1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Samaria

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Morten,
Odense

+
Beliggenhed og renlighed
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

Rebecca,
Kerteminde

+
Dejlige folk og superb service
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


8 ud af 10

Ove ,
Silkeborg

+
Fin og varieret morgenmad. Meget venligt serveringspersonale med yderst dygtig betjening. Høflig betjening ved receptionen. Fin rengøring.
-
Varme æg til morgenmaden .

Bekræftet køb : 2019-07-06


10 ud af 10

,

+
Central beliggenhed
-
Inge

Bekræftet køb : 2019-05-18


10 ud af 10

Kristian,
Tjæreborg

+
-
Dårlig siddekomfort i møblerne i forhallen Vil være en god íde med nogle nye Kunne godt have ønsket et værelse mod syd/vest Og ikke mod nord , fik ikke den mindste solstråle på balkonen

Bekræftet køb : 2018-10-07


8 ud af 10

Bjarne ,
Frederiksberg

+
Beliggenhed, og champagne til morgenmad. Håndklæde service.
-
Nye liggestole /drømmesenge.

Bekræftet køb : 2018-09-22


10 ud af 10

Tommy,
Taastrup

+
De meget venlige og altid smilende medarbejdere.
-

Bekræftet køb : 2018-08-18


10 ud af 10

Lena,
Odense

+
Supercentral beliggenhed, dejlig pool med gode solstole og sofaer, nydelig bar og spisesal. Og altsammen rigtig pænt og rent.
-
Måske lidt mindre støj ved poolen fra "rislende vandfald" og "musak" fra skjult anlæg i hegnet ved poolen. Decibel overstiger nok foreskrifterne for den slags. (Men omvendt hører man jo så heller ikke bustrafikken fra stationen lige ved siden af....).

Bekræftet køb : 2018-07-28


10 ud af 10

Lene,
Nørresundby

+
På ankomstdagen havde 1 af deltagerne i vores selskab fødselsdag. Ved ankomst til værelset blev der rullet bobler og lækker kage ind af roomservice. Virkelig flot, specielt da vi ikke selv havde gjort opmærksom på det. Alt i alt et superdejligt hotel. Fin service, udlån af håndklæder til strand og pool, solsenge ved pool og virkelig lækker morgenmad med græske specialiteter. Køleskab på værelset med 2 flasker vand hver dag.
-
Ingen - alt var perfekt.

Bekræftet køb : 2018-07-07


9 ud af 10

Ove,
Silkeborg

+
Personalet på alle niveauer. Topkarakter til morgenmadsdamerne. De sørgede for med deres smil og væsen startede dagen godt.
-

Bekræftet køb : 2018-07-07


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

99% af gæsterne anbefaler

773 bedømmelser
Meget godt
 
637
Godt
 
118
Middel
 
12
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

10-06-2018

Indlæg af villavej17 Thisted, Danmark

Fantastisk hotel

Et helt perfekt hotel, med et utroligt venligt personale. Rene og fine værelser. Og hotellet ligger perfekt til gåture til Old Harbour og byen i det hele taget. Alt, hvad man kan ønske sig til morgenmad! Vore allerbedste anbefalinger!

 
19-09-2015

Indlæg af HelenH722 Bagsværd, Danmark

Levede helt op til forventningerne

Vi var nydt vores ferie i Chania og hotellet var bestemt en del af fornøjelsen. Morgenmaden i særklasse, varieret udbud af både varmt og koldt. Kaffen serveret ved bordet og sønnike fik varm kakao.Værelset var tilpas i størrelsen, altan uden udsigt, men ikke afgørende. Pool lille, men der var plads hver gang, vi havde lyst til at benytte den. Dejligt med udlån af håndklæder til stranden. I gåafstand til alt i Chanis

 
02-08-2015

Indlæg af HenningV923 Horsens, Danmark

Fantastisk hotel i smuk by

Vi bookede hotellet med afsæt i de virkelig gode anmeldelser fra tidligere gæster og vi blev ikke skuffede! Alt fungerede perfekt i dette fine hotel lige på kanten af den gamle by. Vi ankom med vores 4 måneder gamle baby og havde set frem til en uges solferie i smukke Chania. Hotellets personale er virkelig flinke og serviceminded og værelserne er fine og rene. De rengøres dagligt og i det hele taget er hotellet rigtig fint indrettet. Poolområdet var lidt lille, men fint til vores behov med en lille baby. Men det bedste var næsten den udsøgte morgenmad med tilhørende utrolig god kaffe. Og så er det perfekt med velfungerende gratis wifi på hele hotellet.

 
05-10-2014

Indlæg af TorbenO

Godt hotel, rent, høj service og god morgenmad

Hotellet er up-to date, og har alle de faciliteter et **** hotel skal have. Det ligger i centrum lige udenfor den gamle bydel, men i gå afstand fra havnen (5 min.) Hotellet ligger tæt på busstationen, hvor der er mange ruter til andre byer. Værelset var fint støjisoleret, så når dørene var lukkede kunne du ikke høre gadestøj. Noget vi satte høj pris på var rengøringen, der efter vor mening var af meget høj standard overalt på hotellet. Personalet var meget servicemindet, og mødte os altid med et smil. Morgenmaden er vigtig for vor oplevelse, og også herer vi tæt på det perfekte Vi vil bestemt anbefale hotellet til andre.

 
13-07-2019

Indlæg af worldmate Melbourne, Australien

Just as good second time around

We stayed here for a week 2 years ago and came back for another stay to attend a family member’s 50th party close by. There were 2 families of 10 people and we booked 5 rooms in total. The best things about this hotel are; (1) fantastic service. All the staff are extremely friendly and helpful. (2) location - a 5min walk into the heart of Chania Town and the Venetian harbour. (3) the pool - there are very few quality hotels in Chania this close with a pool. Great after a day out in the heat. (4) comfortable rooms. The bathrooms are small but adequate. The carpark is great as well at a charge of 10e per day. Highly recommend.