Bedømmelse af Samaria

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 62 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
9,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Helt uovertruffen fantastisk godt og venligt personale. meget rent, velholdt hotel Fantastisk morgenmad
-
Eneste negativt er offentlig busholdeplads hvor det var meget larmende på altan eller hvis dør til værelse var åbent. Busser hold konstant i tomgang fra tidlig morgen til sen aften. Burder tlae med bus ansvarshavende for bus terminalen om at busser kunne slukkes de 20 -30 min de holdt og ventede på at skulle køre...det er uden overdrivelse konstant monoton larm og efter en uge var det faktisk pisse iriterende med den monotne larm :-) det gør vi ikke igen...Desværre for alt andet var super perfekt.

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-28


9 ud af 10

+
-
Der manglede hylder i skabet til tøjet, værelset var lille

Bekræftet køb : 2019-09-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

+
Beliggenhed, det venlige personale, morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


10 ud af 10

+
Beliggenhed og renlighed
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


10 ud af 10

+
Dejlige folk og superb service
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


8 ud af 10

+
Fin og varieret morgenmad. Meget venligt serveringspersonale med yderst dygtig betjening. Høflig betjening ved receptionen. Fin rengøring.
-
Varme æg til morgenmaden .

Bekræftet køb : 2019-07-06


10 ud af 10

+
Central beliggenhed
-
Inge

Bekræftet køb : 2019-05-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

99% af gæsterne anbefaler

844 bedømmelser
Meget godt
 
702
Godt
 
125
Middel
 
12
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

10-06-2018

Indlæg af villavej17 Thisted, Danmark

Fantastisk hotel

Et helt perfekt hotel, med et utroligt venligt personale. Rene og fine værelser. Og hotellet ligger perfekt til gåture til Old Harbour og byen i det hele taget. Alt, hvad man kan ønske sig til morgenmad! Vore allerbedste anbefalinger!

 
19-09-2015

Indlæg af HelenH722 Bagsværd, Danmark

Levede helt op til forventningerne

Vi var nydt vores ferie i Chania og hotellet var bestemt en del af fornøjelsen. Morgenmaden i særklasse, varieret udbud af både varmt og koldt. Kaffen serveret ved bordet og sønnike fik varm kakao.Værelset var tilpas i størrelsen, altan uden udsigt, men ikke afgørende. Pool lille, men der var plads hver gang, vi havde lyst til at benytte den. Dejligt med udlån af håndklæder til stranden. I gåafstand til alt i Chanis

 
02-08-2015

Indlæg af HenningV923 Horsens, Danmark

Fantastisk hotel i smuk by

Vi bookede hotellet med afsæt i de virkelig gode anmeldelser fra tidligere gæster og vi blev ikke skuffede! Alt fungerede perfekt i dette fine hotel lige på kanten af den gamle by. Vi ankom med vores 4 måneder gamle baby og havde set frem til en uges solferie i smukke Chania. Hotellets personale er virkelig flinke og serviceminded og værelserne er fine og rene. De rengøres dagligt og i det hele taget er hotellet rigtig fint indrettet. Poolområdet var lidt lille, men fint til vores behov med en lille baby. Men det bedste var næsten den udsøgte morgenmad med tilhørende utrolig god kaffe. Og så er det perfekt med velfungerende gratis wifi på hele hotellet.

 
05-10-2014

Indlæg af TorbenO

Godt hotel, rent, høj service og god morgenmad

Hotellet er up-to date, og har alle de faciliteter et **** hotel skal have. Det ligger i centrum lige udenfor den gamle bydel, men i gå afstand fra havnen (5 min.) Hotellet ligger tæt på busstationen, hvor der er mange ruter til andre byer. Værelset var fint støjisoleret, så når dørene var lukkede kunne du ikke høre gadestøj. Noget vi satte høj pris på var rengøringen, der efter vor mening var af meget høj standard overalt på hotellet. Personalet var meget servicemindet, og mødte os altid med et smil. Morgenmaden er vigtig for vor oplevelse, og også herer vi tæt på det perfekte Vi vil bestemt anbefale hotellet til andre.

 
19-02-2020

Indlæg af Angelasmith1281981

Beautiful place

We been there last summer!! It was amazing! Lovely rooms, tasty breakfast, friendly stuff, perfect location! I been in love with the sleeping at these amazing beds!! So soft!! It has also a nice swimming pool! Not huge but clean!! Kids loved it! We too! We ll be back!!! Thank you for hoslitality Love, Angela, Philip and kids!,