1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Pilot Beach

 • • Ferieparadis på stranden
 • • Gastronomiske oplevelser
 • • Flere pools

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Pilot Beach er en oase i et smukt område på det vestlige Kreta. Her er masser af skønne faciliteter, blandt andet fire restauranter, cocktailbaren og flere sportsaktiviteter. I løbet af dagen kan de mindste gæster nyde gratis pizza og is i hotellets tasty corner – populært indslag i pausen fra børneklubben.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. Dobbeltværelser, beachside for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Babypoolen, værelset med smuk udsigt, personalet var venligt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pilot Beach er et fantastisk resort, som ligger som en oase i et smukt område, på den vestlige del af Kreta. Her finder du alt, hvad du skal bruge til en god ferie. Pilot Beach består af to hotelområder, en nyere og en ældre. Den ældre del ligger ved stranden og den nye del ligger på den anden side af hovedvejen. En tunnel går under vejen. Flere pools med børnesektion, heraf én af dem med et mindre vandland for de yngre børn. Solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder. Pool-/snackbar. Indendørs pool.

Fire restauranter. Ved middagen kræves nobel påklædning. For børn mellem 3-13 år indgår snacks mellem kl 11.00-17.00, det såkaldte tasty corner. Hotellet har én gang om ugen hummermiddag og græsk aften mod betaling. Fra juni til oktober serveres der også sushi i restaurant Almira. Cocktailbar.

Gratis wifi på hele hotellet. Internethjørne mod betaling. Minimarked. Legeplads. Børneklub for børn, 4-12 år med engelsk-, fransk- og tysktalende personale. Gratis fitnessfaciliteter. Mulighed for at hyre en personlig træner mod betaling. Stort spa, Olive Spa, med mulighed for forskellige behandlinger, som massage, sauna og dampbad, mod betaling. Frisør. Spillerum for voksne. Sportsmuligheder som tennis og minifodbold. Mulighed for at leje mountainbikes gennem et firma, som hotellet samarbejder med. Afstanden til stranden varierer fra 0-500 meter alt efter, hvor på hotelområdet du bor. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Halvpension. Helpension inkl. drikkevarer (til maden) mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder