Udflugter, Agios Nikolaos

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Knossos

Afgår fra: 

Tag med os på en rejse gennem tid og sted, når vi vender tilbage til den tid, hvor de mystiske Minoere herskede på Kreta. Det var her, Europas første højkultur opstod, og hovedsædet var paladset Knossos uden for Heraklion. Oplev det imponerende palads, mens vores rejseleder fortæller om den berømte tronsal, verdens første toilet med vand og nogle af teorierne for, hvorfor denne sagnomspundne kultur pludselig forsvandt omkring 1450 f.Kr.

Udflugten tager os også med til Kretas hovedstad Heraklion. Her er der tid og mulighed for at shoppe og nyde en skøn frokost.

Entré til Knossospaladset er 16 EUR for voksne og børn under 18 år har gratis entré. (Personer over 65 år får rabat på entréen til paladset mod forevisning af legitimation).

Voksne (12+ år): 396 DKK
Børn (2-11 år): 195 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Spinalonga – Længslernes Ø

Afgår fra: 

Vi tager turen med bus langs Kretas smukke nordkyst og videre med båd til øen Spinalonga, som ligger i den smukke bugt Mira. Frem til 1957 var Spinalonga koloni for spedalske, og der var tidligere butikker, restauranter, en skole og en biograf. Øen er også blevet berømt via Victoria Hislops fantastiske bog "The Island". På Spinalonga tager vi en vandretur gennem de smalle og til tider svært fremkommelige stræder.

Om formiddagen tager vi med båd fra Agios Nikolaos og ligger til ved Kolokitha Bay, hvor vi spiser BBQ, og der er mulighed for at hoppe i det krystalklare vand og bade.


Inkluderet: BBQ-middag om bord på båden.

Ikke inkluderet: Entré til Spinalonga betales direkte til rejselederen. Prisen er EUR 8 pr. voksen og EUR 4 for børn. Personer over 65 år fra et EU-land får rabat.

Postkortsmukke Santorini

Afgår fra: 

Tag med til naturskønne Santorini - kendt som Grækenlands smukkeste ø! Øen er kendt for sine magiske udsigter, en forførende skønhed og et farvespektrum som strækker sig fra sorte strande og hvidkalkede huse til rødlige klipper og et klart blåt hav.


Efter den guidede tur, er det tid til at udforske øen på egen hånd. Vi har et stop ved Perissa-stranden, hvor du kan sole og bade eller tage en tur til øens hovedby Fira. Der er også mulighed for at besøge den sorte vulkanø Nea Kamenis (kun muligt i højsæsonen).

Inkluderet: Morgenmad og enkel middag.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Chrissi Island

Afgår fra: 

Chrissi, som betyder guld på græsk, er én af alle de ubeboede øer udenfor Kretas kyst. Navnet har øen fået efter det gyldne sand, som øen er dækket af, og som leder tankerne til Caribien. Her findes også en spændende historie – øen blev først beboet af minoerne, men har også været en piratrede.

Efter en bustur ned til Kretas sydligste by, Ierapetra, venter en ca. 45 min. lang bådtur over til Chrissi Island. Når du er fremme på øen har du ca. 4 timer på egen hånd til at lære Guld-øen at kende. Her venter skønne dyp i det krystalklare vand, så husk dit snorkeludstyr!

Frokost er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på båden.

Voksne (12+ år): 493 DKK
Børn (2-11 år): 254 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Landrover på det østlige Kreta

Tag med familien på et spændende eventyr langt fra det Kreta du er vant til! I jeep tager vi rundt til fjerne steder og i løbet af dagen besøger vi steder som Sarakinakløften, besøger Europas sydligste strand og kører gennem pittoreske byer.

I byen Myrtos, ved floden Krio vokser bananpalmer. Og 1200 m. over havet, besøger vi Katharo plateauet. Vi skal i løbet af dagen få indblik i Kretas historie og hverdagen i landsbyerne. Husk at medbringe håndklæder og kamera, turen byder på skønne udsiger langs ruten.

Inkluderet: Frokost.
Ikke inkluderet: Drikkevarer.

Vandparken Aqua Plus

Afgår fra: 

Et skønt vandeventyr for både store og små - her bliver alle som børn igen! I Aqua Plus finder du helt sikkert din egen favorit blandt mange forskellige vandrutsjebaner. Der er legeplads, rutsjebaner for selv de mindste i familien og en lazy river for, dem der bare vil slappe helt af og nyde ferie. Men frem for alt er der også flere ekstreme baner med alt fra Space Bowl og det sorte hul til Kamikaze, hvor det føles som om, at man flyver af sted. Derudover findes der også gratis solstole og parasoller, for dem der vil slappe lidt af i mellem turene.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes i forskellige restauranter inde i vandlandet.
Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Jeeptur rundt på Lassithi højsletten

Tag familien med på et spændende eventyr langt fra det Kreta, som du er vant til! I jeeps kører vi til steder uden for asfaltveje, og turen byder blandt andet på hvide bjergtoppe, frodige olivenlunde og pittoreske byer. Duftene fra de kretensiske urter holder ved længe. Hvis du ønsker, er der tid til et besøg til overgudens Zeus’ grotte. Husk dit kamera - turen byder på mange billedskønne udsigter over Lassithi højsletten.

Mad er inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Denne udflugt er med engelsktalende guide og kan kun bookes på rejsemålet.