

Club Calimera Sirens Beach har 3 større pools, hvoraf 2 er velegnede til børn med en plaskebassin. Solstole, parasoller og poolhåndklæder ved poolen, håndklædeskift koster 1 EUR, som doneres til velgørenhed.

Hotellet ligger på den fine sandstrand i Malia, der er kendt som den bedste strand i området, fordi den er familievenlig. Solstole, parasoller og strandhåndklæder er gratis på stranden, håndklædeskift koster 1 EUR, som doneres til velgørenhed. På stranden kan du også prøve dykning og forskellige vandsportsaktiviteter såsom paragliding, jetski, bananbåd og vandcykler mod betaling. Aktiviteterne hører ikke til hotellet, men ligger inden for hotelområdet.

For børnene er der en legeplads og en gratis børneklub i hotellets regi. Der er et internationalt animationsteam på hotellet, der har aktiviteter med børnene i løbet af dagen og afholder flere temaaftener og underholdning om aftenen. Børneklubben er for børn i alderen 4-13 år, og der er også en klub for teenagere mellem 14-17 år. Med et professionelt og energisk animationsteam kan du slappe af velvidende at dine børn underholdes i et sjovt og sikkert miljø. Aktiviteterne kan for eksempel være krops- og ansigtsmaling, skattejagt og leg i poolen. Børneklubben er åben 6 dage om ugen.

Aktiviteter der indgår på hotellet er bl.a. tennis (to tennisbaner, ekstra betaling om aftenen), bordtennis, minigolf, beachvolley, fitnessrum og vandgymnastik. Du kan også spille billard, leje tennisudstyr eller booke en massage mod betaling.

Deponering og vaskeservice mod betaling. Det er ca. 800 meter til centrum af Malia, hvor du finder flere butikker, restauranter og barer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Sen kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
  • Snacks ved poolen/strandbarerne, kl. 11.00-12.30 og 15.30-17.30
  • Is, kl. 11.00-18.00
  • Kaffe og kage i hovedbaren, kl. 16.30-17.30
  • Natmad to gange om ugen
  • Forfriskninger, øl, vin samt lokale og visse internationale drikkevarer ad libitum, kl. 110.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotelles armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.