Sunset Boutique & Spa

  • • Fint spaområde
  • • Morgenmadsbuffet indgår
  • • Nær strand og centrum

Velkommen til moderne Sunset Boutique & Spa i Bali på Kreta. Her kan du slappe af ved en af de to pools, gå en tur ned til stranden eller nyde en skøn spabehandling.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunset Boutique & Spa ligger i dejlige og rolige Bali på Kreta. Hotellet består af to bygninger, hvoraf kun den ene har en elevator.

Ved poolen kan du slappe af, og der er også en snackbar, solstole og parasoller samt poolhåndklæder mod betaling. Snackbaren serverer drinks og enkel mad såsom hamburgere, pasta, salater og frugtsalat mellem 10.30-24.00.

Gå ikke glip af at besøge spaområdet og book afslappende spabehandling mod et ekstra gebyr.

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmadsbuffet mellem 08.00 og 10.00 hver dag. Morgenmaden består af ca. seks varme retter til morgenmaden, såsom omeletter og kolde retter såsom brød, ost, marmelade, yoghurt, grøntsager, frugt, juice, kaffe og te. Der er altid nogle vegetariske alternativer. Glutenfri og laktosefri alternativer kan arrangeres efter forespørgsel før ankomst.

Hotellet har en dejlig beliggenhed med ca. 200 meter til sandstranden med parasoller og solstole mod betaling. Vandsportsaktiviteter og strandaktiviteter er også tilgængelige mod betaling.

Det er ca. 700 meter til det lille centrum af Bali, hvor du finder hæveautomat, supermarked og apotek. Hotellet ligger også 25 km fra den smukke by Rethymnon og 45 km fra Kretas hovedstad, Heraklion. Lej en bil og oplev alle de hyggelige byer og smukke strande på Kreta.

Måltider

Morgenmad.

Værd at vide

Der findes kun elevator i den nye del af de to bygninger. En del trafik udenfor hotellet i højsæsonen.