1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Pilot Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Helene,
Hvidovre

+
Babypoolen, værelset med smuk udsigt, personalet var venligt
-
Vi brugte mange penge på vand og kaffe. Burde have haft all inclusive eller i det mindste billig adgang til alm. vand og filterkaffe. Maden til frokost var for ensformig med ca. det samme udvalg hver dag. Her skulle have været valgmuligheder mellem restauranter. Maden til frokost og aftensmad var også for ens.

Bekræftet køb : 2018-10-20


10 ud af 10

Ins,
Roskilde

+
Ro og god stemning
-

Bekræftet køb : 2018-09-29


10 ud af 10

Berit,
Mårslet

+
Skønt pool-område, fantastisk buffet, venligt personale, stille og roligt (nok pga starten på sæson :-) )
-
Det var kaos hver aften, når vi skulle afgive bestillinger på drikkevarer - én tjener modtog bestilling og derefter brød forvirringen løs. Mange tjenere løb forvildede rundt med drikkevarer (ofte de forkerte) og kvitteringer - det tog som regel 15 - 20 minutter før drikkevarerne var på plads. Men det er også det eneste, som jeg lige vil sætte en finger på.

Bekræftet køb : 2018-04-29


10 ud af 10

Kristina,
Hvidovre

+
-
Glutenfri mad

Bekræftet køb : 2018-04-28


9 ud af 10

Jani,
Koria

+
Siisteys, palvelut, ruokailu, ranta
-
Ruokailuun voisi sisältyä jotain ilmaisia juomia, edes vesi...

Bekræftet køb : 2018-10-27


8 ud af 10

,
Jyväskylä

+
Oma ranta plussaa. Siisti ympäristö.
-
Perhehuone oli aika huonolla paikkaa lähellä hotellin keittiön lastausaluetta. Melua myöhään illalla ja aikaisin aamulla. Lisäksi iso tie lähellä perhehuoneita, joista jonkin verran melua. Sesongin lopussakin ois kiva, jos henkilökunta jaksaisi palvella/olla ystävällisiä, niinkuin yleensä Kreikassa ihmiset ovat iloisia ja auttavaisia palvelemaan ja kohtaamaan turisteja.

Bekræftet køb : 2018-10-20


10 ud af 10

Pauliina,
Jyväskylä

+
Ruoka!
-
Vettä voisi tuoda huoneeseen päivittäin, nyt tuotiin vain 3 krt viikon aikana.

Bekræftet køb : 2018-10-20


10 ud af 10

Riikka,
Kaarina

+
Hotelli on ainutlaatuisen hieno kokonaisuus upealla paikalla! Parasta hotellissa oli sijainti ihanan, rauhallisen uimarannan äärellä. Huoneestamme oli rannalle vain muutaman askeleen matka. Lomailu oli helppoa ja ruoka herkullista. Hotellialue oli kaunis ja uima-altaat ihania. Viihdyimme erinomaisesti!
-

Bekræftet køb : 2018-07-07


9 ud af 10

Marion,
Asker

+
Beliggenhet, egen strand og maten
-

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

,

+
Hyggelig service utenom en dame. Bra beligenghet og rengjøring.
-
En dame ved resepsjon virket som en robot, lite service orientert. Litt for lang vei til en større by. Ikke noe å gjøre etter kl. 18

Bekræftet køb : 2018-10-20


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

1480 bedømmelser
Meget godt
 
920
Godt
 
390
Middel
 
120
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

20-10-2016

Indlæg af Trinexxx Skagen, Danmark

God plads, god service og skøn beliggenhed

Vores 2. besøg på dette sted skuffede ikke! Dejlige restauranter - vi undgår hoved-restauranten med buffet, som efter vores mening er mindre hyggelig og for 'støjende', dog med en fantastisk udsigt. Det er skønt med flere pool-områder, hvor dem som ikke ønsker glade legende børn også kan finde rolige omgivelser. Dejlig strand med livredder og skøn natur. Selve hotellet breder sig over et stort areal, meget velholdt og smuk have og ingen høje store u-charmerende høje hotelbygninger.

 
20-06-2015

Indlæg af 183bento Tilst, Danmark

Super dejligt hotel med 1 klasse service

Ankom for anden gang til pilot beach med familien. Maden var fantastisk, Crew var fantastiske, omgivelserne helt i top. Rent og pænt over alt. Værelset blev også opgraderet, så der var mere plads til os. Dette er så meget med til, at hele familien kommer tilbage til dette fantastiske resort. Konge resort

 
17-08-2013

Indlæg af R0lighed Silkeborg, Danmark

Helt fantastisk resort

Er netop hjemkommet efter en uge på Pilot Beach Resort. Vi var min hustru, to døtre (8 og 10 år) og jeg selv. Vi havde en helt fantastisk uge og kan ikke klage over noget som helst. De få punkter som andre anmeldere har klaget over kan vi ikke genkende. Vi havde et skønt værelse i stuen lige ud til et af de små poolområder... Helt fantastisk at åbne terrassedørene hver morgen. Vi brugte dog hovedsageligt det store poolområde og stranden når bølgerne ikke blev for store for pigerne. Der var hele ferien igennem altid god plads og liggestole at få og der var ikke antydningen af det "poolstress" vi normalt oplever på andre hoteller, men i stedet altid masser af plads og ro. Resortets restauranter serverer meget det samme mad og der er måske en smule cafeteria over det, men det er jo svært at undgå i buffetrestauranter. Er det et problem, så spis på A'la Carte restauranten! Til gengæld er det helt fantastisk at spise sin aftensmad på terrassen lige ned til havet. Helt fantastisk! Ellers kan en aftentur ind til Giourgiopolis for at spise på en Taverna bestemt anbefales, hvis man gerne vil have noget mere autentisk stemning. Et plus skal der også gives for et fornuftigt fitnesscenter der dog lige mangler lidt frie vægte. Første hotel jeg har været på, hvor jeg faktisk kunne få en ok workout. Alt i alt det bedste sommer og sol hotel vi endnu har været på - klart!!!

 
20-04-2019

Indlæg af tonyrJ1432LK

View!

We stayed in a room overlooking the sea. Waking up to that view every morning was incredible! The only issue we had with the resort was the entertainment. It just wasn't great! I think they should have more entertainment throughout the day and night and it should be better quality.

 
15-04-2019

Indlæg af Enrico0331 Bruxelles, Belgien

Perfect experience

We had a great time, excellent welcome with fruits and a bottle of wine, the resort is big with many swimming pools and bars, events every night and the dinner buffet is just amazing. The shower in our room was fabulous. We got a bottle of local olive oil at checkout. Check-in and checkout procedures could be quicker.