1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Elounda Bay Palace

 • • Smagfuldt og eksklusivt
 • • Gratis fitnessfaciliteter
 • • Flere restauranter og barer

På eksklusive hotel Elounda Bay Palace kan du se frem til skønne dage ved den lækre Mirabello-bugt på Kreta. Hotellet er bygget i flot Middelhavsarkitektur. Hotellet er omgivet af en smuk have. Sammen med søsterhotellet Elounda Beach er der mange faciliteter og restauranter.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser i bungalower for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser superior i bungalower for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn. Bungalower med delt pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenheden og flotte værelser og gode solsenge
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elounda Bay Palace er et luksuriøst resort i middelhavsarkitektur, som deler faciliteter med søsterhotellet, Elounda Beach. Hotellet består af en hovedbygning, en fløj og et par mindre bygninger samt bungalower. Alt er omgivet af en smuk have.

Hotellet har tre pools. En saltvandspool, en ferskvandspool for børn og en indendørs ferskvandspool. Poolbar. Hotellet har to mindre sandstrande. Ved både pool og strand er der gratis solstole og parasoller. Håndklædeservice. Strandbar.

Buffetrestauranten Arethoussa  serverer morgenmad og middag. Tre a’la carte restauranter; Thalassa der serverer lokale kretensiske, Adriane der serverer græske specialiteter og i restaurant F tilbydes Middelhavsinspirerede snacks og salater. Mænd skal bære lange bukser til middag. Tre barer. Dag- og aftenunderholdning.

Gratis fitnessrum. Gratis tennis, beachvolley, minigolf og basket. Billard, bordtennis og flere vandsportsaktiviteter som vandski, windsurfing og jetski mod betaling. Børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Teenageclub med forskellige sportsaktiviteter.

På søsterhotellet Elounda Beach er der yderligere fem restauranter. Thalasso-spa Escape Vitalite Chenot med massage og spabehandlinger mod betaling.

Reception der er åben døgnet rundt. Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Butikker. Til den lille by Elounda er der ca. 2 kilometer og der er ca. 10 kilometer til Agios Nikolaos. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Halvpension som serveres i hovedrestauranten Arethoussa. Mod tillæg på 30 EUR pr. voksen og 20 EUR pr. barn 9-15 år og 10 EUR pr. barn 3-8 år kan du også nyde middagen på en af la carte-restauranterne.

Altid på vores eksklusive hoteller
 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde