Bedømmelse af Lyttos Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 21 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,5 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Mulighed for at spise morgen- og aftensmad i de mindre restauranter.
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1298 bedømmelser
Meget godt
 
832
Godt
 
342
Middel
 
82
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

11-02-2020

Indlæg af blossbooking Århus, Danmark

Overhovedet ingen styr på 2 afdelinger på dette 5* hotel

Bor på hotellet nu for 4. dag. Det tog 3 dage og en masse bøvl at få shampoo, bodylotion m.m på badeværelset. Spa afd har overhovedet ikke styr på deres regler 😬 En ansat siger, at vi skal betale for sauna, en anden siger at det er gratis 1 time om dagen, en tredje at man kun må benytte saunaen en gang pr. uge. Ligeledes skal der bookes tid og man må ikke gå derind på andre tidspunkter, selvom saunaen er tom. Har ønsket at tale med en overordnet. Den person venter vi stadig på 😬 Totalt uacceptabelt på et 5* hotel 😬 Maden og restaurant personalet får vores bedste anbefalinger og ligeledes personalet i baren 🍷

 
03-11-2019

Indlæg af belindadh84 Danmark

Studie rejse

Vi ankom på lyttos hotel kl.12, man kan først checke ind kl.14. Personligt er det ikke et hotel vi selv vil booke, grundet dyre priser, vi var der grundet en studie rejse. Da vi ankom var det slet ikke et hotel for os, men dagene gik, og vi fandt ud af byerne der ligger tæt på og egentligt hygge på hotelet. Umildbart tænker vi at det er et godt hotel til børnefamilier, der er mange pools og mange badeland, der er aktiviteter for alle hele dagen og man må rose underholdnings teamet( de er fra Italien), de gjorde meget ud af det, aktiviteter om dagen, med både fintnes og ligende, små leg hvor man kunne vinde præmier, underholdning Om aften i form at teater, musikal, eller noget hvor gæsterne var indraget. Der er gratis børne pasning. Man kan tager bus til heraklion ca. 40 min eller herssonisos ca.15 min( går ca. 1 time). Pris mellem 1.5 og 3 € Hvis man kommer slut oktober siger alle det er slut seson, og meget lukker ned. Det er få restauranter ved stranden,( hotelet ligger ned til egen strand, gratis strandstole og parasol), disse restauranter lukker om aften i slut seson. Vi bestilte aftensmad som ekstra, man skal betale drikkevarer ( 1000 kr per person for 1 uge for mad), morgenmad er altid inkluderet ved booking, men hvis du så kun bestiller aften kan du kun spise i "the main restaurant" og ikke på de andre 4 der er, dette kan kun vælges ved all inklusive, med dette vil man også have snaks hele døgn og drikke. Så er mm en tør Emilie in det nok betale sig. Buffeten var virkelig god, de laver meget mad på stedet, mange slags kød, fisk, pasta, desserter m.m, det er nok den bedste buffet vi har prøvet indtil nu. Værelserne er store, vores med køleskab, mikroovn, badekar, 2 værelser og terrasse, der er også med private pools. Det blev gjort rent dagligt og slugte de håndklæder, selvom vi sagde at de ikke behøvede. Rengøring Personalet og tjener i "The main restaurant"er især venlige, vi gjorde bekendtskab med tjener nr.7 Sevi, selvom de er trætte har de altid et smil på læben og vil gør sit bedste for at yde god service. Der er et lille market på hotelet og et lidt større ude ved stranden. Der er mulighed for at lege bil og cykler, det er billigere hvo mm gør der ved byen der er ved siden af. Der er også spa og masage, men til overpriser, så vi brugte thai massage som er rigtige gode i byen herssonisos. Så man kan sige at alt godt på hotelet, men for dyrt til os, det er nok den eneste grund til at vi nok ikke kommer igen, med mindre vi finder en deal.

 
25-09-2018

Indlæg af Jakob D Køge, Danmark

All inclusive

Stedet er virkelig all inclusive. Der er mad og drikke og masser af det. Eneste negative er faktisk nok der er for meget og god mad hele tiden. Børnene elsker vandet og der er flere pools. Stranden er ok. Dejligt sand.

 
29-09-2020

Indlæg af maureenb527 Miami Beach, Florida

Poor resort

The main problem is that the resort is so full everything become difficult No seat at the pool big and long queue on top of each other for everything a glass of water a bit of food everything takes forever Supermarket super expensive 33euros for baby milk 10 for few diapers Very low quality food and no service The room service is one every 2 days and the woman don’t wear mask or gloves Bad experience

 
27-09-2020

Indlæg af ramoskate Schweiz

Highly recommended

We enjoyed our stay in Lyttos Beach Hotel. All employees were so friendly and worked very fast. The Hotel is verry large and you got a lot of space to hang out. They got a lot of activities to offer, for example in the evening they got live bands, musicals or quiz-night. The food was delicious. We recommend to reserve every night at the "Kalypso Restaurant" The ambiente is beautiful, not as crowded like the main-restaurant and its the perfect place for date-nights.