Bedømmelse af Kiani Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 70 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
6,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Gode poolområder og fin sandstrand. Stort set altid muligt at finde en liggestol
-
Lidt for lange køer ved bar og buffet. Det er naturligvis forståeligt at der forekommer ventetid med de nuværende restriktioner, men der manglede personale særligt i barerne. Det medgav et til tider frustreret personale også.

Bekræftet køb : 2020-10-17


7 ud af 10

+
Rigtig fin beliggenhed på stranden.
-
Lavere musik i restaurant og belysning udenfor til aften-spisning.

Bekræftet køb : 2019-10-19


2 ud af 10

+
-
Der var al for meget larm. Musik og underholdning konstant. Det burde fremgå af beskrivelsen. Det var på ingen måde afslappende for os. Og så startede vi ud med det forkerte værelse, hvilket Apollo i starten afviste det var. Heldigvis var hotellet behjælpelige.

Bekræftet køb : 2019-07-27


6 ud af 10

+
Udsigten
-
Apollo bør besøge hotellet igen og genoverveje deres vurderinger og beskrivelser af hotellet. Rengøringen, værelserne (de gamle), maden, poolen og rengøringen heraf er meget mangelfuld og af dårlig standard. Sidst men ikke mindst er Apollos tilstedeværelse og vilje til at hjælpe særdeles mangelfuld.

Bekræftet køb : 2019-07-19


9 ud af 10

+
Rigtig god betjening og høj rengøringsstandard over det hele. Gode snacks.
-
Som All-Inclusive gæst føles det som om der skal drives flere penge ud af en, selvom man har betalt kassen! Udvalg af drikkevarer er utilfredsstillende til prisen.

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

+
Maden og fleksibiliteten i receptionen
-
Skriv at man kan opleve at få værelse hvor ingen dagslys kan nå. Og man har udsigt til en mur. Bedre gennemgang af rengøringen. For sjusket. Ældre toilet med skævt toiletsæde og brunt i kummen

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

+
Søde medarbejder, meget børnevenligt og mange aktiviter.
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

2416 bedømmelser
Meget godt
 
1455
Godt
 
626
Middel
 
206
Mindre godt
 
86
Dårligt
 
43

5 nyeste bedømmelser

10-10-2020

Indlæg af fie_louise Hjørring, Danmark

Intet mindre end dybt rystende

Vi ankom til hotellet. Hotellet ville ikke give os det all inclusive vi havde betalt for selvom vi havde en bekræftelse på det. De ville først tale med vores danske rejseselskab, og indcheckningen trak ud og udviste mistillid. De fortalte os at de kun ville gøre rent hver anden dag så de ikke så ofte skulle ind på værelse i forhold til corona. Vi fik ikke engang redt vores senge hveranden dag! Man tager ikke på 5 stjernet hotel for at redde sin egen seng ? Personalet på hotellet var dybt uforskammet. Når man F.eks. Bad om isterninger til sit vand rullede personalet øjne og løj og sagde at de ikke havde isterninger. Vi fik nærmest ingenting af det der var i all inclusive vip pakken fordi alt var lukket med pga corona. Det er fair nok - men så må man informere om det så kunden har mulighed for at vælge det fra. Der lå hår flere steder under bordene i restauranten og tjenerne havde dovne og flabede attituder... Hotellets beliggenhed er fantastisk og poolen og havet er virkelig dejligt. Alt i alt har hotellet kun standart af 2-3 stjerner og personalet formåede virkelig at ødelægge den gode stemning. Alt dette er fortalt til hotellet igennem vores ferie og de har ikke kompenseret på nogen måde!!

 
02-10-2020

Indlæg af JorgenLajer Randers, Danmark

Lækkert Resort

Helt igennem et lækkert Resort med god mad hyggelige lejligheder, pool områder og god strand. Vi var her med et hold venner og det var en rigtig god ferie. Flinke og behjælpelig personale. Helt klar er besøg værd

 
29-09-2020

Indlæg af cedaheki Randers, Danmark

Skønt sted for både børn og voksne.

Serviceminded og smilende personale. Skønne poolområder og dejlig strand. Lækker og veltillavet mad med særlig buffet til børnene. Der gøres der en indsat for at varierer maden. Super mulighed for masser af aktiviteter for børn og voksne.

 
04-10-2019

Indlæg af Pjosker Fuseta, Portugal

Fantastisk sted med mindre børn

Vi var 4 piger i alderen 5 - 57 år - 3 generationer. Vi havde en fantastisk bade- og afslapningsferie af en uges varighed. Der var alt, hvad vi havde brug for til sådan en form for ferie med mindre børn. Vores værelse lå, så vi kunne se både swimmingpool, havet og restauranten fra vores værelse. Meget betryggende, når man har mindre børn med. Maden var fin, uden at være i særklasse. udvalget af alkohol som almindelig all inclusive gæst var lidt kedeligt, men det blev opvejet af andre ting. Aktiviteterne var rigelige og alsidige. Værelset og omgivelserne var rent og pænt. Personalet var utroligt søde og hjælpsomme. Mit barnebarn på 5 mistede sin elskede tøjkanin. Personalet fandt den efter vi var rejst - og nu er den på vej til Danmark. Tak for en god ferie, vi kommer igen!

 
23-07-2019

Indlæg af Mads1124

Ekstremt meget larm og manglende rengøring

Overordnet set en dårlig oplevelse. Første dag boede vi på et forkert værelse som ikke var rengjort. Dagen efter blev vi flyttet til et andet værelse som var sporadisk rengjort. Fem stjerne kommer det ikke i nærheden af. Gældende for hele turen er, at der har været ekstremt meget larm. Det føltes som at være på Ibiza eller Sunny Beach... Kan på ingen måde anbefale hotellet!