Værelsestyper

2-værelses suiter

Smukke 2-værelses suiter med et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum med en sovesofa. Telefon og satellit-tv. Køleskab samt el-kedel. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåbe og tøfler. Brus og toilet. Terrasse eller balkon med pooludsigt.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Smukke dobbeltværelser med telefon og satellit-tv. Køleskab samt el-kedel. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terrasse eller balkon nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelser, beachside

Smukke dobbeltværelser tæt på stranden. Telefon og satellit-tv. Køleskab samt el-kedel. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terrasse eller balkon med havudsigt eller delvis havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Smukke familie-værelser med et større soveværelse med dobbeltseng og et mindre soveværelse med to separate senge. Tv med satellitkanaler. Køleskab samt el-kedel. Gratis aircondition, wifi og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.