Almyrida & Kalives

  • • Rolig atmosfære
  • • Udsigt over Akrotirihalvøen
  • • Frodige omgivelser

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

I Almyrida og Kalives får du virkelig følelsen af at være i Grækenland! Den rolige atmosfære kredser omkring stranden samt de hyggelige restauranter og det meste er inden for behagelig afstand. Her rejser du til for at slappe af, nyde og komme udhvilet hjem.

Populære hoteller Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Fra 3.883 DKK
Poolområde på Kiani Beach Resort, Kalives, Kreta.

Kiani Beach Resort

Fra 6.548 DKK
Poolområdet på hotel Kalives Beach Best Western Plus på Kreta, Grækenland

Kalives Beach

Fra 5.848 DKK

Fakta om Almyrida & Kalives

Restauranter

Middag med græsk salat og moussaka på taverne koster ca. 120 DKK. En øl ca. 30-35 DKK.

Transfer

Fra Chanias lufthavn til Kalives ca. 40 min. og til Almyrida ca. 50 min. med bus. Fra Heraklion ca. 1 time og 40 min. til Kalives og ca. 1 time og 50 min. til Almyrida. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

I Kalives findes en fantastisk sandstrand, som har fået EU´s "Blå Flag" for sit klare og rene vand. I Almyrida findes 2 mindre sandstrande samt en rullestensstrand. Stærk vind og høje bølger kan forekomme.

Hotellerne, som ligger ved stranden på Kreta, lejer området af kommunen, og derfor bliver der pålagt et ekstra gebyr for solstole og parasoller.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c