1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Kiani Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 88 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


2 ud af 10

Jette,
Aalborg

+
-
Der var al for meget larm. Musik og underholdning konstant. Det burde fremgå af beskrivelsen. Det var på ingen måde afslappende for os. Og så startede vi ud med det forkerte værelse, hvilket Apollo i starten afviste det var. Heldigvis var hotellet behjælpelige.

Bekræftet køb : 2019-07-27


6 ud af 10

Mads,
Kolding

+
Udsigten
-
Apollo bør besøge hotellet igen og genoverveje deres vurderinger og beskrivelser af hotellet. Rengøringen, værelserne (de gamle), maden, poolen og rengøringen heraf er meget mangelfuld og af dårlig standard. Sidst men ikke mindst er Apollos tilstedeværelse og vilje til at hjælpe særdeles mangelfuld.

Bekræftet køb : 2019-07-19


9 ud af 10

Martin,
Hillerød

+
Rigtig god betjening og høj rengøringsstandard over det hele. Gode snacks.
-
Som All-Inclusive gæst føles det som om der skal drives flere penge ud af en, selvom man har betalt kassen! Udvalg af drikkevarer er utilfredsstillende til prisen.

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

,

+
Maden og fleksibiliteten i receptionen
-
Skriv at man kan opleve at få værelse hvor ingen dagslys kan nå. Og man har udsigt til en mur. Bedre gennemgang af rengøringen. For sjusket. Ældre toilet med skævt toiletsæde og brunt i kummen

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

Anja,
Skælskør

+
Søde medarbejder, meget børnevenligt og mange aktiviter.
-

Bekræftet køb : 2019-05-25


7 ud af 10

Heidi ,
Kolding

+
God plads på værelset vi blev opgraderet til et med 2 badeværelser. Flotte nye lyse værelser.
-
Synd når det er så fine nye værelser, rengøringen er mangelfuld, vi fik ikke vasket gulv hele ugen på vores familie værelse, men fejet lidt. Allerede da vi ankom var jeg i receptionen og spørge om lejligheden havde fået vasket gulve inden vi flyttede ind, da der var pletter og snusket flere steder. Hvor dem vi rejste med fik vasket gulve hver dag. Så man gik og blev små irriteret på ferien over man havde betalt for et lækkert hotel i den gode kategori og sø var der ikke ordentligt rent. Derudover tog indcheck meget lang tid, de kludrede rundt i værelserne og vi ik 2 værelser, hvor af vi skulle flytte fra det ene dagen efter, til et andet.

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Jane ,
Jelling

+
Alle de mange aktiviteter og faciliteter. Stranden og pools
-

Bekræftet køb : 2018-10-20


9 ud af 10

Jonna,
Aabenraa

+
Dejligt sted for børn. Gode solsenge. Gode senge indendørs.
-

Bekræftet køb : 2018-10-20


8 ud af 10

Finn,
Skagen

+
Gode senge.
-
Opvarmet pool udendørs. Strand og vandkant renses for sten, for børnenes skyld. Kloaklugt i vores badeværelse

Bekræftet køb : 2018-10-20


10 ud af 10

Linda,
København

+
Indendørs pool i oktober (udendørs pool var iskold)
-
Spillehallen var slidt ned og mange ting virkede ikke. Pengene forsvandt blot i automaten til stor frustration for børnene. Ville være fint med nogle udflugter for børn samt en tur til kaunas søen samt vandfald da dette ikke er så langt væk som øvrige udflugter, der er for lange for børn. Ville også være fint med en dansk guide der kom og lavede noget med børnene et par gange on ugen.

Bekræftet køb : 2018-10-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

2078 bedømmelser
Meget godt
 
1204
Godt
 
578
Middel
 
181
Mindre godt
 
74
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

23-07-2019

Indlæg af Mads1124

Ekstremt meget larm og manglende rengøring

Overordnet set en dårlig oplevelse. Første dag boede vi på et forkert værelse som ikke var rengjort. Dagen efter blev vi flyttet til et andet værelse som var sporadisk rengjort. Fem stjerne kommer det ikke i nærheden af. Gældende for hele turen er, at der har været ekstremt meget larm. Det føltes som at være på Ibiza eller Sunny Beach... Kan på ingen måde anbefale hotellet!

 
14-01-2019

Indlæg af michaelkolldk

En rigtig dejlig ferie og oplevelse!

Vi tog på en lille uges ferie her uden for sæson, hvilket gjorde prisen perfekt i forhold til oplevelsen. Vi havde bestilt et værelse med bjergudsigt for at spare lidt, men fik til positiv overraskelse et værelse med begge dele, endda mest mod vandet og oppe i højden. Selve værelserne var fine, og der manglede ikke noget andet end måske et par stikkontakter mere til disse moderne tider. Rengøringen var i top dagligt. Maden på hotellet var okay, men ikke nødvendigvis lige altid det græske man søger på sådan en ferie. Men udvalget af mad var godt, så der var altid en god lejlighed til at blive mæt. "All inclusive" gælder kun de lokale og græske produkter, men det var nu også fint. Det bedste ved opholdet var især Christina Thanasis, pool manager på bjergsiden af hotellet. Hun var altid god for lidt sjov, også drinks på husets regning, når det skulle være lidt andet end lige de lokale drinks. Derudover Maria Evangelis som altid var så venlig i receptionen, og som kunne huske hvor vi kom fra og tog sig tid til at snakke. Alt i alt en rigtig dejlig ferie og oplevelse!

 
27-10-2018

Indlæg af FarAway794665

Dejligt Spa, skøn massage

Fantastisk beliggenhed. Lækker Beach Bar med søde bartendere især Nikos og Vaggelis. Super sted for familier med børn, Mange aktiviteter for børn og voksne.vandairobic, zumba, tennis, bordtennis, trylleshow, Bingo med gode præmier, volleyball m.m.

 
23-05-2018

Indlæg af Birgitte P Greve

Ikke 5*

Fin størrelse værelser, men for få stikkontakter, da jeg kom stod der en gulvlampe midt på gulvet uden pære. I det hele taget meget dårlig belysning, intet spejl i fuld størrelse, dejlig seng. I badeværelset var der gjort pænt rent, da vi kom, men der lå en kæmpe vandpøl på bordet , som jeg ikke havde set så alt mit makeup og cremer var gennemblødt....brusevæggen sluttede ikke til, så vi måtte lægge masser af håndklæder for at holde vandet ude, når vi badede.... Meget lidt variation på maden det bedste var deres salat, kyllingespyd der ikke var gennemstegt,ingen vand på flasker, vi skulle selv købe, selv om vi havde betalt for all inclusive:( Fedtet og beskidt beachbar, Møgbeskidte fodlister på toiletter i reception. Der hvor man gik ind til værelser ved jorden, blev der ikke fejet i de 5 dage vi var der.... ellers dejlige solstole og pool , flinke maids og tjenere , meget effektive, rengøring: Come si Come Sa.... men sød rengøringsfame.

 
30-04-2018

Indlæg af sussikristiansen Veksø Sjælland, Danmark

Dejligt hotel, hvor børnene er i fokus

Dejligt hotel, placeret mit på strand. Yderst velegnet til børnefamilier. Meget imødekommende og serviceminded personale. Stor dejlig legeplads for børn. All inklusiv: Maden er velsmagende og der mangler ikke noget, men ikke overdådig. Kan anbefales speciel til børnefamilier.