Bedømmelse af Anemos Luxury Grand Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 28 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udvalg af mad kombineret med personalets venlighed og så den fabelagtige air con på værelset!
-
Irriterede os at hotellet har en dresscode ved måltiderne som de overhovedet ikke håndhæver.

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

+
Store værelser, dejlig strand og rigtig god mad.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

+
Dejligt hotel. Alt personale søde
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


10 ud af 10

+
Privat pool, lækker strand og lækker morgenmad
-
Træningcenteret åbnede først kl. 9.00, hvilket er meget sent for morgentræning. Der var meget larm fra underholdning om aftenen, hvilket ikke er særlig børnevenligt.

Bekræftet køb : 2019-06-01


10 ud af 10

+
Fantastisk service og super de luxe værelse
-
Det er ikke muligt da vi fik fuld valuta for pengene

Bekræftet køb : 2019-06-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

898 bedømmelser
Meget godt
 
631
Godt
 
183
Middel
 
65
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

02-08-2019

Indlæg af carstenrygge København, Danmark

Kan anbefales

Det er første gang jeg skriver her .. men jeg synes virkelig de fortjener ros ! Særligt personalet var helt i særklasse og man blev godt behandlet fra start til slut Rent og pænt og dygtige kokke ! Alt i alt et ærligt og godt sted !

 
19-07-2016

Indlæg af Sss2806 Skovlunde, Danmark

Sommerferie

Nybyggede hotel. Super lækkert og flot hotel. Dejlig poolområde med mange liggestole. Mangler bare en dyb pool da, den dybeste pool er 1.20 m. Samt flere bruser ved pool området. Værelset vi boede i var super lækkert mef stor altan. Lå i bagerste række så et godt bentøj er et must. Lækker morgen og aftenbuffet. Dejlig personale. Underholdningen var der ikke så meget ved. Mest tysker, italiener og få danske og svenske gæster. Hvis man kun er til pool og strand er det dejligt. Men hvis man gerne vil ind til større byer er det godt at leje en bil, bare ikke på hotellet, da det er temmeligt dyrt. Smag og behag.

 
20-09-2020

Indlæg af simonbP3885ZQ Fleet, Storbritannien

Mr Beaumont

Our first holiday as a couple and what a wonderful experience it was. Times have changed when booking holidays because of the current situation but the Anemos Hotel have made sure that it doesn't affect your stay. Everything was lovely and clean and we felt quite safe. The service we received from all members of staff who work in the Hotel was just fantastic!!!. We would really like to say a special thank you to Olga who works on Reception, she sorted out a slight problem we had when arriving to our accommodation. This Hotel definitely deserves its Gold Stars Thank you so much for a wonderful time and we would definitely come back.

 
07-09-2020

Indlæg af Ali_Sh90 Lauterbach, Tyskland

Amazing first time in Crete

very nice and clean resort, rooms are amazing, staff is super friendly starting with Julia ( administration) who helped us and insured that we have an amazing time, and other staff members like Yannis and Jeannis, Sladjana and Eva, and Nico from the Poolbar!! it was simply a great vacation. Food is great and rooms are always clean.

 
06-09-2020

Indlæg af davidgX9302JJ Wien, Østrig

Perfect Service - Amazing Resort

We were traveling as a family of 5 with a child in a wheelchair. We booked through an online travel agency, but since the category we booked was accessible yet not wheelchair friendly, Mr. Popescu, the front office manager, who responded swiftly to every email and answered all our questions, helped us and prepared a room that was wheelchair friendly. Even more, we got upgraded to a room with a private pool and were offered a complimentary room adjacent to the first for more space. This truly was exceptional service and we want to thank Mr. Popescu and his whole team for this kind move. Everything was just perfect when we arrived. The resort itself offers everything you could wish for, including a beautiful design, most attentive and friendly staff, simply a place to relax and feel at home. Also the executive chef Mr. Kamitsos Nikos was great, very friendly and the food was just amazing. Yannis, our main waiter during this week, was super nice and very attentive too. We had some great laughs with him. We highly recommend this resort, it was a blast and we had a great time on this much needed vacation. Go for it!