Bedømmelse af Sgouros

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 78 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
6,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,2 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-22


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

+
Fantastisk udsigt. Venligt personale
-
Rengøring kunne være bedre

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

+
Skønt mindre hotel med den mest fantastiske beliggenhed. Havudsigten er absolut værd at betale ekstra for. Personalet var super søde og smilende. Alt i alt et fantastisk sted at holde ferie.
-
Rengøring af gulve på værelset kunne godt være bedre. Ellers ingen bemærkninger.

Bekræftet køb : 2019-08-04


9 ud af 10

+
Balkon og renlighed
-
Lidt mere varieret morgenmad måske med pølser.

Bekræftet køb : 2019-06-16


8 ud af 10

+
En meget venlig og godt engelsk talende værtinde, som altid havde et smil at give.
-

Bekræftet køb : 2019-05-26


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-05-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

102 bedømmelser
Meget godt
 
27
Godt
 
49
Middel
 
12
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

05-08-2018

Indlæg af Brandmand23 Aarup, Danmark

Hotel med fantastisk beliggenhed.

På en rolig og trafikneutral del af havnefronten i Agios Nikolaos ligger dette fine hotel i kort gåafstand til bycentrum og til de andre havnefronter. Vi kom på 4 sal med havudsigt. Værelset var rent, fint og rummeligt, med en god tagterrasse som balkon. Morgenmaden alletiders og personalet meget venligt. Her kommer man gerne igen en anden gang.

 
29-07-2018

Indlæg af 658birgittea Aarup, Danmark

Meget venligt personale og skøn beliggenhed

Vi havde bestilt værelse med havudsigt og fik nærmest en lille penthouse med kæmpe terrasse omkring. Vi kom lidt tidligt, men værelset var klar til os. Mødte kun meget venligt og hjælpsomt personale. I den lille tilhørende café ved vandet kunne man købe en udmærket morgenmad til absolut rimelig pris. Hvis vi kommer tilbage, skal vi klart bo der igen.

 
13-07-2019

Indlæg af christianbF1550AV Haslev, Danmark

A pearl in the Mediterranean Sea

Away from traffic and downtown city noise are this little but fine Hotel. Great view over the sea and only 2 seconds from the beach. Who could ask for more. The Hotel could see a bit worn at first sight, but everything works perfectly. We felt the room a bit too small, however we should only sleep there, therefore no problem. The staffing are always smiling and polite but don’t come to early to breakfast, there will be lifted a eyebrow 😄 We strongly recommended this fine pearl at the Mediterranean Sea. We hope the hotel will stay this way in future.

 
26-06-2019

Indlæg af ClaireE1486 Whitianga, New Zealand

1st Visit to CRETE

We arrived in Chaniá and spent 2 days there. Then decided to travel by local bus and see some more if this wonderful country. This was the end of our month long trip to Europe. Aghos Nicholaos was an excellent choice to relax. And the Sgouras Hotel absolutely perfect, centrally located, restaurants & beach right outside the door. Beautiful view of the bay. Close walk to all amenities. Out of all the hotels we have passed in the area this is great. Many are lovely resorts but not close to everything and may have a swimming pool but not a beach. Would highly recommend this Hotel and would come again....if closer to NZ!!!

 
13-11-2018

Indlæg af VancouverDuke Vancouver

Great Location

Stayed here in late October just before it closed for the end of the tourist season. My room had a great view of the beach and bay. The hotel's location is fantastic. It is near a beach, a short distance from the town's centre, and has some very good restaurants nearby. It is also a short walk from the Marina area with more restaurants, etc. The room itself is quite clean. It had ample room, and the outside deck had a great view of the beach. The staff here is extremely friendly, and helpful. I only had the breakfast once, but it had a good selection and was good. I visited this town at the best time of year. It is a place I don't think I would visit in July or August with the increase in tourists. In October, even though my room was on the third floor overlooking the beach and restaurants - it was still quite quiet. Overall a very good property..