Thamirakis Studios

  • • Direkte på stranden
  • • 100 meter fra lokalbussen
  • • Enkle lejligheder

Thamirakis Studios er et enkelt lejlighedshotel ved stranden. Her er der ingen faciliteter, så dette hotel er perfekt for dig, som vil give dig selv ro på ferien og bare nyde stilhed, havet og stranden. Fra hotellet er der gåafstand til supermarked, taverner og caféer.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed , lige ved strand og by
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 53 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Thamirakis Studios er et enklere lejlighedshotel ved Kalives Beach på Kreta. Kalives Beach, med blødt sand blandet med lidt sten, ligger bogstaveligt talt direkte ved hotellet. Her tilbydes gratis solstole på stranden, og der er også et begrænset antal parasoller at låne.

Der er et minimarked ca. 150 meter væk, og et større udbud af taverner og butikker findes indenfor en kilometers afstand. Kort gåafstand til den lokale grønthandler og byens slagter. Kun 100 meter fra hotellet er der en busstoppested, hvor du kan tage lokalbussen. Hvis du lejer bil på din ferie, så er der parkeringspladser ca. 100 meter fra Thamirakis Studios. Gennemkørselstrafik kan opfattes støjende i visse lejligheder.

Selv om hotellet ikke har nogen faciliteter, så er du velkommen til at benytte nabohotellet Thamiris' faciliteter, som ligger ca. 100 meter derfra. Her kan du få hjælp via deres reception.

Måltider

Ingen.