Bedømmelse af Kiani Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 68 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
6,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
7,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Rigtig fin beliggenhed på stranden.
-
Lavere musik i restaurant og belysning udenfor til aften-spisning.

Bekræftet køb : 2019-10-19


2 ud af 10

+
-
Der var al for meget larm. Musik og underholdning konstant. Det burde fremgå af beskrivelsen. Det var på ingen måde afslappende for os. Og så startede vi ud med det forkerte værelse, hvilket Apollo i starten afviste det var. Heldigvis var hotellet behjælpelige.

Bekræftet køb : 2019-07-27


6 ud af 10

+
Udsigten
-
Apollo bør besøge hotellet igen og genoverveje deres vurderinger og beskrivelser af hotellet. Rengøringen, værelserne (de gamle), maden, poolen og rengøringen heraf er meget mangelfuld og af dårlig standard. Sidst men ikke mindst er Apollos tilstedeværelse og vilje til at hjælpe særdeles mangelfuld.

Bekræftet køb : 2019-07-19


9 ud af 10

+
Rigtig god betjening og høj rengøringsstandard over det hele. Gode snacks.
-
Som All-Inclusive gæst føles det som om der skal drives flere penge ud af en, selvom man har betalt kassen! Udvalg af drikkevarer er utilfredsstillende til prisen.

Bekræftet køb : 2019-07-13


10 ud af 10

+
Maden og fleksibiliteten i receptionen
-
Skriv at man kan opleve at få værelse hvor ingen dagslys kan nå. Og man har udsigt til en mur. Bedre gennemgang af rengøringen. For sjusket. Ældre toilet med skævt toiletsæde og brunt i kummen

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

+
Søde medarbejder, meget børnevenligt og mange aktiviter.
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

2188 bedømmelser
Meget godt
 
1284
Godt
 
593
Middel
 
192
Mindre godt
 
78
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

04-10-2019

Indlæg af Pjosker Fuseta, Portugal

Fantastisk sted med mindre børn

Vi var 4 piger i alderen 5 - 57 år - 3 generationer. Vi havde en fantastisk bade- og afslapningsferie af en uges varighed. Der var alt, hvad vi havde brug for til sådan en form for ferie med mindre børn. Vores værelse lå, så vi kunne se både swimmingpool, havet og restauranten fra vores værelse. Meget betryggende, når man har mindre børn med. Maden var fin, uden at være i særklasse. udvalget af alkohol som almindelig all inclusive gæst var lidt kedeligt, men det blev opvejet af andre ting. Aktiviteterne var rigelige og alsidige. Værelset og omgivelserne var rent og pænt. Personalet var utroligt søde og hjælpsomme. Mit barnebarn på 5 mistede sin elskede tøjkanin. Personalet fandt den efter vi var rejst - og nu er den på vej til Danmark. Tak for en god ferie, vi kommer igen!

 
23-07-2019

Indlæg af Mads1124

Ekstremt meget larm og manglende rengøring

Overordnet set en dårlig oplevelse. Første dag boede vi på et forkert værelse som ikke var rengjort. Dagen efter blev vi flyttet til et andet værelse som var sporadisk rengjort. Fem stjerne kommer det ikke i nærheden af. Gældende for hele turen er, at der har været ekstremt meget larm. Det føltes som at være på Ibiza eller Sunny Beach... Kan på ingen måde anbefale hotellet!

 
14-01-2019

Indlæg af michaelkolldk

En rigtig dejlig ferie og oplevelse!

Vi tog på en lille uges ferie her uden for sæson, hvilket gjorde prisen perfekt i forhold til oplevelsen. Vi havde bestilt et værelse med bjergudsigt for at spare lidt, men fik til positiv overraskelse et værelse med begge dele, endda mest mod vandet og oppe i højden. Selve værelserne var fine, og der manglede ikke noget andet end måske et par stikkontakter mere til disse moderne tider. Rengøringen var i top dagligt. Maden på hotellet var okay, men ikke nødvendigvis lige altid det græske man søger på sådan en ferie. Men udvalget af mad var godt, så der var altid en god lejlighed til at blive mæt. "All inclusive" gælder kun de lokale og græske produkter, men det var nu også fint. Det bedste ved opholdet var især Christina Thanasis, pool manager på bjergsiden af hotellet. Hun var altid god for lidt sjov, også drinks på husets regning, når det skulle være lidt andet end lige de lokale drinks. Derudover Maria Evangelis som altid var så venlig i receptionen, og som kunne huske hvor vi kom fra og tog sig tid til at snakke. Alt i alt en rigtig dejlig ferie og oplevelse!

 
27-10-2018

Indlæg af FarAway794665

Dejligt Spa, skøn massage

Fantastisk beliggenhed. Lækker Beach Bar med søde bartendere især Nikos og Vaggelis. Super sted for familier med børn, Mange aktiviteter for børn og voksne.vandairobic, zumba, tennis, bordtennis, trylleshow, Bingo med gode præmier, volleyball m.m.

 
23-05-2018

Indlæg af Birgitte P Greve

Ikke 5*

Fin størrelse værelser, men for få stikkontakter, da jeg kom stod der en gulvlampe midt på gulvet uden pære. I det hele taget meget dårlig belysning, intet spejl i fuld størrelse, dejlig seng. I badeværelset var der gjort pænt rent, da vi kom, men der lå en kæmpe vandpøl på bordet , som jeg ikke havde set så alt mit makeup og cremer var gennemblødt....brusevæggen sluttede ikke til, så vi måtte lægge masser af håndklæder for at holde vandet ude, når vi badede.... Meget lidt variation på maden det bedste var deres salat, kyllingespyd der ikke var gennemstegt,ingen vand på flasker, vi skulle selv købe, selv om vi havde betalt for all inclusive:( Fedtet og beskidt beachbar, Møgbeskidte fodlister på toiletter i reception. Der hvor man gik ind til værelser ved jorden, blev der ikke fejet i de 5 dage vi var der.... ellers dejlige solstole og pool , flinke maids og tjenere , meget effektive, rengøring: Come si Come Sa.... men sød rengøringsfame.