1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Akrogiali

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

thomas,
dragør

+
den kvindlige ejer som var der hver dag hun var bare servicemindet. hun render rundt og klæder sig ud men uden det bliver for meget. hun var klasse.
-
fadøl i baren

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

Yvonne,
København

+
Perfekt beliggenhed lige på en børnevenlig strand og med gåafstand til butikker og restauranter. Meget sød og opmærksom værtinde (Lola) som virkelig gjorde alt for at opholdet skulle blive godt.
-
Som så mange andre lejlighedshotel så er møbleringen sparsom. Det ville løfte kvaliteten meget om det for eksempel fandtes røreredskaber til gryderne ig en opvaskbørste eller køkkenklud. Det manglede også en velkomstfolder på værelset som kunne beskrive åbningstider i restauranten/poolen, hvordan ovnen og aircon, wifi osv fungerede og lignende. Der var vi lidt på bar bakke de første par dage. Receptionisten vidste ikke noget, og vi blev henvist til Lola som gjorde sit bedste men som ikke kunne klare alt selv...

Bekræftet køb : 2019-07-07


9 ud af 10

Kirsten,
Rødovre

+
Beliggenhed og det dygtige personale og den skønne hotel-manager.
-
Større poolareal. Mere fralægningsplads på værelset, især knager og kuffertbord.

Bekræftet køb : 2019-06-30


9 ud af 10

Kristian,
København

+
Den gode beliggenhed og det søde personale
-

Bekræftet køb : 2018-10-21


8 ud af 10

Gitte,
Frederikssund

+
Sødt personale
-
Flere muligheder for ophængning i badeværelse og køkken. Forslag: knager.

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Jørgen,
Roskilde

+
Beliggenhed, roligt område.
-
Køkkenudstyr mangelfuldt fx intet skærebræt.

Bekræftet køb : 2018-10-14


8 ud af 10

Jane ,
Holbæk

+
-
Der mangler hylder i klædeskabet og knager på toilettet.

Bekræftet køb : 2018-09-09


9 ud af 10

hanne,
skovlunde

+
beliggenhed. Personalet meget søde. Pool uden klor,. Der blev vasket op.
-
Hotellet trænger til en større pool, nu det er udvidet. Høj, generende musik i baren - også til langt ud på aftenen. Foto`s på Apollos hjemmeside er gamle og utidsvarende. Mangler kunst på væggene.

Bekræftet køb : 2018-09-09


9 ud af 10

Carsten,
Næstved

+
Beliggenheden
-
Ved ikke om det var en offentlig strand ved hotellet, men endnu engang er det ulækkert at være på en strand med rygere der skodder og spytter i sandet. Vi vil helt klart på vores næste ferie som det første kigge efter røgfri strande.

Bekræftet køb : 2018-09-02


9 ud af 10

Kristine,
København

+
Udsigten, beliggenheden og selve værelset. Hotellet lå utrolig godt og centralt i forhold til by og strand. Rigtig sødt personale.
-
Rengøringen foregik ret sent på dagen. Så selv om vi kom tilbage til lejligheden, for at gå i bad, omkring kl. 16.30 var de stadig ikke færdige. Derfor fik vi kun gjort rent 3 gange på en uge. Rengøringen var til gengæld meget grundig de 3 gange. Vores opvask blev taget selvom vi allerede havde vasket det op og sat det til at lufttørre.

Bekræftet køb : 2018-08-19


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

148 bedømmelser
Meget godt
 
98
Godt
 
33
Middel
 
13
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

01-05-2018

Indlæg af BeritJuulHansen Køge, Danmark

Pragtfulde dage og vidunderlig seng at sove i.

Vi bookede mindste vær. (studio), da vi kører meget rundt eller er på stranden det meste af dagen. Vi fik en varm velkomst med gensynsglæde. Kunne selv vælge om vi ville have terrasse mod vest eller øst, valgte øst. Begge sider har dejlig havudsigt og udsigt til byen og bjergene bagved. Rummet har det nødvendige til lettere madlavning, sengen er afgjort den bedste hotelseng jeg nogensinde har ligget i. Man går kun få skridt ned til poolområdet med gode solsenge og polbar med drinks og forskellige retter mad. Poolområdet ligger nærmest på stranden, hvor vandet allerede i slutningen af april i år var lunt, men alligevel friskt. Hele hotelområdet er dejlig velholdt. Vi lejede bil 50 m. fra hotellet, til rimelig pris med fuld forsikring, og havde nogle dejlige ture rund i området, som vi kender ret godt. Der er en stemning på dette sted, så man føler man er kommet hjem, hvis man som os, vender tilbage. Hvilket vi vil forsøge at få tid til allerede til efteråret i år.

 
30-04-2018

Indlæg af Ronald B Hvidovre, Danmark

Det bedste hotel i Grækenland såvidt

Var der en uge på en spot deal. De gode vurderinger på TripAdvisor gjorde os nysgerrig, men de holdt vandet. Stedet ledes af en yderst sød og effektiv dame kaldt Lula. Alt var super perfekt og virkede. Værelset er ikke det største, men vi havde en stor altan, og alt i det lille køkken var ok. Stor pool lige udenfor hotellet, 50 m længere den flotteste strand og dejligt badevand. Vi kigger helt sikkert efter samme hotel igen til næste år. Samtlige af vores medrejsende var yderst tilfredse. Hotellet ligger langt fra støjende beværtninger.

 
24-06-2017

Indlæg af Xentia Valby, Danmark

Glædeligt overrasket

Dejligt hotel. Kan varmt anbefales. Pæn og moderne lejlighed. Vi skrev i forvejen og spurgte til babyseng. Den stod klar da vi ankom. Underholdende ejer, der personligt hilser alle gæster velkommen. Smilende og venligt personale. Super beliggenhed hvad angår strand i den stille ende af Malia. Minus; -sparsomt køkkenudstyr og manglende knager til fx. håndklæder. -Ingen ledige solsenge efter kl 8.00. Gæster smider håndklæder fra kl 6.00!!!

 
13-07-2019

Indlæg af jolab233 Amsterdam

very good

The hotel is very quiet, yet very close to shops and restaurants. Incredibly clean. The beach is amazing and the swimming pool is beautiful too. We didn't try the food. Overall I would highly recommend this place.

 
05-07-2019

Indlæg af Lucy G

The best experience

From the moment we walked in we were welcomed in to a family. Nothing was to much. We were showered with love, fun, laughs and genuine kindness. Lula was the best. She made us feel like actual family. Manos made the best cocktails and the other gent was also fantastic. Location. On the beach. Cocktails and food beautiful. 100% the best place to be in Malia