Vores rejsemål, Kreta

byer sorteret efter

Apollos rejser til Platanias har alt, en feriehungrende skandinav kan ønske sig - strande, charmerende restauranter og et pulserende natteliv. Vælg alt lige fra charmerende, familieejede hoteller og enkle, fine hoteller nær stranden til luksuriøse, store resorts.

Læs mere om Platanias 31 hoteller fra 1.548 DKK

Nyhed! Nu kan du rejse med Apollo til Ierapetra – Europas sydligste by. Her findes alt, hvad du har brug for: Shopping, strandliv, seværdigheder og forskellige aktiviteter. Selvom Ierapetra i allerhøjeste grad er en livlig by, så er tempoet altid roligt, og stemningen er skøn og tilbagelænet.

Læs mere om Ierapetra & Koutsounaris 7 hoteller fra 2.398 DKK

En rejse til Hersonissos byder på alt! Ønsker du liv og glade dage, er Hersonissos med det skønne havneområde perfekt til dig. Her kan du nyde lækker mad, kigge på butikker og opleve nattelivet. Du kommer også tæt på en heftig kulturel oplevelse i tre ægte gamle byer, med autentiske kretensiske køkk...

Læs mere om Hersonissos, Stalis & Malia 22 hoteller fra 998 DKK

En rejse til Rethymnon by er ikke kun fuld af smukke monumenter og shopping. Den kilometerlange strand begynder midt i byen, og ved den venetianske havn er der masser af hyggelige taverner og charmerende steder. Selvom Rethymnon er Kretas tredjestørste by, så får du følelsen af, at du opholder sig i...

Læs mere om Rethymnon By 25 hoteller fra 2.448 DKK

Sitia, i det nordøstlige hjørne af Kreta, er noget så usædvanlig da turiststrømmen endnu ikke er nået til den lille kystby. Her venter skønne gåture ved havnen og hyggelige taverner med det bedste af det kretensiske køkken. Sandstranden, med sit klare vand, ligger lige ved centrum - så her er virkel...

Læs mere om Sitia 8 hoteller fra 2.018 DKK

Apollos rejser til Agii Apostoli er et must for børnefamilier! Børn elsker nemlig Agii Apostoli. Den fredelige ferieby med smukke badebugter og lavvandede sandstrande byder på mange dejlige familiestunder.

Læs mere om Agii Apostoli 7 hoteller fra 2.698 DKK

Vil du nyde bylivet i smukke omgivelser, skal du rejse til Agios Nikolaos. Her er der liv omkring havnen og den lille sø, og der er flere smukke strande, hvor du kan sole og bade.

Læs mere om Agios Nikolaos 6 hoteller fra 3.018 DKK

På de dejlige sandstrande vest for Chania ligger badebyerne som perler på en snor i frodige omgivelser langs stranden med de mægtige Lefka Ori-bjerge i baggrunden. Her ligger Agia Marina, en livlig by hvor størstedelen af vores hoteller ligger nær stranden.

Læs mere om Agia Marina 9 hoteller fra 2.248 DKK

For Apollo er Elounda et helt specielt sted. Her har vi udvalgt de allerbedste hoteller for at du virkelig kan forkæle dig selv op din ferie.

Læs mere om Elounda 1 hoteller fra 8.198 DKK

Nyd afslappende dage på stranden ved nogle af de ferieområder, der ligger langs Rethymnons kyst, som perler på en snor. Med Apollo kan du vælge at bo i moderne ferieområder eller små charmerende byer.

Læs mere om Rethymnon Kyst 8 hoteller fra 2.298 DKK

I Almyrida og Kalives får du virkelig følelsen af at være i Grækenland! Den rolige atmosfære kredser omkring stranden samt de hyggelige restauranter og det meste er inden for behagelig afstand. Her rejser du til for at slappe af, nyde og komme udhvilet hjem.

Læs mere om Almyrida & Kalives 5 hoteller fra 1.698 DKK

Den dejlige ferieby Kato Stalos er smukt beliggende nogle kilometer vest fra Chania. Hertil kommer både turister og lokale for at nyde solen, bade og have det skønt.

Læs mere om Kato Stalos 11 hoteller fra 2.148 DKK

Rejs til Plakias og oplev en rolig lille by i den sydlige del af Kreta. Her venter naturskønne omgivelser og en masse gode ferieminder fra en af de små turistbyer på denne side af Kreta, som kun ligger 40 min. fra Rethymnon by.

Læs mere om Plakias 1 hoteller fra 3.317 DKK

Ved Det Ægæiske Hav på Østkreta, i behagelig afstand til storbyen Heraklion, ligger den lille ferieby Anissaras. Her tager du dagen, som den kommer, og oplever Kreta på nært hold og nyder skønne sommerdage på den lange gode strand.

Læs mere om Anissaras 2 hoteller fra 7.648 DKK

Ønsker du en unik ferie, og vil du bo uden for de største turistområder, skal du vælge Kastelli. Atmosfæren er græsk, og her kan du sidde på en hyggelig café eller en taverne og nyde stemningen langs strandpromenaden. Byen er også et perfekt udgangspunkt for udflugter langs Kretas vestkyst.

Læs mere om Kastelli

Vest for Chania ligger den lille by Maleme. Hertil rejser du for at opleve den rolige atmosfære og for at nyde livet på stranden.

Læs mere om Maleme 2 hoteller fra 2.398 DKK

Da venetianerne i middelalderen herskede over Kreta, gav de Chania tilnavnet "Østens Venedig". Når man ser Chanias smukke, venetianske havn, forstår man hvorfor.

Læs mere om Chania By 2 hoteller fra 2.598 DKK

Georgioupolis tilbyder ægte græsk landsbyliv. Her trives børnene på den lavvandede sandstrand, der løber langs med bugten. Nyd en god middag på en taverne eller en kop stærk græsk kaffe på en café på torvet. Hvis man er til et mere aktivt byliv, ligger Chania og Rethymnon ikke langt væk.

Læs mere om Georgioupolis 5 hoteller fra 2.048 DKK

Nyhed! Vil du have en rolig ferie i smukke omgivelser, så skal du tage til Gouves til sommer. Uanset om du rejser med eller uden børn, er her noget for alle – her findes flere smukke laguner at bade i men også en lang, og på visse steder lavvandet sandstrand. Fra Gouves er der ikke langt til Kretas ...

Læs mere om Gouves 4 hoteller fra 4.748 DKK

Du rejser til denne hyggelige ferieby hvis du vil bo lidt væk fra pulsen og de større turistbyer. Her kan du i fred og ro være sammen med dine nære og kære og slappe af med dovne dage på stranden.

Læs mere om Kolymbari 3 hoteller fra 1.798 DKK

Nyhed! Det lille Makrigialos i Kretas sydøstlige hjørne er en rigtig perle for dig, som ønsker en afslappende ferie ved havet med varme, god mad og badeture.

Læs mere om Makrigialos/Koutsouras 4 hoteller fra 2.688 DKK

Nyhed! Velkommen til endnu en usleben diamant i øst! I Palekastro får du et glimt af det oprindelige Kreta, samtidig med at du er tæt på skønne strande. Her er historiske seværdigheder og smukke landskaber, der er som skabt for vandreture og mountainbiketure blandt bjergtoppe og spektakulære kløfter...

Læs mere om Palekastro 2 hoteller fra 2.198 DKK

Rejs med Apollo til Gerani på Chaniakysten! Den lille by er lykkedes med at bibeholde den græske charme, og her kan du glæde dig til en stille og rolig ferie med strandliv i fokus.

Læs mere om Gerani 2 hoteller fra 6.398 DKK

Nyhed! Hvis du ønsker en rolig ferie i typiske græske omgivelser, er det Sissi eller Milatos, du skal rejse til. I Sissi er havnen centrum, og hver morgen kommer fiskerne ind med nattens fangst. Milatos er meget rolig. Her er små strande og få taverner, der serverer friskfanget fisk. I bjerglandskab...

Læs mere om Sissi & Milatos 1 hoteller fra 5.658 DKK